The Duke Club: Reviews

  • Show all courses
  • The Duke (323)8.5
visitors_1
Played on: 1 May 2019 Review date: 16 May 2019Handicap: 6.4
The Duke
Afstanden tussen Holes soms erg lang, maar dat is een kwestie van Lay out.

Reply from The Duke Club — 18 June 2019

Beste mvnierop, Hartelijk dank voor het schrijven van deze reactie. Wij begrijpen uw reactie over de afstand tussen sommige holes. De tekeningen om de baan te verbeteren liggen al klaar en wij hopen hier einde dit jaar een start mee te maken. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.2
nielsterlouw
Bronze
Played on: 29 April 2019 Review date: 29 April 2019Handicap: 17.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
The Duke
Vandaag op uitnodiging mogen spelen op The Duke. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen bij de receptie en werden er duidelijke instructies gegeven. Op de driving range stonden de ballen al klaar voor ons! De baan is erg uitdagend met een mooie diversiteit aan holes. De hoogteverschillen, waterhindernissen en snelle greens met vele hellingen zorgen ervoor dat je go…

Reply from The Duke Club — 30 April 2019

Beste nielsterlouw, Hartelijk dan voor deze beoordeling. Goed te lezen dat u een fantastische dag heeft gehad. Wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
9.1
bobbenard1992
Silver
Played on: 28 April 2019 Review date: 28 April 2019Handicap: 1.7
The Duke
Prachtige baan, perfect onderhouden en wellicht het beste clubhuis van Nederland. Service door het personeel exceptioneel hoog. Enige "minpuntje" voor de betere golfer is de relatief korte lengte van de baan, dat mocht de pret overigens absoluut niet drukken!

Reply from The Duke Club — 30 April 2019

Beste bobbenard1992, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review met mooie woorden over ons clubhuis en de exceptionele service. Wij zullen deze complimenten overbrengen aan het team. Wat de baan betreft. De tekeningen om de baan aan te passen en te verbeteren liggen inmiddels klaar. Wij hopen hier dit jaar mee te kunnen starten. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.6
RalphvandenBoogaard
Silver
Premium
Played on: 27 April 2019 Review date: 28 April 2019Handicap: 14.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
68
The Duke
Zoals in mijn vorige beoordeling aangegeven op Koningsdag ook op the Duke gespeeld en geslapen! Helaas niet zulk mooi weer als 2e paasdag maar de baan / omgeving is dan ook prachtig. Gastvrouw Antoinette, al 26 jaar werkzaam bij the Duke, is super vriendelijk en geeft je dat fijne, niet te beschrijven gevoel. Dit wordt ‘s avonds bij het eten ook weer ervaren mede door Luu…

Reply from The Duke Club — 30 April 2019

Beste heer van den Boogaard, Ondanks dat we het al hadden vernomen van diverse collega's is het heel erg fijn te lezen dat u wederom zo tevreden was. We doen ons uiterste best bij The Duke Club om het onmogelijke mogelijk maken, maar helaas is het weer iets wat we niet kunnen regelen. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.6
RalphvandenBoogaard
Silver
Premium
Played on: 22 April 2019 Review date: 22 April 2019Handicap: 14.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
68
The Duke
Vandaag 2e paasdag op uitnodiging 18 holes mogen spelen en dat was fantastisch mede door het goede weer. De baan lag er prachtig bij en is zeer toegankelijk om te spelen. De omgeving is schitterend en het clubhuis is ook top. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we Koningsdag nog een keer gaan spelen en we blijven dan slapen. Butler Hans Lodewijk gaf ons al een voorp…

Reply from The Duke Club — 26 April 2019

Beste Ralph, Hartelijk dank dat u tijd heeft genomen om uw bezoek aan The Duke Club te beoordelen. Onze prioriteit is om onze gasten een exceptionele ervaring te geven. Een totaalbeleving. Goed te lezen dat u dit heeft mogen ervaren. Wij zullen uw complimenten zeker ook overbrengen aan het team. Tot ziens op Koningsdag en alvast een heel erg fijn verblijf in onze suites. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
Played on: 22 April 2019 Review date: 9 May 2019Handicap: 13.2
The Duke
Zeer uitdagende baan met goed gevonden hindernissen. Niet al te lang. Prima clubhuis met vriendelijke mensen. Ook de marshal erg aardig. Het geluk gehad hier voor te spelen ivm de competitie.

