The Duke Club: Reviews

  • Show all courses
  • The Duke (323)8.5
visitors_1
8.7
rikbrinkman
Silver
Played on: 29 December 2020 Review date: 30 December 2020Handicap: 10
The Duke
Dit keer de tweede negen gelopen, die beduidend lastiger us als de eerste negen. Ondanks Corona was de ontvangst voortreffelijk en is alles in het werk gesteld om een aangename wintersfeer te creëren. De baan was zeer goed bespeelbaar en de greens waren uitzonderlijk goed en verrassend snel. Waren andere banen maar zo goed in de winter. Top.

Reply from The Duke Club — 9 February 2021

Beste rikbrinkman, Hartelijk dank voor je review en lovende woorden. Wij streven naar een optimale kwaliteit op alle vlakken van hospitality en een exceptionele ervaring voor onze gasten. Zelfs in deze bizarre tijden proberen wij u de beste kwaliteit te bieden. Goed te horen dat u heeft genoten van uw bezoek. Hopelijk zien we u nog eens bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.7
r.vanoosten
Bronze
Played on: 1 December 2020 Review date: 1 December 2020Handicap: 4.6
The Duke
Prachtige liggen, baan ligt er voor de tijd van het jaar prima bij. Greens niet heel snel maar wel mooi compact. Maar de nummer 1 reden om hierheen te gaan is de gastvrijheid en het niveau van service. Wat een fijne jonge gasten en wat een ongekend hoog niveau. Complimenten!

Reply from The Duke Club — 3 December 2020

Beste r. vanoosten, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw complimenten, dat waarderen wij enorm! Wij doen ons uiterste best om ook in deze bizarre tijden u een exceptionele beleving te bieden op alle vlakken van hospitality. Wij hopen u graag nogmaals te mogen begroeten op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.9
GoranQ
Gold
Played on: 25 November 2020 Review date: 1 December 2020Handicap: 3.7
The Duke
In de herfst op een prachtige zonnige dag weer eens een rondje op de Duke mogen spelen. Prachtige golfbaan. Alles klopt hier. Voldoende uitdaging maar zeker goede kansen om een mooie ronde en score te maken. Teebox en fairways zijn goed. De greens waren iets minder mooi dan doe vorige keren. Dit zal ook beetje aan de tijd van het jaar liggen. Stimp 8 is daarentegen uitera…

Reply from The Duke Club — 3 December 2020

Beste GoranQ, Hartelijk dank voor de zeer uitgebreide positieve review. Wij streven naar een optimale kwaliteit en een exceptionele ervaring voor onze gasten. Fijn als dit zo wordt ervaren. We hopen u snel weer te zien bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
Played on: 20 November 2020 Review date: 20 November 2020Handicap: 14.8
The Duke
Speelde vandaag als gast op de Duke. Prachtige baan in dito omgeving. Werd op het bordes op zijn Brabants verwelkomd met lekker kopje koffie ondanks Corona en halverwege eveneens en op het eind nog met drankje en hapje. Heerlijk weer, mooie baan die er prima onderhouden bij ligt.

Reply from The Duke Club — 22 November 2020

Beste WillemVanDelft, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Goed om te horen dat u heeft genoten van onze hospitality service en de Championship Course. Wij hopen u graag snel weer te mogen verwelkomen bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 November 2020 Review date: 11 November 2020Handicap: 36
The Duke
C'est le club que je préfère le plus car la pelouse est magnifique.

