Strand Golf Club: Reviews

7.3
jpg
Played on: 22 February 2020 Review date: 16 December 2020Handicap: 29
Strand
Parcours très varié et intéressant Y revenons toujours avec plaisir Très très demandé.
Translate to English
Played on: 26 January 2020 Review date: 29 January 2020Handicap: 23.6
Strand
Greenfee is goedkoop. Clubhuis stelt niet veel voor, wat houten picknick tafels. Door de omgeving van de baan is het wel leuk golfen.
Translate to English
Played on: 19 December 2019 Review date: 19 December 2019Handicap: 14.4
Strand
Strand golfclub in het gelijknamige Strand, net ten zuiden van Somerset west noemt zich zelf the friendliest club in the country En dat kan ik beamen. Ik had niet geboekt maar er werd meteen een plekje voor mij gezocht. Moeilijk doen daar doen ze hier niet aan, de meest ongecompliceerde club in het land zou ik zeggen. Ik noemde het vroeger reeds het Spaarnwoude van zuid A…
Translate to English
Played on: 25 November 2019 Review date: 21 December 2019Handicap: 9.9
Strand
kann man mal spielen. Keine Offenbarung gegenüber den sonstigen Plätzen. Schnell trocken, etwas langweilige Lochgestaltung und bei Wind unangenehm.
Translate to English
Played on: 10 November 2019 Review date: 11 November 2019Handicap: 33.6
Strand
En omväxlande bana med mycket vatten i spel, layouten är fin och vi har redan bokat in oss för en ny runda! Vacker bana och riktigt utmanande!
Translate to English
7.0
PS
Played on: 8 February 2019 Review date: 8 February 2019Handicap: 15.2
Strand
Prachtige omgeving en dito greens maar dat is het dan wel.
Translate to English
Played on: 13 January 2019 Review date: 5 April 2019Handicap: 22
Strand
Midsummer, dry season, still acceptable fairways and greens. Parking facilities and clubhouse could use an upgrade. Personnel not really motivated. A plus: players are announced in clubhouse at the first tee.
Played on: 9 January 2019 Review date: 9 January 2019Handicap: 13
Strand
Menu at the half way house needs improvement.
Played on: 31 December 2018 Review date: 2 January 2019Handicap: 19.1
Strand
Abwechslungsreich - leider extrem windig! Einige Löcher trocken!
Translate to English
Played on: 8 March 2018 Review date: 10 May 2018Handicap: 30
Strand
The ambience in the clubhouse could be improved.
7.2
Jojo
Played on: 19 February 2018 Review date: 19 August 2018Handicap: 26.3
Strand
Met prachtig weer 18 holes gelopen op een goed verzorgde, maar wat droge baan. Zeer afwisselend met verrassende doglegs en ietwat trage greens. Ontvangst wat zuinig. Bij halfwayhouse een snel hapje en drankje met vriendelijke bediening. Komen zeker terug.
Translate to English
Played on: 7 March 2017 Review date: 7 March 2017Handicap: 16.9
Golf absolut, BRD, Gross Gerau
Translate to English
8.2
jpg
Played on: 9 February 2017 Review date: 19 March 2017Handicap: 29
Strand
Problème de réservation mais résolu avec le sourire. Parcours plat, attention au vent néanmoins.
Translate to English
Played on: 20 January 2016 Review date: 20 January 2016Handicap: 14.4
Strand
Strand is het Spaarnwoude van de Western Cape. Goedkoop 380R (27,5€), altijd speelbaar en er wordt ook altijd gespeeld. Veel overwinteraars waardoor altijd wel medespelers die weten waar te eten, shoppen, winetasting... De golfbaan is vlak met hier en daar een niet altijd zichtbaar watertje. In deze erg droge (el nino) zomer met veel te kort aan water zijn de fairways d…
Translate to English
Played on: 14 December 2015 Review date: 31 December 2015Handicap: 15.8
Strand
Het grote nadeel van de course is dat de baan vrij dicht naast een aantal (drukke) wegen ligt waardoor je eigenlijk altijd auto's hoort. Tijdens onze ronde werd de baan gerenoveerd. Het is een weinig uitdagende baan zonder hoogteverschillen.
Translate to English
Played on: 27 February 2015 Review date: 27 February 2015Handicap: 18.8
Strand
Rima baan om een gezellig rondje te lopen. Snacks in halfway house zijn een vette hap. Wel aardige mensen.
Translate to English
Played on: 8 March 2014 Review date: 8 March 2014Handicap: 23.1
Strand
Onderhoud is misschien wat achter gebleven. Verder vond ik het een leuke golfbaan.
Translate to English
Played on: 15 January 2014 Review date: 1 February 2014Handicap: 23.6
Strand
Strand is geen bijzondere golfbaan, je kunt er gewoon een balletje slaan. De baan is groen en de mensen zijn vriendelijk. Er zijn buggies. En, het kost naar Nederlandse begrippen geen drol. Voor 2 personen inclusief buggy € 70. Dus is het plezierig om lekker even te ballen en als je het treft met gezellige flight-genoten.
Translate to English
Played on: 7 August 2013 Review date: 7 August 2013Handicap: 14.4
Strand
De golfbaan is erg vlak, maar daar direct naast het strand, erg open voor de wind en dat is ook de grootste moeilijkheid op deze baan. De baan is niet erg bijzonder en kenmerkt zich niet door bijzonder uitzichten of zo. De baan is relatief goedkoop en is daardoor altijd druk. Met name veel overwintenaars gebruiken deze golfbaan. Maar door de drukte is e genoeg cashflow vo…
Translate to English
Played on: 12 March 2013 Review date: 12 March 2013Handicap: 16.8
The golf course is reasonable flat, but wind from the ocean can play an important factor. The course has none spectacular views but maintenance of the course is acceptable. 2nd 9 is easier as he 1st 9. The area is popular bij visitors/holiday and therefore the course is quite busy
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com