Reply from The Duke Club — 18 June 2019

Beste Moniquesuters, Hartelijk dank voor het schrijven van deze reactie. Fijn dat u bij ons te gast was om voor te spelen. Wij zullen u compliment overbrengen aan onze marshall. Hopelijk tot een volgende keer. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.7
cora7
Gold
Played on: 22 April 2019 Review date: 22 April 2019Handicap: 14.2
clubs_1
The Duke
Prachtige baan, uitdagende holes, prima onderhouden, supergreens! Prachtige oefenfaciliteiten.

Reply from The Duke Club — 26 April 2019

Beste Cora7, Hartelijk dank voor uw review en mooie worden over onze baan. Hopelijk zien we u snel nogmaals bij The Duke Club. Met hartelijk groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
Played on: 22 April 2019 Review date: 23 April 2019Handicap: 13.2
The Duke
De kans gekregen om deze baan (voor) te spelen voor de NGF competitie. Prachtige, afwisselende en uitdagende baan met geweldige oefenfaciliteiten en voorzieningen. Chique clubhuis, mooi terras en zeer vriendelijke mensen.

Reply from The Duke Club — 26 April 2019

Beste Annelien, Hartelijk dank dat u tijd heeft genomen om uw bezoek aan The Duke Club te beoordelen. Wij zijn blij te lezen dat u de baan als prachtig, afwisselend en uitdagend heeft ervaren. Wij wensen u een hele fijne competitie en zien u graag nog eens bij ons terug. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
Played on: 19 April 2019 Review date: 15 May 2019Handicap: 12.2
The Duke
Met de NGF competitie de kans gehad hier te spelen. Het exclusieve karakter laat zich ook in de baan zien. Alles zeer smaakvol en van topkwaliteit. De 1e negen duidelijk ander karakter dan de 2e negen... Er gaan geruchten dat er nog 2 lussen in de pijplijn zitten! Het ontwerp van het clubhuis is zeer authentiek en fraai uitgevoerd.
Translate to English
visitors_1
8.4
hree15
Steel
Played on: 19 April 2019 Review date: 5 June 2019Handicap: 10.8
The Duke
Geen opmerkingen, goed verzorgt.

Reply from The Duke Club — 18 June 2019

Beste hree15, Hartelijk dank voor deze kort maar krachtige review! Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
9.3
DaphneJoore
Steel
Played on: 17 April 2019 Review date: 17 April 2019Handicap: 10.2
The Duke
Driving range.
Translate to English
visitors_1
Played on: 17 April 2019 Review date: 19 April 2019Handicap: 21.7
The Duke
Je wordt op deze club echt ‘gepamperd’. De baan zelf wordt zeker nog mooier nu alles gaat groeien. Sommige greens hadden plekken (ziektes?).
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 April 2019 Review date: 19 April 2019Handicap: 13.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Eigenlijk kan er niks verbeterd worden. Alles is perfect van afslag tot en met diner. Zeer gastvrij.

Reply from The Duke Club — 26 April 2019

Beste Cees, Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling. Onze prioriteit is om onze gasten de beste kwaliteit te bieden en een onvergetelijke ervaring te geven. Fijn als dat ook zo wordt ervaren. Hopelijk mogen we u nog eens begroten bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.7
WPS
Gold
Played on: 10 April 2019 Review date: 13 April 2019Handicap: 17.7
The Duke
Vanaf de aankomst op het parkeerterrein- “geen vakken, parkeer waar u wilt” - tot vertrek is alles prima geregeld. Het clubhuis heeft een warme uitstraling, een uitstekende bediening en een prima restaurant. De prijzen die men hier rekent mag je verwachten op een business baan. De kwaliteit ook! De baan is niet lang, maar goed onderhouden en de greens waren met 8,4 al red…

Reply from The Duke Club — 26 April 2019

Beste WimS, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Goed te lezen dat u enthousiast bent over de baan, het clubhuis en het restaurant. Heel graag tot een volgende keer! Met hartelijke groet, Team Hospitality Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.2
bjvmegen
Bronze
Premium
Played on: 7 April 2019 Review date: 30 October 2019Handicap: 16.9
The Duke
Prachtige ambiance. De baan is een feel good baan. Niet heel erg moeilijk maar wel van zeer goede kwaliteit. Ook de gastvrijheid en clubhuis is top.

Reply from The Duke Club — 31 October 2019

Beste bjvmegen, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Altijd fijn als dat ook zo wordt ervaren. Wij zien u graag nogmaals bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Guest Service The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.2
maarten234
Gold
Played on: 5 April 2019 Review date: 6 April 2019Handicap: 5.8
The Duke
Alles gewoon top. Baan, oefenfaciliteit, personeel. Heerlijke greens. De baan mocht alleen wat langer zijn.