Reply from The Duke Club — 18 November 2020

Merci beaucoup pour cet avis. Nous apprécions beaucoup cela. J'espère que nous vous reverrons. Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 November 2020 Review date: 5 November 2020Handicap: 13
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Duke
ik schrijf niet snel een tweede review over dezelfde baan. Maar na mijn ervaringen gisteren wil ik toch weer iets moois kwijt. Corona verandert ook de golfbeleving op The Duke maar met alle restricties vanuit het RIVM geven ze mijn gastheer én dus ook mij wederom het maximaal mogelijke! 3 catering momenten in de baan waren fantastisch in alle opzichten. De baan was in…

Reply from The Duke Club — 18 November 2020

Beste rjanssen. r2retailcom, Hartelijk dank voor het schrijven van deze reactie. Fijn dat wij, ondanks alle maatregelen en beperkingen, u het maximale hebben kunnen bieden. Dat is ook waar wij bij The Duke te allen tijden naar streven. Het spijt ons dan ook te lezen dat het, ondanks alle maatregelen die door ons zijn genomen, niet iedereen lukt zich aan de maatregelen te houden. Wij zouden u wel willen vragen om in het kader van de Privacy Wetgeving, de foto van onze gasten die niet behoren bij uw gezelschap te verwijderen. Wij hopen op uw begrip en danken u hartelijk. Wij zien u graag een volgende keer. Hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.9
robdelouw
Steel
Played on: 31 October 2020 Review date: 31 October 2020Handicap: 16.8
The Duke
Gegolfd op The Duke en tevens suite gereserveerd bij The Duke Suites. Een echte aanrader en complimenten voor Teun en Hans die ons verblijf tot een echte experience hebben gemaakt. Dank Rob en Danielle de Louw.

Reply from The Duke Club — 18 November 2020

Beste Robdelouw, Hartelijk dank voor deze review. Wat leuk te lezen dat u bij ons gegolfd en tevens overnacht heeft in één van onze suites. Wij streven bij The Duke allemaal naar een exceptionele ervaring voor onze gasten. Het verblijf bij The Duke moet meer zijn, zoals u omschrijft 'een experience'. Wij zullen uw complimenten overbrengen aan mijn collega's Teun en Hans. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Guest Service The Duke Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.1
vanderlely100
Bronze
Played on: 19 October 2020 Review date: 20 October 2020Handicap: 20.2
The Duke
Indrukwekkende baan in de Brabantse bossen. Helaas was door COVID het clubhuis gesloten maar we kregen een mooie ontvangst met iedere 6 holes een snack: paté, broodje pulled pork, chocolade mousse toe. Een korte blik naar binnen in het clubhuis toonde een prachtige ambiance waarvan ik graag op een later tijdstip wil genieten. Driving range mooi, maar wel er dicht langs ee…

Reply from The Duke Club — 27 October 2020

Beste vanderlely100, Hartelijke dank voor deze zeer uitgebreide review. Goed om te lezen dat u ondanks de genomen maatregelen omtrent COVID-19 u toch heeft kunnen genieten van onze hospitality service en de Championship Course. Graag tot een volgende keer bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.8
bartvanhal
Steel
Played on: 19 October 2020 Review date: 31 October 2020Handicap: 9
The Duke
zelden zo'n vorm van gastvrijheid meegemaakt als dat gebeurt bij the Duke, zowel bij het ontvangst als in de baan als bij het weggaan, oefenfaciliteiten top.. baan ligt er geweldig bij, top golfclub.

Reply from The Duke Club — 18 November 2020

Beste bartvanhal, Hartelijk dank voor deze mooie woorden over The Duke. Wij streven naar een optimale vorm van hospitality. Goed te lezen dat dit dan ook zo wordt ervaren. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten, Hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.6
johnbrouwer
Steel
Played on: 15 October 2020 Review date: 17 November 2020Handicap: 8
The Duke
Het is een feest om op The Duke te mogen spelen. De baan heeft negen oude holes en negen nieuwe welke inmiddels volgroeid zijn. De signature hole, de par3 zevende is een van de mooiste par3s van Nederland. Alles is er perfect geregeld, Brabantse gastvrijheid en een toprestaurant.

