The Duke Club: Reviews

  • Show all courses
  • The Duke (323)8.5
visitors_1
9.1
GolfbrandsNL
Silver
Played on: 20 June 2020 Review date: 22 June 2020Handicap: 6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Wat een waanzinnige plek is dit. Een overweldigend gevoel bij het zien van het grootse Engelse stijl landhuis. De gastvrijheid is op en top en de voorzieningen in en om de baan dito. Hele leuke baan, met veel holes die je met plezier kunt spelen en die je nog lang in herinnering bij blijven. Het restaurant is na afloop een heerlijke plek om te vertoeven met mooi zicht op…

Reply from The Duke Club — 3 July 2020

Beste GolfbrandsNL, Hartelijk dank voor deze lovende woorden en positieve beoordeling. Wij streven naar optimale kwaliteit en een exceptionele ervaring voor al onze gasten. Het is fijn om te horen als dit ook zo wordt ervaren. Wij zullen uw complimenten overbrengen aan onze collega's. Wij hopen u graag nogmaals te mogen ontvangen op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.0
smitsbal
Steel
Played on: 9 June 2020 Review date: 9 June 2020Handicap: 20.2
The Duke
Alles pico bello in orde 👍.

Reply from The Duke Club — 3 July 2020

Beste smitsbal, Hartelijk dank voor uw kort maar krachtige review. Altijd fijn te lezen als mensen tevreden zijn na een dagje bij The Duke Club. Hopelijk mogen wij u snel nogmaals begroeten. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.5
Huug
Silver
Played on: 8 June 2020 Review date: 15 June 2020Handicap: 11.5
The Duke
Een heerlijk dag golf in het gastvrije Brabantse land. Prachtige baan met veel afwisselende holes.

Reply from The Duke Club — 3 July 2020

Beste Huug, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Goed te lezen dat u uw verblijf in het gastvrije Brabantse land als een genot heeft ervaren. Wij streven voor al onze gasten naar een exceptionele ervaring. Hopelijk tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.1
GoranQ
Gold
Played on: 2 June 2020 Review date: 5 June 2020Handicap: 3.7
The Duke
Wat een prachtige golfbaan is dit. De vriendelijke ontvangst, alle aanwezige faciliteiten, de gastvrijheid en echte aandacht voor gasten, het prachtige clubhuis, de fantastische horeca/keuken (de heerlijke aspergesoep!) en natuurlijk ook de mooie golfbaan die er in goede staat bij ligt. Van hole 1 tot 18 ligt alles er heel verzorgd bij. Hoewel de eerste greens net door de…

Reply from The Duke Club — 5 June 2020

Beste GoranQ, Hartelijk dank voor het schrijven van deze uitgebreide review. Goed op te lezen dat u een geslaagde dag heeft gehad. The Duke Club is continu in ontwikkeling om de beste kwaliteit voor haar gasten te kunnen garanderen. Als dit ook zo wordt ervaren dan zijn we daar erg blij mee. Hopelijk mogen we u binnenkort nogmaals begroeten op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.2
edterhorst
Bronze
Played on: 27 May 2020 Review date: 27 May 2020Handicap: 18.9
The Duke
Meest gastvrije golfclub waar ik ooit ben geweest. Top service en horeca. Leuke baan die altijd supergoed onderhouden is.

Reply from The Duke Club — 4 June 2020

Beste edterhorst, Hartelijk dank voor u review en lovende woorden. Onze prioriteit is onze gasten de beste kwaliteit te bieden en ze een totaalbeleving te geven. Fijn als dat zo wordt ervaren en dat het voor u een genot was om bij ons te spelen. Uw complimenten over de baan zullen wij zeker overbrengen aan onze greenkeepers. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.8
sleut1
Bronze
Played on: 14 May 2020 Review date: 14 May 2020Handicap: 19.9
The Duke
Prachtig aangelegde baan. Binnen de regels van RIVM voldoende faciteiten aanwezig. De baan ligt er perfect bij.

Reply from The Duke Club — 4 June 2020

Beste sleut1, Hartelijk voor het schrijven van deze review. Te allen tijde staat de veiligheid van onze gasten en medewerkers voorop in deze bijzondere tijden van COVID-19, wij waarderen het dan ook enorm te horen dat u een fijne tijd heeft gehad op The Duke Club. Wij zullen uw complimenten overdragen aan ons team. Wellicht tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.1
bjvmegen
Bronze
Premium
Played on: 2 February 2020 Review date: 25 March 2020Handicap: 16.9
The Duke
Prachtige baan, niet heel uitdagend maar fantastische ambiance.

