Alisei Golf & Country Club Pietrasanta: Reviews

Share
visitors_1
6.4
k.philipp
Bronze
Played on: 11 October 2020 Review date: 20 October 2020Handicap: 22.5
Golfalisei Golf Course
Kein besonderer Platz.
Translate to English
visitors_1
7.1
YellowRed
Bronze
Played on: 13 September 2020 Review date: 7 April 2021Handicap: 35
Golfalisei Golf Course
Piccolo campo di 6 buche ben tenuto con campo pratica e putting green. Ideale x allenarsi e fare pratica. Ottima posizione.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 September 2019 Review date: 24 September 2019Handicap: 24
Golfalisei Golf Course
Is meer een oefenfaciliteit dan een echte golfclub. Holes lopen in elkaar over en je moet goed op je voorgangers letten deze niet te raken. Hole 1 was ca. 190 meter rest holes tussen 70 en 110 meter. Greens waren redelijk voor deze droge tijden, rest was div. soorten gras en onregelmatig. Driving range was wel heel netjes en op niveau.
Translate to English
visitors_1
6.0
RobBuijs2
Silver
Played on: 20 September 2019 Review date: 25 September 2019Handicap: 23.9
Golfalisei Golf Course
Gastvrij, enorm welkom gevoel. Baan,6 holes, vooral par 3, stelt weinig voor.
Translate to English
visitors_1
7.1
bverweij
Bronze
Played on: 7 August 2019 Review date: 7 August 2019Handicap: 29.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfalisei Golf Course
Leuke golfbaan om even een rondje te lopen. Redelijk onderhouden, greens zijn niet zo goed. Maar zo in de vakantie prima om te spelen. Zijn 6 holes die je 3 keer (of meer) kunt lopen. Heel ontspannen. Voor 25 euro heb je een dagkaart. Driving range is prima op orde.
Translate to English
visitors_1
7.0
YellowRed
Bronze
Played on: 1 May 2019 Review date: 3 May 2019Handicap: 35
Golfalisei Golf Course
Campo piccolo ma ottimo per allenare il gioco corto. Il campo pratica è ampio e funzionale. Ospitalità buona, clubhouse un po' scarna. Nel complesso club ideale x allenarsi.
Translate to English
visitors_1
8.3
bronenosec
Steel
Played on: 20 December 2018 Review date: 20 December 2018Handicap: 35
Golfalisei Golf Course
Giocare a golf e sentirsi in famiglia è una cosa fantastica.
Translate to English
visitors_1
6.9
loribaglioni
Silver
Played on: 12 December 2018 Review date: 12 December 2018Handicap: 9.7
Golfalisei Golf Course
Ottimo rapporto qualità prezzo per esercitare il gioco corto in luogo ospitale e piacevole.
Translate to English
visitors_1
8.0
gfbenz
Steel
Played on: 2 May 2016 Review date: 2 May 2016Handicap: 24.4
Golfalisei Golf Course
Mijn eerste golfcourse in Italië. Het is een aimabele 6hole baan. Hole 1 en 7 zijn 240m. De andere tussen 140 en 40m. Dus 3 maal rond vergt vooral precisie en clubbeheersing. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik had geen eigen clubs bij me, kreeg zonder extra betalen een goede set en bag en ballen met trolley mee de baan op. Baan en drivingrange (maximale afsta…
Translate to English
visitors_1
Played on: 23 February 2006 Review date: 23 February 2006Handicap:
Golfalisei Golf Course
Dit is een driving range.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com