Reply from The Duke Club — 18 November 2020

Beste Johnbrouwer, Hartelijk dank voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Wat fijn te lezen dat het voor u een feest is om bij ons te spelen. Wij streven naar de perfecte totaalbeleving voor onze gasten. Fijn als dat ook zo wordt ervaren. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij The Duke. Hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.8
biancadierickmarysael
Bronze
Premium
Played on: 3 October 2020 Review date: 10 December 2020Handicap: 28.1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Super gastvrij, snelle greens, zeker niet in de rough terecht komen, goed onderhouden fairways, teeboxen. Mooie golfbaan. Clubhuis warm, gezellig.

Reply from The Duke Club — 9 February 2021

Beste biancadierickmarysael, Hartelijk dank voor het schrijven van deze kort maar krachtige beoordeling. Goed te lezen dat u heeft genoten van uw bezoek. Wij hopen u snel nogmaals te mogen begroeten bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 October 2020 Review date: 12 October 2020Handicap: 12.1
The Duke
Gespeeld met grote groep van Golflinked uit Wijchen. Prachtige ervaring om op deze baan te spelen. Werkelijk alles is prima geregeld. Zeker leuk om hier terug te komen.

Reply from The Duke Club — 26 October 2020

Beste rschrombges, Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling. Goed te lezen dat u uw verblijf als een genot heeft ervaren. Wij streven voor al onze gasten naar een exceptionele ervaring. We hopen u snel weer te mogen zien bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.7
jpmsmets
Silver
Played on: 28 September 2020 Review date: 6 October 2020Handicap: 11.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
8
The Duke
In het kader van een fundraiser een dag op The Duke geweest. Het was een geweldige ervaring. Prachtig clubhuis, mooie baan en in een bijzonder aangenaam gezelschap een ronde gelopen. Complimenten voor de vriendelijkheid van alle medewerkers. Van de receptie, via de greenkeepers tot en met de medewerkers van de horeca. Overal het 'welkom gevoel'. Heerlijk! Clubhuis en hore…

Reply from The Duke Club — 27 October 2020

Beste jpmsmets, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en lovende woorden over The Duke Club. Wij streven naar een optimale kwaliteit op alle vlakken van hospitality en een exceptionele ervaring voor onze gasten. Wij zullen uw complimenten overdragen aan ons team. Hopelijk snel tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.5
barts
Gold
Played on: 28 September 2020 Review date: 29 September 2020Handicap: 9
The Duke
Wat een mooi golfbaan is dit. Ik was hier op een event tbv een goed doel het voeren van een jarige vriend. De ontvangst was professioneel en supervriendelijk, het regende helaas dus de aanwezige faciliteiten niet benut. Het clubhuis is prachtig en on-nederlands maar niet de protserig. We deden een Texas Sctramble dus heb de baan vanuit ander perspectief mogen ervaren. Doo…

Reply from The Duke Club — 30 September 2020

Beste barts, Hartelijk dank voor deze reactie. Goed te lezen dat u de baan mooi vond en onze collega's professioneel en supervriendelijk. Ondanks het mindere weer in het begin een fijne dag. Hopelijk kunt u snel nog eens The Duke Club bezoeken. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.2
willemw
Gold
Played on: 23 September 2020 Review date: 23 September 2020Handicap: 18.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
The Duke
The Duke is een prachtig gelegen baan in de “bossen” rond Nistelrode en is te karakteriseren als een bos-/heidebaan. Sommige delen van de baan doen sterk denken aan Het Rijk van Nunspeet en andere delen juist weer aan Anderstein/De Scherpenbergh. De aankomst is prettig, het parkeerterrein prima, groot en dichtbij het clubhuis. De ontvangst - via onze gastheer - is prettig…

Reply from The Duke Club — 30 September 2020

Beste Willemw, Hartelijk dank voor het schrijven van deze zeer uitgebreide review. Goed te lezen dat u uw bezoek heeft ervaren als een dagbeleving. Dat is waar wij bij The Duke naar streven. Een totaalbeleving op het gebied van golf, cuisine en business. De baan is toeganklijk en geeft spelplezier voor al onze members en gasten. Het spelen bij The Duke is voorbehouden aan onze members of op uitnodiging van members. Wij verkopen geen greenfees. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
7.7
info902
Steel
Played on: 18 September 2020 Review date: 23 September 2020Handicap: 5.8
The Duke
Deze business golfbaan is uniek in zijn concept gastvrijheid en kwaliteit golfbaan. Vooral het uitzicht vanaf het verhoogde terras is prachtig op de 9e en 18e green. Misschien ooit de driving-range verlengen. Twee mooie holes, de par 3 eilandhole en de aankomst van de 18e hole bij het clubhuis.

