Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche heet u van harte welkom
! Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste één keer in uw leven gespeeld hebben! Er wachten 18 zeer afwisselende, uitdagende holes op u. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied aan de noordkant van Rotterdam. Ervaring leert, dat zij, die u voor gingen, niet lang konden wachten op het moment om de volgende ronde te spelen. Velen van hen kozen daarom voor een lidmaatschap van de golfclub. Dat was ook de reden van Joost Luiten om De Hooge Rotterdamsche als zijn homecourse te kiezen. Leden profiteren tevens van een gereduceerd greenfeetarief op een 14-tal andere golfbanen verenigd in de Samenwerkende Golfclubs West Nederland! Brasserie Uw ronde golf start en eindigt in de brasserie van het clubhuis. Hier wordt u getrakteerd op het uitzicht over een aantal holes en kunt u de skyline van Rotterdam zien. Uiteraard kunt u er eveneens genieten van uw koffie, thee, drankje, lunch, snelle hap of uitgebreid diner. Lekker buiten in de zon op het terras of binnen in het gezellige en sfeervol ingerichte restaurant. Het is de plek, waar u zich samen met uw mede-spelers voorbereidt op uw ronde of deze evalueert. Voor uw zakelijke lunch, borrel of diner kunt u bij onze brasserie ook prima terecht. En wanneer gewenst met een golfclinic en / of golfdag. Waarom in de file staan als u vanuit het mooiste kantoor van de Randstad kunt flexwerken. Gratis wifi en presentatie middelen staan voor u ter beschikking. Golf & Businessclub De Hooge Rotterdamsche Golf en zaken doen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de golfbaan en in de brasserie leert u uw (toekomstige) zakenpartners pas goed kennen. De aard van het spel, zorgt voor verbroedering en meer aandacht voor elkaar. En de duur van het spel biedt u de kans om elkaar veel beter te leren kennen. De basis voor een langdurige, hechte en succesvolle zakelijke relatie. Door de sportieve, ontspannende en gezellige kant van golf laat u uw business op een aangename manier groeien. Veel aangenamer, dan een dagdeel “koud bellen” op uw kantoor. De businessclub biedt u met haar programma een veelvoud van mogelijkheden om nieuwe businesskansen te ontdekken. Een businessclub omringd door duizenden bedrijven in en rondom Rotterdam, waardoor u uw investering weer snel terug kunt verdienen. 
Naast de businessclub kunt u ook gebruik maken van maatwerkoplossingen. Uw zakelijke lunch, borrel of diner, eventueel gecombineerd met een golfclinic en / of een golfdag. Gratis wifi en presentatiemiddelen staan voor u ter beschikking. Uw bedrijfsevenement of vergadering onder de rook van Rotterdam? U kunt op ons rekenen. We staan u heel graag persoonlijk bij! Neem vrijblijvend contact op met Marie-José van der Klift via mobiel 06 54907527 of via de mail mj.vdklift@dehoogerotterdamsche.nl Golfarrangementen op De Hooge Rotterdamsche Wilt u kennismaken met golfbaan De Hooge Rotterdamsche of profiteren van een van onze speciale golfarrangementen, ga dan naar http://www.dehoogerotterdamsche.nl/acties/ Heel graag tot ziens. We kijken uit naar uw komst!

  Green fee week (high season)
  €57.50
  Green fee weekend (high season)
  €70.00
  Green fee week (low season)
  €46.00
  Green fee weekend (low season)
  €54.00
  Holes
  18
  Architect
  Gerard Jol

Signature hole

Hole 10 van De Hooge Rotterdamsche biedt u de ultieme uitdaging: een par 5 met hoogte verschillen, een fairway, die schuin naar rechts afloopt met bomen aan de linker en rechterzijde. Dit is de hole, die u nog lang zult bijblijven!

Yellow

Par
71
Course rating
69.7
Slope rating
128
Length
5323 m

Red

Par
71
Course rating
71.2
Slope rating
127
Length
4624 m

Photo of the Golfbaan De Hooge Rotterdamsche course