Reply from The Duke Club — 8 April 2019

Beste Maarten, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat fijn om te lezen dat u The Duke Club als top heeft ervaren. Wat de opmerking over de baan betreft; er liggen plannen klaar om einde dit jaar diverse aanpassingen te doen aan de baan. Hopelijk mogen wij u snel nog eens begroeten. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.6
Berrie-Pelser
Silver
Played on: 30 March 2019 Review date: 2 September 2019Handicap: 17.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
The Duke
Voor de tweede keer op The Duke, das boffen ;) nu op uitnodiging van The Duke zelf samen met alle G-Golfers en al onze vrijwilligers. Het was wederom een erg leuke dag, alles op The Duke loopt op rolletjes, de baan lag er weer netjes bij en iedereen was/is vriendelijk. Deze keer met een Buggy waar je zelfs baan catering kan bestellen. Ook zit er in de Buggy een rangefinde…

Reply from The Duke Club — 5 September 2019

Beste Berrie-Pelser, Hartelijk dank voor deze mooie woorden en positieve beoordeling. Wij streven naar een optimale kwaliteit en een exceptionele ervaring voor onze gasten. Fijn als dit zo wordt ervaren. We hopen u snel weer te zien bij The Duke Club. Met hartelijke groet, Guest Service Manager The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.4
rschouten
Gold
Played on: 29 March 2019 Review date: 2 April 2019Handicap: 12.1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Fantastisch clubhuis met dito faciliteiten bij een prachtige bosbaan. Als je homecourse echter The Dutch is, is deze baan vrij eenvoudig en een stuk vergevingsgezinder. De greens zijn snel en de fairways liggen er geweldig bij. Zeer de moeite waard om te spelen.

Reply from The Duke Club — 3 April 2019

Beste rschouten, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw bezoek aan The Duke Club te beoordelen. Fijn te lezen dat u het de moeite waard vond om bij ons te spelen ondanks dat u de baan als 'vrij eenvoudig' heeft ervaren. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.7
dave73nl
Gold
Played on: 22 March 2019 Review date: 23 March 2019Handicap: 20.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
46
The Duke
Op een mooie lente dag een bezoek aan deze baan gebracht in het Brabantse land. De baan staat hoog aangeschreven echter is er online buiten dit medium weinig informatie over te vinden. Duidelijk is wel dat deze baan eigenlijk voornamelijk gericht is op buisness gebruik, dat komt overal wel duidelijk over. Vriendelijk ontvangen in een chique/rustgevende receptie met ee…

Reply from The Duke Club — 2 April 2019

Beste dave73nl, Hartelijk dank voor deze zeer uitgebreide en kritische review. Wij waarderen dit ten zeerste. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
9.1
Abelvis
Bronze
Played on: 22 March 2019 Review date: 29 March 2019Handicap: 21.6
The Duke
Wat een gastvrijheid! Ik ben als gast uitgenodigd om te komen spelen en vond het oprecht een ervaring. De dames in de proshop waren zeer gastvrij en vriendelijk. Pitchfork met logo van de baan is gratis, zo zorgen ze er voor dat je zeker niet vergeet te repareren. Een leuk aandenken aan de baan ook. De baan is heerlijk om te spelen voor hogere handicap spelers, maar er …

Reply from The Duke Club — 2 April 2019

Beste Abelvis, Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling. Goed te lezen dat u vaker bij ons hoopt te komen spelen. Wij zullen uw complimenten overbrengen aan ons team. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.0
mdiepenbroek
Bronze
Played on: 15 March 2019 Review date: 15 March 2019Handicap: 2.2
The Duke
lay-out van de baan klopt naar mijn mening niet echt. baan is zeer goed onderhouden. er zitten zeker mooie holes bij maar het is niet een echte wedstrijd baan. clubhuis prachtig en eten was ook super goed.
Translate to English
visitors_1
9.8
sleut1
Bronze
Played on: 16 February 2019 Review date: 19 February 2019Handicap: 19.9
The Duke
Perfecte baan Gastvrije ontvangst Prima diner.