Reply from The Duke Club — 26 October 2020

Beste info902, Hartelijk dank voor de mooie woorden over The Duke Club. Onze prioriteit is onze gasten de beste kwaliteit te bieden en ze een totaalbeleving te geven. Fijn om te horen als dat zo wordt ervaren. De tekeningen voor het aanpassen van de baan liggen op dit moment klaar, wij hopen hier zo snel mogelijk mee te kunnen starten. Wellicht mogen wij u op een ander moment nogmaals begroeten bij The Duke Club. Met vriendelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.9
FORE......
Bronze
Played on: 14 September 2020 Review date: 18 September 2020Handicap: 19.5
The Duke
De baan is enorm goed onderhouden, mooie teeboxen en snelle greens. De marshal zou wel beter op doorstroming moeten letten. Wij hebben 17 holes moeten wachten op een flight voor ons die 2 holes leeg lieten. Baancatering top, entourage geweldig. Ondanks het wachten een topdag gehad.

Reply from The Duke Club — 30 September 2020

Beste FORE, Hartelijk dank voor het schrijven van deze reactie. Goed te lezen dat u een topdag heeft gehad Uw compliment over de baan zullen we zeker aan onze collega's van de greenkeeping doorzetten. Wat de doorstroming betreft is spijtig om te lezen. Hier wordt normaliter, zeker met drukke dagen, nauwlettend op gelet. We zullen dit zeker bespreken. Hopelijk tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.5
Lodeboot
Silver
Played on: 13 September 2020 Review date: 13 September 2020Handicap: 14.2
The Duke
Fantastische baan. Op een paar na zijn het stuk voor stuk erg mooie holes. Veelal tussen de bomen, waar het behoorlijk ver lopen is tussen de holes. We deden er 5 uur over om 18 holes te spelen. Hole 7 is schitterend, een eiland hole (van slechts 85 meter, dat wel). Over het algemeen is het geen heel moeilijke baan, want de meeste zijn vrij kort. Gastvrijheid en clubhuis …

Reply from The Duke Club — 30 September 2020

Beste lodeboot, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review en dat u de baan als fantastisch heeft ervaren ondanks het verre lopen. Op dit moment liggen de tekeningen om de baan aan te passen klaar. Afstanden tussen holes zullen dan aangepast worden. Wij hopen hier op korte termijn mee te kunnen beginnen. Hopelijk begroeten we u nog een volgende keer. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.2
Robert73
Gold
Played on: 12 September 2020 Review date: 12 September 2020Handicap: 14
clubs_1
clubs_1
The Duke
Super leuke baan. Beetje vergelijkbaar met Bernardus. De lay-out van The Duke is echter beduidend leuker. Vergelijking met banen als de Haagsche of Noordwijk is niet mogelijk, die zijn van een hele andere orde.

Reply from The Duke Club — 26 October 2020

Beste Robert73, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Goed te horen dat u onze baan als erg leuk ervaart. Hopelijk tot snel op The Duke Club. Met vriendelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.3
adutchgolfer
Silver
Played on: 7 September 2020 Review date: 17 June 2021Handicap: 9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Gespeeld met een relatiedag op een mooie zonnige dag. De oefenfaciliteiten zijn top. Vooraf hebben we nog de par 3 baan gespeeld. Op het paar holes na vond ik de lay-out van de baan niet super spannend. De par-3 met eilandgreen is natuurlijk wel heel erg tof. Het onderhoud was wel echt fantastisch. Zeer strak gemaaide fairway, snelle greens en goed zand in de bunkers. E…