Reply from The Duke Club — 1 May 2020

Beste bjvmegen, Hartelijk dank voor uw kort maar krachtige review. Wij waarderen het enorm dat u heeft genoten. Wellicht mogen we u op een ander moment nogmaals begroeten bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.2
remko7
Steel
Played on: 14 December 2019 Review date: 17 January 2020Handicap: 27
The Duke
Zeer mooie baan en geweldig onderhouden Eten en drinken in het clubhuis zijn ook een genot Baan is wel redelijk eenvoudig.

Reply from The Duke Club — 1 May 2020

Beste remko7, Hartelijk dank voor uw complimenten aan The Duke Club. Dat waarderen wij enorm. Goed nieuws, het is voor ons nu afwachten op groen licht voor de aangevraagde vergunningen zodat wij kunnen starten met het verbouwen van onze baan. Wellicht mogen wij u op een ander moment nogmaals begroeten bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
Played on: 8 December 2019 Review date: 24 December 2019Handicap: 5.9
clubs_1
The Duke
Geweldige accomodaties, schitterende baan, geweldige clubhuis, uitstekende oefen faciliteiten. De baan is echter erg makkelijk, kort maar wel prachtig qua onderhoud.

Reply from The Duke Club — 1 May 2020

Beste Witteveenonline, Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling. Wat fijn dat u een mooie dag heeft gehad. Goed nieuws, de tekeningen liggen klaar om onze baan onder andere uitdagender te maken. Wij hopen hier spoedig een start mee te kunnen maken. Hopelijk tot snel op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.9
willangpsv
Silver
Played on: 26 November 2019 Review date: 26 November 2019Handicap: 15.1
clubs_1
The Duke
Het is altijd een genot om hier te mogen komen spelen jammer dat er geen ley out borden staan bij de afslag Baan lag er prima bij.

Reply from The Duke Club — 1 May 2020

Beste willangpsv, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Goed te lezen dat u wederom een geslaagde heeft gehad. Wat betreft de bewegwijzering/infoborden in de baan houden wij deze het liefst zo minimaal mogelijk. Wij hopen u snel weer te zien bij The Duke Club Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.5
whornman
Steel
Played on: 22 November 2019 Review date: 22 November 2019Handicap: 16
The Duke
Prachtige baan goed onderhouden. De greens waren niet best. Veel schimmels en kale plekken. Het clubhuis is heel mooi en de keuken uitstekend. Het bedienend personeel zeer klantgericht.

Reply from The Duke Club — 4 May 2020

Beste whornman, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen deze beoordeling te schrijven. Wij streven altijd naar een perfecte kwaliteit van onze baan. Onze greenkeepers doen dan ook hun uiterste best om de baan in topconditie te houden. Wij hopen u snel nogmaals te mogen begroeten op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.1
vandijk
Silver
Played on: 19 November 2019 Review date: 21 November 2019Handicap: 20.5
The Duke
Mooi aangelegde baan waar kosten noch moeite zijn gespaard op bepaalde holes, luxe schuilhutten in de baan, overdekte afslagplaatsen en inpandige putting green, afwisselende holes, bladeren worden niet zoals op veel banen ergens weggeblazen maar met machines zelfs opgeruimd, luxe restaurant en vriendelijke ontvangst. Mis op afslagplaatsen overzichtskaart hoe holes lopen …

Reply from The Duke Club — 4 May 2020

Beste vandijk, Hartelijk dank voor u review en mooie woorden. Altijd goed om te horen als onze gasten tevreden zijn naar een dagje bij The Duke Club. Wat betreft de bewegwijzering/infoborden in de baan houden wij deze het liefst zo minimaal mogelijk. Op de achterzijde van de scorekaart is de plattegrond van de baan te zien en hoe de holes lopen. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.9
timkerseboom
Silver
Played on: 8 November 2019 Review date: 10 November 2019Handicap: 15.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Wederom een fantastische dag beleeft op The Duke. Entourage, verzorging en gastvrijheid zijn top. De baan speelt heerlijk en geeft fantastische plaatjes. De greens zijn in een herst-staat; hier en daar wat kale plekjes en niet overal gelijk qua stimp. Aan de andere kant is het natuurlijk herfst en kan dat ook gewoon. Kijk nu al wrer uit naar de volgende...