Reply from The Duke Club — 20 February 2019

Beste sleut1, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Fijn dat u onze baan als perfect beoordeelt en het ontvangst gastvrij. Hopelijk mogen wij u nogmaals begroeten. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
7.8
christaan6210
Bronze
Played on: 15 November 2018 Review date: 26 September 2019Handicap: 14.3
clubs_1
The Duke
Gewoon prime hier in de Algarve.
Translate to English
visitors_1
9.3
capmwirken
Steel
Played on: 10 November 2018 Review date: 18 November 2018Handicap: 18.7
The Duke
Afstand tussen holes zou iets korter mogen zijn.

Reply from The Duke Club — 11 February 2019

Hartelijk dank dat u tijd heeft genomen om uw bezoek aan The Duke Club te beoordelen. Wij begrijpen uw opmerking dat de afstand tussen de holes iets korter zou mogen. Wij zijn daarom ook blij u mede te kunnen delen dat de tekeningen om de afstanden te minimaliseren klaarliggen. In de loop van dit jaar hopen we te kunnen starten met deze plannen. Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen bij The Duke Club. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.5
jdeleijer
Silver
Played on: 7 November 2018 Review date: 7 November 2018Handicap: 14.1
The Duke
Heb op uitnodiging gespeeld, baan is nog in prima conditie, mooie fairways goede teeboxen en snelle greens.

Reply from The Duke Club — 12 February 2019

Beste jdeleijer, Dankjewel voor het schrijven van een review. Het spelen op The Duke Club is inderdaad alleen mogelijk voor onze members of op uitnodiging van een member. Hopelijk mogen we u nog eens begroeten. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
9.5
rensmaria15
Bronze
Played on: 7 November 2018 Review date: 7 November 2018Handicap: 16.1
The Duke
harde bunkers.

Reply from The Duke Club — 12 February 2019

Beste rensmaria15, Dankjewel voor uw reactie. Wij zullen uw opmerking terugkoppelen aan onze greenkeepers. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.8
HenricoChin
Bronze
Played on: 7 November 2018 Review date: 7 November 2018Handicap: 16
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Super faciliteit wn wat een gastvrijheid.

Reply from The Duke Club — 12 February 2019

Beste HenricoChin, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige beoordeling. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten. Het hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.7
zomerhof
Gold
Played on: 7 November 2018 Review date: 8 November 2018Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
clubs_1
The Duke
Baan zag er weer prachtig uit. Fairways zijn prettig om er vanaf te slaan Snelle en eerlijke greens Topbaan en weer heerlijk gegeten.

Reply from The Duke Club — 11 February 2019

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Onze greenkeepers zijn een integraal onderdeel van het totaalplaatje bij The Duke Club. Zij zorgen voor de mooie greens en goed onderhoud. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
9.0
Berrie-Pelser
Silver
Played on: 7 November 2018 Review date: 8 November 2018Handicap: 17.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
15
The Duke
De baan lag er goed bij, tees, greens en fareway's e.d. waren goed. Ruim opgezet, veel parkeerruimte mooi clubhuis en zeer vriendelijk personeel. We waren er gister in het kader van het G-Golf (www. g-golf. nl) via het Fonds Gehandicaptensport. 18 holes gespeeld met onze geestelijk beperkte leden. De baan is niet heel lastig iets wat onlogisch in volgorde maar erg leuk, w…

Reply from The Duke Club — 12 February 2019

Beste Berrie-Pelser, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen u bezoek aan The Duke Club te beoordelen met de mooie woorden over onze baan, clubhuis en personeel. Wat de baaninfo betreft kan ik u begrijpen. Wij hebben er voor gekozen zo min mogelijk borden en bewegwijzering in de baan te plaatsen. Een coursguide is wel digitaal voor u aanwezig. Vraagt u er gerust naar bij u volgende bezoek. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
visitors_1
8.0
19Bentje48
Gold
Played on: 2 November 2018 Review date: 3 November 2018Handicap: 21.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
The Duke
Mooie dag gehad. Het weer zat ook erg mee voor 2 november. We speelden met ons vast golfgroepje weer eens hier. Altijd een feestje: Brabantse gezelligheid op een prachtige baan. De ontvangst aan de receptie is steeds weer professioneel met warm-correcte uitstraling. Geldt ook voor de manier waarop de ochtendkoffie wordt geserveerd. Even afwachtend en dan een blijk van her…

Reply from The Duke Club — 12 February 2019

Hartelijk dank voor het nemen van de moeite voor het schrijven van deze uitgebreide beoordeling. Het is fijn te lezen dat u een mooie dag heeft gehad. Het is dan ook altijd ons streven om onze gasten een onvergetelijke, exceptionele ervaring te geven. Met hartelijke groet, Hospitality team The Duke Club Claudia van der Velden
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com