Reply from The Duke Club — 23 June 2021

Beste dutchgolfer, Hartelijk dank voor deze positieve review over onze baan. Onze greenkeepers stellen alles in het werk om te zorgen dat de baan altijd van optimale kwaliteit is. Fijn te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. Wij zullen uw complimenten overbrengen. Hopelijk zien we u snel nog eens op The Duke. Met hartelijke groet, Claudia van der Velden Afdeling Guest Service
Translate to English
visitors_1
8.4
hdemelker
Gold
Played on: 28 August 2020 Review date: 23 September 2020Handicap: 12.6
The Duke
Weer een keer mogen spelen op The Duke. Ontvangst is gastvrij en heel prettig. Je kan je rustig omkleden in de ruime en mooie kleedruimtes. Drivingrange met torentje ballen. Baan lag er prima bij, hij wordt steeds beter. Na het spelen weer heerlijk gegeten in een prachtige ambiance. We willen hier ieder jaar wel een keer spelen.

Reply from The Duke Club — 30 September 2020

Beste hdemelker, Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Hopelijk kunnen we u wederom een keer bij The Duke Club begroeten. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
Played on: 17 August 2020 Review date: 17 August 2020Handicap: 11.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
The Duke
De uitstraling clubhuis en ontvangst is uitstekend. De baan niet al te moeilijk met een aantal mooie extra mooie holes! Bal terugvinden in the rough is te doen en verhoogd spelplezier. Snap best dat het exclusief moet zijn, maar de greenfee is voor de baan te hoog. Tip voor de baancommissie. De afslag op geel 10 is vlak voor rough. Een goed geraakte bal en de tee vliegt n…

Reply from The Duke Club — 30 September 2020

Beste Gert. boerhof, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij zullen uw opmerkingen en tips meegeven aan desbetreffende collega's. Het spelen bij The Duke Club is exclusief voorbehouden aan onze members. Bent u geen member dan kan dit alleen op uitnodiging en bij hoge uitzondering met een greenfee in combinatie met één van onze arrangementen. Losse greenfees zijn dan ook niet te koop. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
Played on: 14 August 2020 Review date: 22 August 2020Handicap: 18
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
The Duke
The Duke is a well maintained golfcourse. Arriving on a large parking lot. Reception very nice and professinal Very nice restaurant facilities with nice views over hole 9 and 18. There are plans for changing slome holes due to long distances between green and next tee. The practice facilities are large and well maintained. The maintenance of the course is also good, despi…

Reply from The Duke Club — 26 October 2020

Dear GaryStilbaai, Thank you for your kind words about The Duke Club. Our priority is to offer the best quality and provide our guests with a total experience in terms of golf and hospitality. It's good to hear that you enjoyed your visit. We are looking forward to see you next time. Sincerely, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.1
marc_
Bronze
Played on: 10 August 2020 Review date: 15 August 2020Handicap: 16
The Duke
Mooie baan waarvan de nieuwe 9 holes komende jaren nog beter zullen worden. Fijne service in baan, goed restaurant.

Reply from The Duke Club — 26 October 2020

Beste marc_, Hartelijk dank voor deze kort maar krachtige review. Hopelijk tot een volgende keer op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.7
coby
Silver
Premium
Played on: 9 August 2020 Review date: 16 August 2020Handicap: 24
The Duke
Super om hier te mogen spelen. Het was 35 graden en om de 3 holes kwam men met drankjes en natte handdoekjes langs.I.v.m. hitte met buggy gespeeld. Oude negen zijn mooie bosholes. Nieuwe 9 liggen in open terrein, maar met nodige hindernissen en worden steeds mooier. Af en toe lange stukken tussen holes, maar met buggy geen last. Ik mis op de teeboxen een bord met overzich…

