Golf Club Margara: Reviews

Share
visitors_1
7.9
jens lennart
Steel
Played on: 29 July 2017 Review date: 30 July 2017Handicap:
Glauco Lolli Ghetti
Även här är de dåliga på att laga märken på green. Är italienarna lata eller nonchalanta?
Translate to English
visitors_1
7.7
ouwe418
Bronze
Played on: 20 July 2017 Review date: 22 July 2017Handicap: 12
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
La Guazetta
Mooie autenthieke golfbaan! Niet te duur en goed onderhouden. Wij vonden hem lang! Parren 4 van boven 400mtrs en parren 5 van ruim 525 pfff Hebben bij de turn besloten om buggy te nemen... Clubhuis is groot en doet historisch aan. Ook hebben ze een zwembad waar wij gebruik van mochten maken! Super aardig en lekker gegeten na 9 holes!
Translate to English
visitors_1
8.0
han5
Gold
Played on: 6 July 2017 Review date: 6 July 2017Handicap: 18.1
Glauco Lolli Ghetti
Vrij vlakke parkbaan in de buurt van Fubine. Wij speelden de rosso baan, die er prima bijligt. Brede fairways en mooie snelle greens. Echt spectaculaire holes zoals op Feudo Asti zijn er niet, dit is een baan om lekker te scoren, en dat deden we. Ook hier een plezierige ontvangst.
Translate to English
visitors_1
8.4
carl1406
Silver
Played on: 4 July 2017 Review date: 6 July 2017Handicap: 13.5
La Guazetta
Margara golf club heeft een zeer mooi en statig clubhuis, twee 18 hole banen. Ontvangst is vriendelijk. Zelf La Guazzetta gespeeld. Zowel tee, fairways en green zijn zeer goed onderhouden. De baan ligt zeer rustig en is licht heuvelend, doch is goed te lopen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 July 2017 Review date: 14 July 2017Handicap: 7.6
Glauco Lolli Ghetti
Campo impegnativo ma piacevole... alcune meno affascinanti di altre ma decisamente un bel campo.
Translate to English
visitors_1
7.9
jasper levie3
Silver
Played on: 19 August 2016 Review date: 29 August 2016Handicap: 15.8
Glauco Lolli Ghetti
Prima baan en goed betaalbaar. 18 holes inclusief buggy 150 euro! De baan lag er voor de tijd van het jaar heel goed bij! Het was vrij rustig en dat is altijd lekker. De baan is niet heel uitdagend, maar voor een lekkere dag golfen in Piemonte zeker een aanrader. Oefenfaciliteiten waren redelijk, deze kunnen zeker beter.
Translate to English
visitors_1
Played on: 21 June 2015 Review date: 21 June 2015Handicap: 25.8
Glauco Lolli Ghetti
Op advies van onze hoteleigenaar op deze golfbaan gespeeld en niet op Feudo Di Asti omdat deze eerste mooier zou zijn. Margara is inderdaad een prachtige baan met 36 holes waarbij de rode en gele baan kan worden gespeeld. De rode baan (Rosso) gespeeld op advies van de caddy master. Dit is de oude baan (1973). Goed onderhouden fairways en greens. De baan is lang en flink g…
Translate to English
visitors_1
7.1
jpg
Gold
Played on: 13 September 2014 Review date: 9 June 2016Handicap: 29
La Guazetta
Les membres n'apprécient pas du tout les visiteurs. Mauvais état du terrain et on dit rien!
Translate to English
visitors_1
8.9
mgmdejong
Silver
Played on: 21 July 2012 Review date: 21 July 2012Handicap: 20.5
Glauco Lolli Ghetti
Prachtige baan. Maandag's gesloten, maar we konden er toch (gratis) spelen. Ondanks de warmte in juli, goed onderhouden en fris.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com