Östad Golf: Reviews

Share
visitors_1
7.9
tonyleif
Steel
Played on: 14 May 2021 Review date: 15 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee mattorna är gamla & stenhårda
Translate to English
visitors_1
7.8
sonny arne floyd
Steel
Played on: 14 May 2021 Review date: 15 May 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
DåligaTees
Translate to English
visitors_1
8.2
tinacecilia
Steel
Played on: 14 May 2021 Review date: 14 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
En t par av greenerna va lite hoppiga, tidigt på säsongen kanske. Hade önskat bättre banguide vid utslag pga dolda hinder
Translate to English
visitors_1
6.4
claes gunnar4
Bronze
Played on: 3 May 2021 Review date: 6 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
En bra pay and playbana med bra uppställningsplats för husbilar. Banan tål inget regn och det 10 dogleghål...
Translate to English
visitors_1
8.8
carl evald
Bronze
Played on: 16 April 2021 Review date: 16 April 2021Handicap:
18-hålsbanan
Precis som vanligt: Ett fantastiskt bemötande.
Translate to English
visitors_1
7.3
harriet0
Steel
Played on: 29 March 2021 Review date: 29 March 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vänligt och trevligt bemötande. Mycket god räkmacka och vitt vin????????.⛳️????????‍♀️????????‍♂️
Translate to English
visitors_1
8.2
göran258
Steel
Played on: 26 March 2021 Review date: 27 March 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bemötande och personal ????
Translate to English
visitors_1
8.6
bo ivar ingemar
Bronze
Played on: 26 March 2021 Review date: 26 March 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra skick för årstiden, fairways lysande, greener bra. Några av utslags mattorna svårpeggade. Mycket bra lunch på närbelägna ”Centralkrogen” (som klubben rekommenderade)
Translate to English
visitors_1
8.8
inga christina0
Steel
Played on: 26 March 2021 Review date: 26 March 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt trevlig golfdag! Trevlig bana och väldigt fint bemötande och fin atmosfär!
Translate to English
visitors_1
8.8
siv inger6
Steel
Played on: 26 March 2021 Review date: 26 March 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt att hitta till nästa hål om man nu måste ”klaga” på nått!
Translate to English
visitors_1
8.3
göran6
Steel
Played on: 26 March 2021 Review date: 27 March 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mottagandet och den härliga atmosfären är fantastiskt. Absolut landets bästa.
Translate to English
visitors_1
8.2
annette linnéa
Steel
Played on: 26 March 2021 Review date: 27 March 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är tidigt på säsongen så greenerna var väl inte i topp skick, men deras gästfrihet uppväger allt all personal är så tillmötesgående
Translate to English
visitors_1
5.4
kaj p
Steel
Played on: 18 March 2021 Review date: 18 March 2021Handicap: 14.3
18-hålsbanan
Hål som korsar o mattor till tee :(.
Translate to English
visitors_1
5.0
kaj p
Steel
Played on: 25 November 2020 Review date: 25 November 2020Handicap: 14.3
18-hålsbanan
Hål som korsar, alla tees är mattor.
Translate to English
visitors_1
6.8
håkan22
Bronze
Played on: 19 November 2020 Review date: 19 November 2020Handicap:
18-hålsbanan
En hel del ”konstiga” hål! Sk kalle anka hål! Övriga tuff, men bra! Spelade i storm, då blir väll de flesta banor svåra!
Translate to English
visitors_1
7.8
stefan.schoultz
Steel
Played on: 4 November 2020 Review date: 4 November 2020Handicap: 12
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana. Tee med mattor gör att det är svårt att pegga.
Translate to English
visitors_1
7.6
leif266
Bronze
Played on: 2 November 2020 Review date: 3 November 2020Handicap:
18-hålsbanan
17,5 grader varmt, och helt torr bana i november - imponerande!
Translate to English
visitors_1
8.3
kristinaelisabet
Steel
Played on: 23 October 2020 Review date: 25 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Ett litet minus för att alla tee var mattor, annars jättefin bana och otroligt trevligt bemötande. Vi kommer tillbaka i vår!
Translate to English
visitors_1
7.0
eva084
Steel
Played on: 16 October 2020 Review date: 18 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att pegga på tee
Translate to English
visitors_1
8.2
rut siv irene
Steel
Played on: 28 September 2020 Review date: 2 October 2020Handicap: 30.5
18-hålsbanan
Personalen mycket trevlig och personlig och serviceinriktad.
Translate to English
visitors_1
8.7
mariannebritt6
Steel
Played on: 25 September 2020 Review date: 1 October 2020Handicap: 36
18-hålsbanan
Trevligt boende vid banan
Translate to English
visitors_1
8.3
pergustavmagnus
Steel
Played on: 24 September 2020 Review date: 1 October 2020Handicap: 31
18-hålsbanan
Trevligt boende i stuga!
Translate to English
visitors_1
8.3
kjell947
Bronze
Played on: 23 September 2020 Review date: 24 September 2020Handicap: 31
18-hålsbanan
Boendet blev lite dyrt eftersom vi bara var två i en stuga.
Translate to English
visitors_1
7.9
gunnar9
Bronze
Played on: 21 September 2020 Review date: 21 September 2020Handicap: 23
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana dock med en hel del dålda hål. Fin miljö. Mycket bra bemötande. Fin ställplats för husbil.
Translate to English
visitors_1
8.6
kjell005
Steel
Played on: 18 September 2020 Review date: 18 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning med en mycket serviceinriktad personal!
Translate to English
visitors_1
8.8
ola8
Bronze
Played on: 18 September 2020 Review date: 20 September 2020Handicap: 17
18-hålsbanan
Våran favoritklubb, bra ställplats, banan i toppskick och den härliga familjära stämningen. Återkommer varje år. Ola/Nini
Translate to English
visitors_1
8.2
göran28
Bronze
Played on: 17 September 2020 Review date: 18 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men väldigt klurig. Svåra kraftigt ondulerade greener. Matttee gör det svårt att pigga på rätt höjd. Svårt som förstagångbesökare att hitta nästa hål på flera ställen. Avstånd på teeskyltar vid par 3-hål stämmer inte alltid.
Translate to English
visitors_1
8.8
larsgöran49
Steel
Played on: 17 September 2020 Review date: 19 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bättre rangebollar
Translate to English
visitors_1
8.8
larsgöran49
Steel
Played on: 17 September 2020 Review date: 19 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bättre rangebollar
Translate to English
visitors_1
8.3
anders760
Steel
Played on: 16 September 2020 Review date: 16 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk personal
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com