Reply from The Duke Club — 30 September 2020

Beste coby, Hartelijk dank voor het schrijven van deze reactie. Goed te lezen dat u het als top heeft ervaren. De tekeningen voor het aanpassen van de baan, om langere afstanden aan te passen, liggen klaar. Wij hopen hier snel een begin mee te maken. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.6
HenkZ
Gold
Played on: 4 August 2020 Review date: 6 August 2020Handicap: 9.6
clubs_1
The Duke
Verzorging is helemaal af. Fraai goed verzorgd clubhuis met gastvrije mensen. Mag wat meer vlees op de kaart Hele baan oogt erg mooi. Fairways aan de droge kant. Baan aan de korte kant maar veel Afwisseling en schitterende holes.

Reply from The Duke Club — 12 August 2020

Beste HenkZ, Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling. Altijd fijn te lezen als gasten tevreden zijn naar een dagje bij The Duke Club. Graag tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.1
bjvmegen
Bronze
Premium
Played on: 11 July 2020 Review date: 12 August 2020Handicap: 16.9
The Duke
Championship baan met geweldige baan. Alles tiptop in orde en erg gastvrij. Een dag topgolf.

Reply from The Duke Club — 13 August 2020

Beste bjvmegen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Goed te lezen dat u weer genoten heeft van onze baan. Wij hopen u snel nogmaals te mogen begroeten op The Duke Club! Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.4
ovide
Silver
Played on: 11 July 2020 Review date: 16 July 2020Handicap: 12.1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Wat een schitterende baan. Ik was in de gelukkige omstandigheid om the Dutch en the Duke op achtereenvolgende dagen te spelen, qua omgeving en baan spreekt the Duke mij meer aan. Wat wel opvalt is het relatief lage aantal slagen dat je mee krijgt, het is lastiger om je handicap te spelen. Alles verder super goed geregeld, soms wat ver lopen tussen holes in maar dat is ge…

Reply from The Duke Club — 12 August 2020

Beste Ovide, Hartelijk voor deze mooie woorden over The Duke Club. Fijn om te horen dat u een mooie dag heeft gehad en dat u heeft genoten van de bosrijke omgeving. Wij houden graag de uitdaging in het golfspel voor al onze gasten. De tekeningen voor het aanpassen van de baan en het inkorten van de loopafstanden tussen de holes liggen klaar. Wij hopen hier spoedig een start mee te kunnen maken. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.5
koert
Silver
Played on: 8 July 2020 Review date: 12 July 2020Handicap: 11.5
The Duke
Absoluut een van de mooiste banen van Nederland. Ik speelde Bernardus, The Dutch en The Duke binnen een tijdsbestek van 10 dagen, en hoewel hetballe drie topbanen zijn, staat The Duke bij mij op 1.

Reply from The Duke Club — 12 August 2020

Beste Koert, Hartelijk dank voor uw grote compliment, dat stellen wij zeer op prijs. Onze prioriteit is onze gasten de beste kwaliteit te bieden en ze een totaalbeleving te geven. Fijn als dat zo wordt ervaren en dat u heeft genoten van onze baan. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij The Duke Club. Met hartelijk groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
Played on: 21 June 2020 Review date: 23 June 2020Handicap: 15.6
The Duke
Wat een genot om hier weer eens te mogen spelen. Bij het binnen komen is het al meteen top. Vriendelijk en een net ontvangst in het mooie clubhuis. Op de drivingrange liggen de ballen in een piramide klaar. Dan naar de baan de er werkelijk perfect bij ligt. Alles is top verzorgd. De greens zijn zeer uitdagend. Mooie glooiend. De fairways prachtig gemaaid in banen en de t…

Reply from The Duke Club — 3 July 2020

Beste FrankdeKapper, Hartelijk dank voor deze zeer uitgebreide review. Fijn om te horen dat u heeft genoten van onze baan. Onze greenkeepers zijn een essentieel onderdeel van onze baan aangezien we naar een continue kwaliteit streven. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com