Langesø Golf: Reviews

Share
visitors_1
7.8
solvejg
Steel
Played on: 17 September 2021 Review date: 17 September 2021Handicap: 15.7
Langesø Championship Course
regnvejr var årsag til at oplevelsen ikke blev helt så fantastisk, som banen helt sikkert vil være i smukt vejr.
Translate to English
visitors_1
8.3
carsten38
Steel
Played on: 9 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk bane og smukt område. Flere Teebokse fremstår meget slidt og ikke vedligeholdt. Ok faciliter i det smukke klubhus. Restauranten serverede det største Stjerneskud jeg nogensinde har fået og tilberedt med friske råvarer. Optrækkeri at forlange kr. 200.- for strøm til Bobilen.
Translate to English
visitors_1
8.8
vibeke4
Steel
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Vi kom i Camper - og måtte betale 200 kr for strøm - optrækkeri. Fantastisk bane, restauranten serverede et overdådigt stjerneskud, vi kommer igen ⛳️????
Translate to English
visitors_1
8.2
janne93
Steel
Played on: 3 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fairway på 18 hul var rigtig dårlig. Alt sand/grus gjorde det urimeligt svært at få nogle ordentlige slag. Det var jo ikke muligt at lægge op et sted uden sand/grus....
Translate to English
visitors_1
7.9
karin971
Steel
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
Langesø Championship Course
standen på selve banen var ikke specielt velplejet, fairway, teested, jeg prøvede kun een bunker og det var tungt nærmest uden sand mere jord. greens var ok men lidt for langsomme. Men der var utroligt smukt inde i skoven.
Translate to English
visitors_1
7.9
johnnie
Steel
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap: 5
Langesø Championship Course
Banen bar præg af manglende vedligeholdelse, fairways var meget langhårede, nærmest som semirough, mange blide slag, og ingen baneguide - det går ikke hånd i hånd... mege langsomme greens, der dog tog rigtig fint imod...
Translate to English
visitors_1
7.7
ib460
Steel
Played on: 30 August 2021 Review date: 31 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk lay out og varierede huller, Teesteder var meget små og ret slidte
Translate to English
visitors_1
7.2
thomas034
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Farvay var ojämna. Bra greener. Mycket kuperad bana och ganska långa transporter mellan hålen. Något ensidiga hål. Trevlig personal och bra service.
Translate to English
visitors_1
7.7
lene73
Steel
Played on: 17 August 2021 Review date: 19 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Det var ikke særlig tydeligt, hvor man skulle tjekke ind. Det hele virkede meget forladt. Skiltning til næste Tee sted, var svær at se før man var helt oppe på green. Det kunne have været rart med en bane guide. Maden i restauranten var god, men igen virkede det nærmest som den var lukket. Når dette er sagt, så var det en dejlig bane.
Translate to English
visitors_1
8.3
allan76
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap: 13.6
Langesø Championship Course
Det er utilfredsstillende at man først kan slå ud 20-25 minutter efter sin teetime, pga. nogle gæstespillere, som har gunstart og kommer til hul 1 lang tid efter de skulle have været der. Det betød at runden varede i alt 4 3/4 time, hvilket er lang tid for en 3-bold.
Translate to English
visitors_1
7.2
birthekjersgaard
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Især de første ni huller var sejlende våde, banen var total overbooket, med en gruppe med gunstart med for lidt afsat tid, hvilket betød en ventetid på 1/2 time allerede på hul 1. Bare ikke i orden over for Greens der spillere.
Translate to English
visitors_1
7.5
ingaanette
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Specielt var restauranten dyr ift. Oplevelsen. Skiltning ift træningsfaciliteter og bane kunne også forbedres
Translate to English
visitors_1
8.3
yvonne68
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap: 18
Langesø Championship Course
Svært at se afstandsmarkeringerne
Translate to English
visitors_1
6.6
erik294
Steel
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Lidt for mange kløver på banen
Translate to English
visitors_1
8.3
petervase
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap: 5
Langesø Championship Course
Mulighed for træningsbolde når der ikke er nogle i klubben.
Translate to English
visitors_1
7.3
susannepræstegaard
Steel
Played on: 3 August 2021 Review date: 3 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Det kunne være rart at der var mulighed for at få vand på banen, samt mulighed for et toilet i løbet af turen. Bedre skiltning.
Translate to English
visitors_1
8.3
tommy594
Steel
Played on: 3 August 2021 Review date: 3 August 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Toilettet på hul 8 kunne trænge til rengøring ellers en super bane
Translate to English
visitors_1
8.0
lars547
Steel
Played on: 28 July 2021 Review date: 29 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Magisk bana! Fantastisk layout och bra greener. Dock är fairways och tees riktigt svaga just nu��� framförallt första nio, trist för banan i övrigt är helt underbar!
Translate to English
visitors_1
8.8
lene49
Steel
Played on: 27 July 2021 Review date: 27 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Virkelig flot bane
Translate to English
visitors_1
8.8
puk3
Steel
Played on: 23 July 2021 Review date: 24 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Det var fint, det hele. Dog savnede jeg vandpost og toilet på banen, men måske fik jeg bare ikke øje på det.
Translate to English
visitors_1
8.7
henny59
Steel
Played on: 22 July 2021 Review date: 22 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Måske lidt tydeligere afstanfsmarkeringer.
Translate to English
visitors_1
8.3
erik52
Steel
Played on: 22 July 2021 Review date: 23 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Super course
visitors_1
8.0
bente479
Steel
Played on: 20 July 2021 Review date: 20 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fairways var klippet for langt ned. Mange steder ingen græs
Translate to English
visitors_1
8.1
rene303
Steel
Played on: 20 July 2021 Review date: 22 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Tee-stederne var meget hullet
Translate to English
visitors_1
7.7
erik819
Steel
Played on: 20 July 2021 Review date: 21 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Vi har spillet og overnattet på mange golfbaner, men det er første gang vi skal betale 200 kr for overnatning.
Translate to English
visitors_1
7.3
lars204
Steel
Played on: 16 July 2021 Review date: 16 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk layout på banen og gode Greens dog en skam at tee steder generelt er dårlige, flere faktisk ikke muligt at få ordentlig stanse ved tee slag grundet huller!! Drikkevand mangler i den grad også på banen. Derfor ikke højere score end 3.
Translate to English
visitors_1
8.8
søren09
Steel
Played on: 16 July 2021 Review date: 16 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Fantastisk bane den skal spilles igen. Det kunne have været godt med baneservics i 30 graders varme. Virkelig god fiskefilet, den anbefales her fra.
Translate to English
visitors_1
7.6
charlotte408
Steel
Played on: 16 July 2021 Review date: 16 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Bedre information for gæster ift drivingrange, opstart af hul 1 og videre forløb - go bane med udfordring - go restaurant - fint menukort og drikke - trods alt go oplevelse
Translate to English
visitors_1
7.9
susan53
Steel
Played on: 14 July 2021 Review date: 14 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Der mangler lidt info med buggykørsel rundt ved Greens mod næste hul
Translate to English
visitors_1
8.0
mia3
Steel
Played on: 13 July 2021 Review date: 13 July 2021Handicap:
Langesø Championship Course
Vi havde problemer med en lejet buggy som løb tør for el, og efter adskillige forsøg på at kontakte klubben, var restauranten og ikke dansk talende green keepere de der kom med hjælp. Efter en halv time kunne vi genoptage runden. Det ødelagde lidt vores flow, og ventetiden var pga sproglige udfordringer unødig lang.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com