Gullbringa Golf & Country Club: Reviews

Share
visitors_1
7.7
harry17
Steel
Played on: 2 August 2021 Review date: 3 August 2021Handicap:
PayPlay är svår när man slår snett. I tjocka ruffen omöjligt hitta boll
Translate to English
visitors_1
6.7
carl malte
Steel
Played on: 26 July 2021 Review date: 26 July 2021Handicap:
Små, mjuka och väldigt täta greener. Bra fairways. Minus för teeboxar.
Translate to English
visitors_1
8.1
jan-eric92
Steel
Played on: 26 April 2021 Review date: 26 April 2021Handicap:
Trevlig bana, lagom svår. Fina fairways och greener.
Translate to English
visitors_1
7.8
Belette
Steel
Played on: 21 July 2020 Review date: 21 July 2020Handicap: 8
Blå-GulRöd-Gul
Parcours exigent et biens entretenus.
Translate to English
visitors_1
7.5
steen3
Steel
Played on: 2 October 2019 Review date: 2 October 2019Handicap:
Röd-Gul
Ok det är höst - men fairways var extremt blöte - dränering ?
Translate to English
visitors_1
8.7
eva891
Bronze
Played on: 24 September 2019 Review date: 25 September 2019Handicap: 35.3
Röd-Gul
Bra med tavlor vid varje tee, gul som röd!
Translate to English
visitors_1
7.3
leifÅketomas
Steel
Played on: 18 September 2019 Review date: 18 September 2019Handicap:
Röd-Gul
Kiosken va stängd redan halv 5
Translate to English
visitors_1
8.7
lennart karl gustav
Steel
Played on: 28 August 2019 Review date: 30 August 2019Handicap:
Röd-Gul
Bra greener
Translate to English
visitors_1
7.9
claes magnus
Steel
Played on: 21 August 2019 Review date: 21 August 2019Handicap:
Röd-Gul
Bunkrar överlag dåligt ned sand och mkt vatten. Påfallande blött på fairway utan att det regnat allt förmycket. Greener bra
Translate to English
visitors_1
8.8
thomas718
Steel
Played on: 16 August 2019 Review date: 17 August 2019Handicap:
Röd-Gul
Väldigt trevlig bana!
Translate to English
visitors_1
8.8
karl nils-erik
Bronze
Played on: 13 August 2019 Review date: 13 August 2019Handicap:
Röd-Gul
Lite bättre skyltning mellan hålen, vi gick röd-gul. Restaurangen helt suverän till det priset????
Translate to English
visitors_1
8.3
bohenrik3
Steel
Played on: 13 August 2019 Review date: 15 August 2019Handicap:
Röd-Gul
God mat i restaurangen, smidig bokning i repan.
Translate to English
visitors_1
8.7
karlgöranwaldemar
Steel
Played on: 7 August 2019 Review date: 7 August 2019Handicap: 10
Röd-Gul
Banan i väldigt fint skick. Trevlig personal i receptionen. Toppengod mat i restaurangen.
Translate to English
visitors_1
7.7
lpg.hermanson
Gold
Played on: 5 August 2019 Review date: 6 August 2019Handicap: 16.7
Blå-Röd
Lite ojämn kvalitet på fairway. Torkan har givetvis bidragit. Tee o greener fina då de vattnas. Första nio lite mer öppna en sista nio. En del hål på skrå vilket kan ställa till det då bollen studsar o rullar okontrollerat. Trevligt bemötande i restaurangen och receptionen.
Translate to English
visitors_1
8.2
fredrik65
Silver
Played on: 3 July 2019 Review date: 4 July 2019Handicap:
Röd-Gul slinga. Inte riktigt för den som har svårt att träffa fairways, men det är ju mitt problem... Nästan allt annat är bra. Några tees är väldigt ojämna. Bra restaurang. Bra drivingrange. Rekommenderas!
Translate to English
visitors_1
8.2
kåre gunnar
Steel
Played on: 27 June 2019 Review date: 4 July 2019Handicap:
Bara fairways behöver förbättras lite, fanns en hel del skador. Övrigt mycket bra
Translate to English
visitors_1
7.9
kjell377
Steel
Played on: 18 June 2019 Review date: 20 June 2019Handicap:
Bunkrarna är lika dåligt skötta här som på så många andra banor.
Translate to English
visitors_1
7.5
hansolov3
Steel
Played on: 14 June 2019 Review date: 15 June 2019Handicap:
Mycket vattenskador på fairway
Translate to English
visitors_1
7.9
thomas0
Bronze
Played on: 13 June 2019 Review date: 14 June 2019Handicap:
Banan var extremt blöt och geggig greenerna var bra
Translate to English
visitors_1
6.8
agne2
Bronze
Played on: 13 June 2019 Review date: 14 June 2019Handicap:
Det var otroligt blött den banan tål inte mycket regn bollar försvann pluggade på fairways
Translate to English
visitors_1
6.9
ulf36
Bronze
Played on: 23 May 2019 Review date: 10 June 2019Handicap: 19.7
Trevlig o kul bana att spela men ack så tråkigt att greenerna fått så mycket stryk, hoppas på att de är i bättre ordning vid mitt nästa besök. Kiosken stänger tidigt i mitt tycke, köp med er fika ifrån restaurangen är mitt tips.
Translate to English
visitors_1
7.7
herbjørn9
Steel
Played on: 13 May 2019 Review date: 15 May 2019Handicap:
Mye motbakker.
Translate to English
visitors_1
8.2
niklas291
Steel
Played on: 6 November 2018 Review date: 6 November 2018Handicap:
Mycket trevligt bemötande av personalen i receptionen
Translate to English
visitors_1
8.2
johanlennart
Steel
Played on: 6 November 2018 Review date: 6 November 2018Handicap: 18.4
Ett mycket trevligt bemötande av en helt förtjusande dam i kansliet. Stort plus till henne.
Translate to English
visitors_1
8.5
pär henry kristian
Bronze
Played on: 10 October 2018 Review date: 11 October 2018Handicap:
Långt mellan vissa hål. Ingenting att köpa efter nio hål o klockan bara är 15:30. En väldigt vacker o rolig bana att spela.
Translate to English
visitors_1
8.8
lars353
Steel
Played on: 28 September 2018 Review date: 30 September 2018Handicap: 21
Mer sand i bunktar
Translate to English
visitors_1
8.0
anders lennart0
Bronze
Played on: 7 September 2018 Review date: 8 September 2018Handicap:
Besöket på banan var mycket bra framförallt tack vare den trevliga Pro:n. Tack!
Translate to English
visitors_1
7.9
jan-erikÅkestefan
Steel
Played on: 3 September 2018 Review date: 3 September 2018Handicap:
Restaurangen lika bra som alltid. Beundransvärt att hålla sådan kvalitet år ut och år in. Lysande!
Translate to English
visitors_1
7.8
roland64
Bronze
Played on: 29 August 2018 Review date: 29 August 2018Handicap:
Vissa greener var lite väl svåra.(Ondulerade)
Translate to English
visitors_1
8.8
larspergunnar
Bronze
Played on: 29 August 2018 Review date: 29 August 2018Handicap: 15.1
Trevlig layout på banan.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com