Reply from The Duke Club — 1 May 2020

Beste timkerseboom, Hartelijk dank voor het schrijven van deze uitgebreide review. Goed te lezen dat u een fantastische dag heeft gehad op The Duke Club, dat waarderen wij enorm. Wij hopen u snel weer te zien bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
9.5
vanacht
Silver
Played on: 29 October 2019 Review date: 3 November 2019Handicap: 13.7
The Duke
Prachtige baan zeer goed onderhouden Mooie greens.

Reply from The Duke Club — 4 May 2020

Beste vanacht, Hartelijk dank voor u kort maar krachtige review. The Duke Club is continu in ontwikkeling om de beste kwaliteit voor haar gasten te kunnen garanderen. Als dit ook zo wordt ervaren dan zijn we daar blij mee. Hopelijk mogen we u nog eens begroeten. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 16.9
The Duke
De baan is zeer goed onderhouden. Geen wonder met tien greenkeepers. desondanks hadden sommige greens de nodige pitchmarks. 18 holes voor de prijs van € 150,- is nogal wat. Prijsstelling is er op gericht om de juiste personen binnen te halen.

Reply from The Duke Club — 31 October 2019

Beste peter-wilbers, Hartelijk dank voor de beoordeling. Onze greenkeepers zijn een essentieel onderdeel van onze baan aangezien we naar een continue kwaliteit streven. Onze golfclub is een business only club. Het spelen is alleen voorbehouden aan onze members en/of hun gasten middels een relatiekaart en geen greenfee's. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.3
r.thissen
Bronze
Played on: 25 October 2019 Review date: 26 October 2019Handicap: 16
The Duke
Openstelling voor greenfee spelers Nu kunnen spelen als onderdeel van een wedstrijd Greens hadden (te) veel slechte plekjes.

Reply from The Duke Club — 31 October 2019

Beste r. thissen, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Onze golfclub is een business only club. Het spelen is exclusief en voorbehouden aan onze members en/of hun gasten middels een relatiekaart. Fijn dat u op uitnodiging bij ons heeft kunnen spelen. Uw opmerking over de slechte plekjes in de baan geven we door aan onze collega's van de greenkeeping. Wellicht tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.4
wim5
Bronze
Played on: 25 October 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 15
The Duke
NAGENOEG ALLES IS TOT IN DE PUNTJES GEREGELD. Soms is een hole wat slecht aangegeven.

Reply from The Duke Club — 31 October 2019

Beste wim5, Hartelijk dank voor deze reactie. Wij begrijpen uw opmerking met betrekking tot de bewegwijzering in de baan. De reden is dat wij de borden in de baan graag zo minimaal mogelijk houden. Hopelijk tot ziens bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.4
ING1
Gold
Played on: 13 October 2019 Review date: 15 October 2019Handicap: 27.3
The Duke
Het was een genoegen om als introducé deze golfbaan te bezoeken. Een prachtige baan die erg goed is onderhouden. Erg vriendelijke medewerkers. Top!
Translate to English
visitors_1
8.6
vanduppe
Bronze
Played on: 13 October 2019 Review date: 23 October 2019Handicap: 19
clubs_1
The Duke
Afwisselende baan, niet heel moeilijk Greens niet in de beste staat dezer dagen.. benieuwd naar oorzaak hiervan Personeel in baan erg vriendelijk en behulpzaam Uitstraling clubhuis etc top.
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 10.4
The Duke
Leuke baan, lastige greens. uitstekende keuken met een hele mooi verzorgd clubhuis, oefenfaciliteiten en zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Een geweldige dag gehad ondanks de regen.
Translate to English
visitors_1
7.9
DeHut
Silver
Played on: 8 October 2019 Review date: 10 October 2019Handicap: 18.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
The Duke
Een kans om op The Duke te kunnen spelen is er een om met twee handen aan te pakken. Zo speelde ik een Charity wedstrijd tbv het Helen Downing Instituut. De ontvangst was extra dik in orde door samenwerking van beide partijen. De koffie geserveerd in het zeer sfeervolle clubhuis met zijn chique uitstraling die gezelligheid bewaart. De voorpret wordt groter als je vanui…
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 October 2019 Review date: 25 December 2019Handicap: 22.3
The Duke
Volgens mij is deze baan gewoon perfect alleen kon op deze dag het weer een stuk beter!

