Holms Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
8.8
ann7
Bronze
Played on: 28 May 2014 Review date: 28 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
En mycket trevlig och välskött bana. Allt var perfekt skött. Trevlig miljö. Utmanande men inte för svår bana. Återkommer gärna.
Translate to English
visitors_1
8.8
ulf3
Bronze
Played on: 27 May 2014 Review date: 27 May 2014Handicap: 19
18-hålsbanan
Trevligt bemötande såväl i reception som shop och absolut restaurangen, verkligen god mat och dessutom rikligt.
Translate to English
visitors_1
7.8
bengt ebbe
Steel
Played on: 27 May 2014 Review date: 29 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Bra bemötande
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 May 2014 Review date: 28 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande. Golfbanan i fint skick. Återkommer gärna.
Translate to English
visitors_1
8.3
inger anita
Steel
Played on: 27 May 2014 Review date: 29 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Tycker banan är mycket vacker, mycket kuperad, vilket också kändes i kroppen. Trots det ,rolig att spela! Bra och tydliga markeringar på och runt banan. Trevligt mottagande
Translate to English
visitors_1
7.8
hans0
Bronze
Played on: 23 May 2014 Review date: 23 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna bra men alldeles för högklippta. Mvh Hans o Maj - Britt m.fl. från Varberg.
Translate to English
visitors_1
7.8
anders61
Steel
Played on: 23 May 2014 Review date: 26 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Mycket vänligt bemött vid ändring av bokning
Translate to English
visitors_1
7.8
anders40
Steel
Played on: 22 May 2014 Review date: 23 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Det var ibland tveksamheter åt vilket håll man skulle gå efter att ha hålat ut. Det hade varit bra att ha information på tee, om hålets längd och utseende. Detta finns visserligen i banguiden, men det är enklare och smidigare att ta en "titt" innan det bär iväg.
Translate to English
visitors_1
8.8
kent8
Steel
Played on: 21 May 2014 Review date: 26 May 2014Handicap: 25.1
18-hålsbanan
Trevligt mottagande i reseptionen
Translate to English
visitors_1
8.1
anders63
Steel
Played on: 19 May 2014 Review date: 21 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
mycket trevligt bemötande i receptionen
Translate to English
visitors_1
6.8
rolf17
Steel
Played on: 15 May 2014 Review date: 15 May 2014Handicap: 27
18-hålsbanan
Vattensjuk bana efter mycket regn. Ojämna greener.
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 May 2014 Review date: 16 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
All personal var mycket trevlig. Golfrundan började bra men mot slutet var det katastrof på grund av mycket regnande.
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 May 2014 Review date: 14 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Allting var mycket tillfredsställande. Tyvärr hade vi otur med vädret. Kommer gärna tillbaka dit igen.
Translate to English
visitors_1
7.8
berndt3
Bronze
Played on: 9 May 2014 Review date: 11 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Bra bana och bra personal. Dock en banarbetare som stog intill tee och jobbande med motorn igång ..kanske inte bästa insikt..
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 May 2014 Review date: 5 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal o bemötande
Translate to English
visitors_1
8.3
maud helén
Bronze
Played on: 2 May 2014 Review date: 5 May 2014Handicap: 22
18-hålsbanan
Kansliet, Toppenbra,mycket trevlig Banguide/ Avstånd/HCPlista, Toppenbra Restaurangen: Mycket serviceinriktad, Toppengod Lunch. Shoppen: Trevlig atmosfär, bra sortiment. Banan: Helt OK, bra jobbat. Samt många trevliga människor som man mötte. Golfhäftets innehåll gjorde sitt till (priset). Bra samarbete. Vi 4pers helnöjda med vårt besök. Tack vi återkommer
Translate to English
visitors_1
7.8
per gunnar
Steel
Played on: 2 May 2014 Review date: 17 August 2014Handicap:
18-hålsbanan
vi kan absolut tänka oss att göra ett återbesök
Translate to English
visitors_1
8.8
anna lisbeth
Bronze
Played on: 2 May 2014 Review date: 5 May 2014Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig välkomnande personal i kansliet.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 April 2014 Review date: 25 April 2014Handicap:
18-hålsbanan
Bra väder fin bana
Translate to English
visitors_1
8.8
sverker
Bronze
Played on: 23 April 2014 Review date: 5 May 2014Handicap: 13
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande av reception och restaurang.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 July 2012 Review date: 5 July 2012Handicap: 27.8
18-hålsbanan
Mycket fin bana med stark kupering vilket ger en extra dimension i spelet. 150 meter och flackt är något helt annat ön 150 meter + 30 meters höjdskillnad. Holm erbjuder spel i skogslandskap på mycket varierade hål med ett vacker natur. Banan har långa hål med mängder av bunkrar. Så planering och riktning krävs annars får man slå sand i mängder! Enda stora nackdelen är att…
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com