Holms Golfklubb: Reviews

visitors_1
Played on: 27 September 2021 Review date: 28 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite ”lurviga” fairways och aningen tröga greener men en trevlig bana.
Translate to English
visitors_1
7.4
ann66
Steel
Played on: 20 September 2021 Review date: 20 September 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Greenerna var rätt hoppiga, berodde säkert på hålpipningen. Kunde kanske ha tumlat dom efteråt.
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevliga och bra banarbetare, och då var där en hel del ute och stötte på dem på många hål. Anpassa och höll koll på oss, mycket bra samarbete. Tack.
Translate to English
visitors_1
7.3
marie041
Steel
Played on: 14 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt långt till rangen. Mycket banarbete under spelet där man blev lite stressad över att de väntade på att man skulle slå ut på mer än ett hål.
Translate to English
visitors_1
7.8
stuartgunnar
Bronze
Played on: 13 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna kunde vara lite snabbare, troligen mer klippta. Men jag kan ha fel det var blöta efter regnet. Lite mer leenden i restaurangen.
Translate to English
visitors_1
7.3
britt-mari7
Steel
Played on: 13 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
För långt gräs på fairways.
Translate to English
visitors_1
6.9
jörgen461
Steel
Played on: 10 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
alldeles för tjock och lång ruff! det är det som mest sticker ut!
Translate to English
visitors_1
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap: 25
18-hålsbanan
Gillar banan, välskött. Trevlig personal i reception o shop. Ville äta något när vi kom in, fanns bara korv o bröd tyvärr. För övrigt mycket nöjd.
Translate to English
visitors_1
7.4
ari5
Steel
Played on: 6 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap: 7.1
18-hålsbanan
Trevlig bana i bra skick, bedrövlig ställplats mitt på asfaltsparkeringen samt att hemmaspelarna parkerade bilarna på platser uppmärkta för husbil/ vagn.
Translate to English
visitors_1
7.3
ingvar13
Steel
Played on: 3 September 2021 Review date: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var inte bra.
Translate to English
visitors_1
Played on: 3 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr var greenerna inte i bra kondition - kan ju bero på allt regnande i sommar - men det var jättetröga och toviga
Translate to English
visitors_1
Played on: 3 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap: 13
18-hålsbanan
En välskött och trevlig bana! Återkommer gärna.
Translate to English
visitors_1
8.8
björn8
Silver
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin bana med stora undulerade greener och bra banlayout. Fantastisk god mat och ett trevligt bemötande av medlemmar och personal
Translate to English
visitors_1
8.6
göte71
Steel
Played on: 24 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Breda välskötta fairways samt väldigt fina greener. En bana som man gärna återkommer till.
Translate to English
visitors_1
8.3
carin87
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee behöver dressas så de ser mer inbjudande ut!
Translate to English
visitors_1
8.8
roger68
Bronze
Played on: 19 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap: 21
18-hålsbanan
Fin bana, välskött och bra layout
Translate to English
visitors_1
8.1
eva709
Steel
Played on: 18 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fick info om att banan ev var stängd pga regn och sedan besked i god tid att banan var öppen via mail. Exemplariskt bra skött!
Translate to English
visitors_1
Played on: 18 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fick väldigt bra information via Mail om väderförhållande ( hade regnat mycket dagen innan). ???? Suveränt. Kommer definitivt att besöka Holms GK igen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 16 August 2021 Review date: 17 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna behöver förbättras. Gång ordningen bättre nu.
Translate to English
visitors_1
7.3
lars-göran3
Steel
Played on: 16 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greener ojämna och tröga
Translate to English
visitors_1
8.8
hans mikael
Bronze
Played on: 13 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap: 13.9
18-hålsbanan
Maten var fantastiskt god!
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Damernas utslagstee kunde förbättras. Det var för mycket maskrosblad o andra blad i mattan som gjorde att det blev svårt att slå på par 3 hålen.
Translate to English
visitors_1
6.0
jouni1
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Otroligt tröga greener
Translate to English
visitors_1
8.6
robin68
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Spelat mycket på Holms GK och gillar verkligen banan. Bred och fin, mycket bunkrar och fin kuperad bana. En bra utmaning. Greenerna hade kunnat vara lite snabbare annars inget att klaga på.
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 July 2021 Review date: 8 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var i bra skick, lite avigt bemötande när vi checkade in, trevlig personal och god mat i restaurangen.
Translate to English
visitors_1
8.8
ronny01
Steel
Played on: 6 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap: 21.2
18-hålsbanan
Mycket trevlig boll med Er ordförande och fru
Translate to English
visitors_1
7.7
nilsanders5
Steel
Played on: 6 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Reception mycket bra o hjälpsamma. Restaurang God mat men lite tråkigt bemötande.
Translate to English
visitors_1
7.8
kenneth43
Bronze
Played on: 6 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
En del skador på tee, annars var banan i god kondition. Lite tråkigt var bemötande i restaurangen. Vi stänger om 30 minuter, men vi beställde mat ändå och den var god, men flickan i kassan var inte blid, därför så blir helhetsintrycket lägre.
Translate to English
visitors_1
8.2
jan90
Bronze
Played on: 6 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Mkt var kommer gärna tillbaka
Translate to English
visitors_1
7.7
anita629
Silver
Played on: 6 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt trevligt bemötande i receptionen. God mat kunde önskat ett annat bemötande ( inte titta på klockan och tala om att jag slutar om tjugofem minuter) annars bra service och och trevlig bana, vi återkommer gärna
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com