Castlerosse Hotel and Golf Resort: Reviews

Gold
Played on: 24 September 2021
Review date: 26 September 2021
Handicap: 6.7
Castlerosse

Wat een verrassende leuke baan. Heerlijk om toch nog 9 holes te spelen of als je niet al teveel tijd hebt. Hotel resort baan die leuke uitdagende holes heeft in een werkelijk prachtige omgeving. Hotel is prachtig en de bediening erg goed, vriendelijk en snel. Eten is heerlijk.

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 25 July 2017
Review date: 25 July 2017
Handicap: 15.0
Castlerosse

Leuke 9holes baan die je voor 25 euro 2 x mag lopen. 9 holes, voor niet hotelgasten, kosten 15 euro. Hier en daar verrassend, waarbij vooral hole 3, 4 en 5 uitdagend zijn. Erg leuke baan voor weinig geld, dus prima prijs/kwaliteit. Zorg wel dat je een goede app hebt die je door de baan leidt, want anders is het meer een gokspel. Indien mooi weer, zijn er mooie uitzichten…

Translate to English
3
Helpful?
Gold
Played on: 5 May 2017
Review date: 5 May 2017
Handicap: 9.9
Castlerosse

We verbleven in het hotel en natuurlijk speel je dan ook de golfbaan waar je op uitkijkt. De baan ligt letterlijk naast Killarney golf & fishing club waar we eerder speelden. Maar hier speelden we niet met minder plezier. Leuke goed onderhouden negen holes. Hole 3 par 5 uitdagend. Hole 5 par 5 mooie slag naar een laaggelegen green. De laatste drie holes voor het hotel lik…

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 16 April 2016
Review date: 13 October 2016
Handicap: 15.4
Castlerosse

Superbe 9 trous au bord du lac, je ne pouvais rêver mieux pour une petite matinée avec un ami. Le golf est très bien entretenu, les trous compacts, les points de vue très agréables et même certains dignes de cartes postales. Et jouer au golf dans ces conditions pour 20€, pour un français, c'est simplement du jamais vu!

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 13 May 2009
Review date: 11 February 2016
Handicap: 6.7
Castlerosse

Dit is niet wat ze bedoelen met golfen in Ierland. Ook een 9-holes baan zou wel wat spannender ontworpen kunnen worden. Kost ook niet veel, vandaar dat de prijs/kwaliteitverhouding gewoon goed is. Onderhoud en gastvrijheid trouwens ook. Golfbaan ligt bij een appartementencomplex, wat op zich een leuke uitvalsbasis is om mooiere golfbanen te bezoeken.

Translate to English
Helpful?
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com