Östad Golf: Reviews

  • Show all courses
  • 18-hålsbanan (302)7.5
visitors_1
7.9
susannerika
Steel
Played on: 27 September 2021 Review date: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig o gästvänliga på alla sätt. Trevlig och kul bana. En del tee var svåra att på.
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 September 2021 Review date: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utslagsplatser behöver förbättras ej mattor. I övrigt mycket trevligt bemötande man känner sig välkommen en jättefin golfklubb.
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Dåligt skick på Tee mattor är inte ok.Bänkar soptunnor trappor räcken är i jättedåligt skick behöver renoveras. Bra fairway ????????‍♂️
Translate to English
visitors_1
8.8
leif466
Bronze
Played on: 13 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap: 11.8
18-hålsbanan
Fantastiskt trevlig bana och ägare! Bästa ställplatsen också!
Translate to English
visitors_1
8.4
jonny6
Bronze
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt bra bemötande! Jag rekommenderar detta för alla andra i golfa med husbil! Vi är 2500 medlemmar.
Translate to English
visitors_1
8.3
annelie2
Steel
Played on: 10 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt mottagande, mycket gästvänligt. God mat. Hela intrycket var ????
Translate to English
visitors_1
7.3
gert rune
Bronze
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap: 24.7
18-hålsbanan
Mjukare mattor på tee med möjlighet att få ner peggen.
Translate to English
visitors_1
7.4
ingegerd14
Steel
Played on: 8 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee behöver absolut förbättras odugligt med konstgräs.
Translate to English
visitors_1
7.9
kent36
Steel
Played on: 8 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana, välklippt, trevligt mottagande. Tyckte däremot inte om tre med detta konstgräs, svårt att få ner peggen till rätt höjd
Translate to English
visitors_1
7.9
birgitta0
Bronze
Played on: 7 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra skyltat vid röd tee. Man känner sig alltid välkommen på Östad GK.
Translate to English
visitors_1
8.7
lars14
Bronze
Played on: 6 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig och positiv personal.
Translate to English
visitors_1
7.3
eva171
Steel
Played on: 6 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal. Tråkigt med mattor på tee.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap: 22
18-hålsbanan
Fantastisk service rolig att spela personlig .saknar dock toaletter utöver de som finns på 9:an gärna en hänvisningssystem till ställplatserna
Translate to English
visitors_1
8.4
bengt-håkan
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bänkarna skulle kunna förbättras ngt. Övrig är allt mycket bra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Translate to English
visitors_1
7.4
bengt9921
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre material på Tess. Mycket svårt att få fast Peggarna.
Translate to English
visitors_1
7.3
eva52
Steel
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Minus är mattor på tee
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 August 2021 Review date: 29 August 2021Handicap: 13
18-hålsbanan
Mattor överallt lite trist.
Translate to English
visitors_1
7.1
davidmagnus6
Steel
Played on: 25 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tröga greener annars br
Translate to English
visitors_1
7.8
kjell svante
Bronze
Played on: 24 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap: 19
18-hålsbanan
Fick spela med en trevlig medlem från Östergötland vilket gjorde att rundan flöt på ordentligt.
Translate to English
visitors_1
8.8
magnus339
Steel
Played on: 23 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Önskar gräs på tre istället för mattor
Translate to English
visitors_1
8.8
sigbritt
Steel
Played on: 23 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Önskar gräs på tre istället för mattor.
Translate to English
visitors_1
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Oerhört trevligt och vänligt bemötande av personalen. God service.
Translate to English
visitors_1
Played on: 20 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul bana, seriöst mottagande, underbar klubb personlig service.
Translate to English
visitors_1
8.0
ing-britt
Steel
Played on: 19 August 2021 Review date: 19 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk fin service, trevligt mottagande. Hela kliubbhuset andas välkomnande.
Translate to English
visitors_1
7.0
per543
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Många dolda hål med doglegs 90grader. Små greener. Matt-tees i princip överallt. På flera hål är dam och herrutslag samma. Känslan är mycket pay-and-play. Fin miljö dock och fairways är fina. Banan är överlag välskött, men banans design och avsaknaden av bra tees + damanpassning drar ner heletsintrycket. Åtminstone som ”van golfare”. Mysig fikastuga på hål 9. Ta med tiokr…
Translate to English
visitors_1
7.9
fredrik65
Silver
Played on: 12 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig och välskött bana och anläggning. Gästfriheten är toppen. Enda negativa är att samtliga tees är belägna på en form av matta med sand i, inte att förväxlas med vanlig rangematta. Ganska ok då jag förstår att det är en avsevärd kostnad att underhålla grästees, men föredrar ändå äkta vara.
Translate to English
visitors_1
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap: 31
18-hålsbanan
Väldigt trevligt bemötande och en räkmacka av bästa sort. Rolig bana
Translate to English
visitors_1
Played on: 9 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap: 24.9
18-hålsbanan
Perfekt boende på uppställningsplats nära allting. Mycket trevligt mottagande och under tid vi var där.
Translate to English
visitors_1
8.3
lena maria8
Bronze
Played on: 6 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
För oss spelare som inte tidigare gått banan så behövs det några fler skyltar till nästa tee. Vi saknade även avståndsmarkeringar. För övrigt är vi väldigt nöjda med vårt besök och kommer att spela banan fler gånger.
Translate to English
visitors_1
8.4
bernt64
Steel
Played on: 6 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ampere styrkan bör höjas från nuvarande 6 ampere till 16 ampere
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com