Holms Golfklubb: Reviews

  • Show all courses
  • 18-hålsbanan (405)8.0
visitors_1
Played on: 2 July 2021 Review date: 2 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
För långt gräs utanför fairway. Det blir mycket letande i det höga gräset som förminskar spelet
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 July 2021 Review date: 2 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klipp ner ruffen för att underlätta att hitta bollar som rullat av fairway. Det skulle snabba upp spelet och minska irritation från spelare. Handdukar fanns inte till gästspelare som ville duscha.
Translate to English
visitors_1
8.7
birgitta87
Steel
Played on: 30 June 2021 Review date: 1 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
U derbar bana mycket välskött.
Translate to English
visitors_1
8.0
jens496
Bronze
Played on: 29 June 2021 Review date: 29 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kuperet og spændende bane store, men svære greens i god stand
Translate to English
visitors_1
8.2
bengt24
Steel
Played on: 29 June 2021 Review date: 29 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ett alltid trevligt bemötande och en härlig atmosfär ????
Translate to English
visitors_1
8.7
daggunne
Steel
Played on: 24 June 2021 Review date: 28 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Något grov, tung sand i bunkrarna, annars var det perfekt.
Translate to English
visitors_1
8.3
peterbob
Steel
Played on: 22 June 2021 Review date: 23 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättebra shop!! Allt var bra, hade varit kul med snabbare greener. Men det verkar ligga i tiden att inte klippa sina greener får hårt.
Translate to English
visitors_1
Played on: 21 June 2021 Review date: 21 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tröga greener
Translate to English
visitors_1
7.6
klas69
Steel
Played on: 11 June 2021 Review date: 11 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var långsamma, men det beror väl på att gräset blommar
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 June 2021 Review date: 12 June 2021Handicap: 13.2
18-hålsbanan
Trevlig bana fast greenerna var tröga. Husbilsplatser var sådär o kanske kunde bli bättre. Annars en mysig bana o klubb.
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 June 2021 Review date: 10 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi kommer gärna tillbaka!
Translate to English
visitors_1
8.3
ulf591
Steel
Played on: 8 June 2021 Review date: 8 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Olik kvalitet och mängd sand i bunkrarna.
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 June 2021 Review date: 4 June 2021Handicap: 9.3
18-hålsbanan
Greener var riktigt tröga! Men i övrigt mycket fin bana????
Translate to English
visitors_1
8.7
inger47
Bronze
Played on: 4 June 2021 Review date: 4 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig kock och go mat. En fin bana
Translate to English
visitors_1
8.4
monica27
Steel
Played on: 4 June 2021 Review date: 4 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite tröga greener
Translate to English
visitors_1
7.9
anna93
Steel
Played on: 31 May 2021 Review date: 1 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig skyltning när man kommer söderifrån
Translate to English
visitors_1
8.3
jananders5
Steel
Played on: 20 May 2021 Review date: 20 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i mycket bra skick, speciellt greenerna var fantastiskt fina för att vara så här tidigt på säsongen. Tycker kanske att en ordinarie greenfee på 600 kr är i högsta laget.
Translate to English
visitors_1
7.8
lillebil3
Steel
Played on: 20 May 2021 Review date: 21 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
Upplever att fairways var lite väl dåligt klippta, i övrigt mkt bra tees och greener
Translate to English
visitors_1
7.8
marianne04
Steel
Played on: 14 May 2021 Review date: 14 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
10 min min mellan starttider. Bättre Tees.
Translate to English
visitors_1
7.3
ulf jonas
Steel
Played on: 14 May 2021 Review date: 14 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre tees. 10 min startintervaller
Translate to English
visitors_1
8.0
mats34
Steel
Played on: 6 May 2021 Review date: 7 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan och framförallt greener i bra skick trots den kalla våren. Jag kommer tillbaka till Holms GK för en runda varje år, trevlig bana med en "mäktig" lay-out.
Translate to English
visitors_1
8.3
marie96
Bronze
Played on: 23 April 2021 Review date: 23 April 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk service i shopen och en mycket trevlig bana trots den hårda blåsten MEN inte ok att ta 200:- natt för att bo över på en parkeringsplats där även personbilar står mycket omysigt det gör vi aldrig om. Fanns inga faciliteter alls så vi undrar vad vi betalat för kan knappast kosta så mycket för bara el
Translate to English
visitors_1
Played on: 23 April 2021 Review date: 24 April 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ställplatserna, för dyrt 200kr för ingenting mer än el.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 October 2020 Review date: 5 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Tröga greener Dåliga fairways
Translate to English
visitors_1
6.9
ingelai
Bronze
Played on: 5 October 2020 Review date: 5 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Spelade i oktober och skurna fairways och lerigt. Det borde vara reducerad greenfee Greenerna var kanon och tee
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 October 2020 Review date: 5 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga fairways. Dålig diciplin vid hål 9 o sitta o fika. Bemött med Vi har denna dan till detta. Tur alla inte tänker så för då hade sista bokade boll aldrig hunnit spela klart innan mörkret faller. Detta var hemmaspelares möte med gäster.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 October 2020 Review date: 5 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga fairways. Dålig diciplin vid hål 9 o sitta o fika. Bemött med Vi har denna dan till detta. Tur alla inte tänker så för då hade sista bokade boll aldrig hunnit spela klart innan mörkret faller. Detta var hemmaspelares möte med gäster.
Translate to English
visitors_1
7.8
staffan24
Bronze
Played on: 2 October 2020 Review date: 2 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fairways var tunt med gräs ställplats för husbil trång och lutade
Translate to English
visitors_1
8.2
lena-karin
Bronze
Played on: 30 September 2020 Review date: 1 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Om man ville ha greenfeegäster med husbilar, så skulle man behöva fixa lite bättre platser för dem
Translate to English
visitors_1
8.3
lena-karin
Bronze
Played on: 30 September 2020 Review date: 1 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Om man ville ha greenfeegäster med husbilar, så skulle man behöva fixa lite bättre platser för dem
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com