Reply from The Duke Club — 1 May 2020

Beste myriam. scheppers, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te schrijven. Goed te lezen dat u heeft genoten van onze baan. Helaas is het weer één van de weinige dingen die wij niet kunnen regelen. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 September 2019 Review date: 24 December 2019Handicap: 18.8
The Duke
Prachtige baan in de bossen van Brabant. Super hartelijke ontvangst en prachtig clubhuis met luxueuze uitstraling. Vergelijkbaar met banen als The International of The Dutch qua allure. De baan zelf was in topconditie ondanks een hete/droge zomer. Oefenfacititeiten prima. Topmiddag! Qua prijs/prestatie is het moeilijk een oordeel te geven want ik was op zakelijke uitnod…

Reply from The Duke Club — 1 May 2020

Beste jan. hengeveld45, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en mooie woorden over The Duke Club. Wij streven naar een optimale kwaliteit op alle vlakken van hospitality en een exceptionele ervaring voor onze gasten. Goed te lezen dat u heeft genoten van uw bezoek. Wij hopen u snel weer te ontvangen op The Duke Club. Met hartelijke groet, Experience Team The Duke Club Lara Lamers
Translate to English
visitors_1
8.5
JWV10
Gold
Played on: 19 September 2019 Review date: 20 September 2019Handicap: 23.9
The Duke
Prachtige baan, goed onderhouden fairways en uitdagende snelle greens. Gastvrijheid is top, eten exceptioneel goed voor een golfbaan maar dat is volgens mij ook de bedoeling! Gisteren hier weer eens gespeeld met een wedstrijd en het was wederom een groot genoegen.
Translate to English
visitors_1
8.9
Koen24
Bronze
Played on: 15 September 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 6
The Duke
Prachtig complex, clubhuis erg fraai en luxueus. Restaurant super. Golfbaan fraai aangelegd, groot aantal leuke en interessante holes, prima te spelen voor veel handicaps. Echt een belevenis, snel weer spelen (en eten) is meteen de gedachte bij vertrek!

Reply from The Duke Club — 31 October 2019

Beste Koen24, Hartelijk dank voor het schrijven van deze positieve beoordeling. The Duke Club is meer dan een golfbaan. Ons streven is om onze gasten juist die totaalbeleving te geven. Fijn als dat dan ook zo wordt ervaren. Wij zien u graag terug bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
9.2
rensmaria15
Bronze
Played on: 10 September 2019 Review date: 10 September 2019Handicap: 16.1
The Duke
rustig, zeer goede keuken, prachtige lokatie.
Translate to English
visitors_1
8.9
Master
Gold
Played on: 9 September 2019 Review date: 9 October 2019Handicap: 13.8
The Duke
Tijdens bizz-wedstrijd gespeeld. Mooie entree... goede parkeergellegenheid... prachtig clubhuis Goede ontvangst van personeel; ook greenkeepers erg attend! Baan lag er erg mooi bij, goed verzorgd en nette afwerking ook van de paden en Teeboxen Baan niet echt heel moeilijk maar moet hem wel een keer voorgespeeld hebben eigenlijk... Goede 19e hole en mooie wijnkaart Di…
Translate to English
visitors_1
8.2
NeverGiveUp
Bronze
Played on: 7 September 2019 Review date: 8 September 2019Handicap: 16
The Duke
Algehele beleving is zeer positief! Baan wat saai.
Translate to English
visitors_1
9.0
riens54
Silver
Played on: 2 September 2019 Review date: 3 September 2019Handicap: 8
The Duke
Ziet er allemaal geweldig en stijlvol uit... clubhuis, staff, f&b is top, terras super. Baan utstekend qua onderhoud. Baan is " vriendelijk" voor het type spelers (business baan), en greens zijn mooi. Met stimp 8.5 snel maar niet te snel. Kortom: genot om te spelen, en te eten.

Reply from The Duke Club — 5 September 2019

Beste riens54, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen deze beoordeling te schrijven. Goed te lezen dat u heeft genoten bij ons. Wij zullen uw complimenten overbrengen aan onze collega's. Hopelijk tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Guest Service Manager The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
Played on: 31 August 2019 Review date: 7 September 2019Handicap: 23.3
The Duke
Super goede baan. Fantastische faciliteiten.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com