Holms Golfklubb: Reviews

  • Show all courses
  • 18-hålsbanan (405)8.0
visitors_1
7.8
anne632
Steel
Played on: 28 September 2020 Review date: 28 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Klipp gångvägar till tee och sen till fairway
Translate to English
visitors_1
7.9
esa kalervo
Steel
Played on: 22 September 2020 Review date: 22 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana. Återkommer varje år. Lite konstigt att man behöver ha lägesförbättring på kortklippt så här i slutet av sommaren.
Translate to English
visitors_1
7.3
royhenry
Steel
Played on: 17 September 2020 Review date: 17 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt vacker bana men tung att spela. Långt avstånd från tee till fairwayklippning, missar man och landar kort så rullar inte bollen alls och den blir svår att slå vidare.
Translate to English
visitors_1
7.2
birgitta73
Steel
Played on: 17 September 2020 Review date: 17 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana men tungspelad. Klippningen kunde vara bättre . Svårt för damerna.
Translate to English
visitors_1
7.3
kenterikÅke
Bronze
Played on: 15 September 2020 Review date: 15 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Lång semiruff Svårt att hitta bollen
Translate to English
visitors_1
7.5
gunvi3
Steel
Played on: 11 September 2020 Review date: 11 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men dagen var regnig och därmed blöt ban
Translate to English
visitors_1
7.5
gunvi3
Steel
Played on: 11 September 2020 Review date: 11 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men dagen var regnig och därmed blöt ban
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 September 2020 Review date: 6 September 2020Handicap: 17.9
18-hålsbanan
Utmanande bana i vackra omgivningar.
Translate to English
visitors_1
6.3
maria4
Bronze
Played on: 3 September 2020 Review date: 3 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
För långt gräs! För långa hål på par 3, för äldre damer!
Translate to English
visitors_1
6.4
maria4
Bronze
Played on: 3 September 2020 Review date: 3 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
För långt gräs! För långa hål på par 3, för äldre damer!
Translate to English
visitors_1
7.7
annettemaria
Bronze
Played on: 3 September 2020 Review date: 3 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, mindre bra restaurang, nöjda med vistelsen
Translate to English
visitors_1
Played on: 3 September 2020 Review date: 3 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig familjevänlig bana.
Translate to English
visitors_1
Played on: 1 September 2020 Review date: 6 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Ställplats för husbil kunde varit lite större????
Translate to English
visitors_1
Played on: 31 August 2020 Review date: 31 August 2020Handicap: 26
18-hålsbanan
Fantastiska bana tyvärr en oerhört långsam fyrboll framför som inte ville släppa igenom oss som gick i en snabb tvåboll.
Translate to English
visitors_1
Played on: 28 August 2020 Review date: 30 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Banan vad i perfekt skick trotr att det regnade ????mycket bra bana kommer aty åka dit igen????
Translate to English
visitors_1
8.8
søren551
Steel
Played on: 26 August 2020 Review date: 26 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fin
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 August 2020 Review date: 25 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Att spela golf på Holms är poesi. Välskött, gemytlig, pittoresk bana med fantastisk natur. Varje hål ett rum för sig. Noteras på en av 10 bästa av en golfare som anammade sporten redan 1971.
Translate to English
visitors_1
7.6
björn l
Silver
Played on: 24 August 2020 Review date: 25 August 2020Handicap: 12
18-hålsbanan
Stora fina greener med en del onduleringar. Trevlig omväxlande bana. Ordinarie greenfee ganska hög.
Translate to English
visitors_1
8.3
runar0
Steel
Played on: 20 August 2020 Review date: 21 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vi hade vår årliga SKF golf på Holms GK detta år. Därför spelade inte häftet in, dock fick jag användning för det på greenfee vilket jag uppskattade. Mycket trevlig bana, dock tyckte endel av oss att greenerna inte höll måttet riktigt. Svårputtatd och ojämna i snabbhet. Så där finns ett jobb att göra. Annars gillade jag banan mycket, fin layout, omväxlande och fina fairwa…
Translate to English
visitors_1
7.5
marianne8
Bronze
Played on: 13 August 2020 Review date: 13 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men väldigt tröga greener.
Translate to English
visitors_1
8.8
tommy03
Steel
Played on: 13 August 2020 Review date: 13 August 2020Handicap: 28
18-hålsbanan
Föredömlig anläggning, alla kategorier !!!
Translate to English
visitors_1
8.8
anette maria
Steel
Played on: 13 August 2020 Review date: 13 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Välskött trevlig bana. Vi kommer gärna tillbaka!
Translate to English
visitors_1
7.6
tobias01
Steel
Played on: 12 August 2020 Review date: 12 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin skogsbana. Synd att greenerna var skurna och luftning pågick.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 August 2020 Review date: 13 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Eftersom jag inte slår långt så önskar jag att man klipper upp fairway närmare tee.
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 August 2020 Review date: 8 August 2020Handicap: 13
18-hålsbanan
Dricksvatten på banan hade varit jättebra
Translate to English
visitors_1
7.8
kurt arne4
Bronze
Played on: 7 August 2020 Review date: 8 August 2020Handicap: 11
18-hålsbanan
Långsamma greener.
Translate to English
visitors_1
8.4
peter522
Steel
Played on: 6 August 2020 Review date: 7 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Störande att inte ta betalkort vid rangen. Fick vänta bakom en fyrboll hela rundan som inte ville släppa förbi vår 2-boll.
Translate to English
visitors_1
7.7
sebastian153
Steel
Played on: 6 August 2020 Review date: 6 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vi hade en fyrboll framför oss som vägrade släppa genom oss, så det tog lite väl lång tid att gå 18 hål. Annars välskött och fin golfanläggning
Translate to English
visitors_1
8.7
monica481
Steel
Played on: 6 August 2020 Review date: 6 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin bana och mycket god atmosfär. Rekommenderas varmt!
Translate to English
visitors_1
7.1
janhåkan5
Steel
Played on: 4 August 2020 Review date: 4 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Receptionen högst otrevlig tyckte vi var en belastning då vi hade husbil. Hörde även kommentarer om att den tog för många vanliga p-platser. Spelade med väldigt trevliga hemma-spelare.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com