Holms Golfklubb: Reviews

  • Show all courses
  • 18-hålsbanan (405)8.0
visitors_1
7.1
janhåkan5
Steel
Played on: 4 August 2020 Review date: 4 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Receptionen högst otrevlig tyckte vi var en belastning då vi hade husbil. Hörde även kommentarer om att den tog för många vanliga p-platser. Spelade med väldigt trevliga hemma-spelare.
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 August 2020 Review date: 4 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mottagandet för gäst med husbil önskar jag ni funderar över och ser hur ni kan förändra detta. Tacksamma för de trevliga medlemmar vi fick spela er vackra bana på.
Translate to English
visitors_1
Played on: 3 August 2020 Review date: 3 August 2020Handicap: 32
18-hålsbanan
För många bunkrar...
Translate to English
visitors_1
8.8
maud helén
Bronze
Played on: 3 August 2020 Review date: 12 August 2020Handicap: 22
18-hålsbanan
Det var många spelare och det behövs städas oftare på toaletterna!
Translate to English
visitors_1
8.8
maud helén
Bronze
Played on: 3 August 2020 Review date: 12 August 2020Handicap: 22
18-hålsbanan
Det var många spelare och det behövs städas oftare på toaletterna!
Translate to English
visitors_1
8.1
mkr
Steel
Played on: 2 August 2020 Review date: 2 August 2020Handicap: 9
18-hålsbanan
Mycket bra bana i gott skick!
visitors_1
8.5
anna kajsa
Bronze
Played on: 1 July 2020 Review date: 1 July 2020Handicap:
18-hålsbanan
Allt perfekt utom husvagnsplatsen på parkeringen.
Translate to English
visitors_1
7.1
evakristina4
Steel
Played on: 1 July 2020 Review date: 1 July 2020Handicap:
18-hålsbanan
Snälla håll toaletterna i restaurangen fräscha. Det sägs att toaletter avspeglar kökets skick.....
Translate to English
visitors_1
Played on: 30 June 2020 Review date: 2 July 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vi hade en dag med lite regn och mycket blåst. Blåsten ökade svårighetsgraden på ett kul sätt och man fick verkligen ta hänsyn till den. Totalt ett mycket trevligt besök.
Translate to English
visitors_1
7.8
lisbeth8
Bronze
Played on: 26 June 2020 Review date: 28 June 2020Handicap: 22
18-hålsbanan
Mycket bra banan är utmanande trevlig där vill jag spela flera gånger. ????⛳️????️‍♀️
Translate to English
visitors_1
7.8
björnevert
Steel
Played on: 25 June 2020 Review date: 26 June 2020Handicap:
18-hålsbanan
Skyltning från klubben ut till landsvägarna!
Translate to English
visitors_1
8.6
nilsanders5
Steel
Played on: 25 June 2020 Review date: 25 June 2020Handicap:
18-hålsbanan
Saknar påfyllningställe av dricksvatten ute på banan.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 June 2020 Review date: 12 June 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiska greener och fairways. Kan inte komma på något på banan som jag var missnöjd med. Haft en underbar dag på Holms GK.
Translate to English
visitors_1
8.8
marialouise1
Steel
Played on: 12 June 2020 Review date: 13 June 2020Handicap:
18-hålsbanan
En helt fantastisk golfbana. Vi är mycket nöjda med vårt besök.
Translate to English
visitors_1
8.2
mats34
Steel
Played on: 2 June 2020 Review date: 2 June 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana i utomordentligt skick och trevligt bemötande från all personal som ger en skön stämning. En pärla i Halland!
Translate to English
visitors_1
8.6
nilsronny071
Steel
Played on: 22 May 2020 Review date: 24 May 2020Handicap:
18-hålsbanan
Greenfreen är för dyr på alla banor
Translate to English
visitors_1
8.7
johan643
Steel
Played on: 20 May 2020 Review date: 20 May 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bättre vägskyltning vore bra. Svårt att hitta fram.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 April 2020 Review date: 24 April 2020Handicap: 9.3
18-hålsbanan
Omväxlande bana i ett bra skick! Kommer helt klart tillbaka år efter år????
Translate to English
visitors_1
Played on: 17 April 2020 Review date: 20 April 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig runda.banan jättetrevlig Och avslutade med god lunch efteråt. Mvh Tomas
Translate to English
visitors_1
Played on: 16 April 2020 Review date: 16 April 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bra skyltat mellan varje/ nästa hål
Translate to English
visitors_1
8.1
magnus286
Steel
Played on: 6 April 2020 Review date: 7 April 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt skyltat map ”next tee” vägledning det onödigt svårt att hitta. Annars toppen!!
Translate to English
visitors_1
Played on: 19 September 2019 Review date: 19 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Lerig banda. Fairwaybunkrar för höga. Avståndet från tee till fairway för långt.
Translate to English
visitors_1
Played on: 26 August 2019 Review date: 26 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt att det inte fanns någon ”hålguide” vid tee.
Translate to English
visitors_1
8.6
ylvasusanne
Steel
Played on: 26 August 2019 Review date: 27 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Bra med en klubb/bana mef tydliga 100 m markeringar. Alla har inte avståndsklocka.
Translate to English
visitors_1
8.6
majvoragneta
Steel
Played on: 21 August 2019 Review date: 22 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin bana. Saknade teetavlor vid respektive tee som visade bansträckning mm.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 August 2019 Review date: 14 August 2019Handicap: 32.1
18-hålsbanan
En härlig bana,trevlig personal.Kommer tillbaka,absolut.
Translate to English
visitors_1
Played on: 8 August 2019 Review date: 8 August 2019Handicap: 30.8
18-hålsbanan
Trevligt och gott bemötande av personalen
Translate to English
visitors_1
7.8
bengthåkan0
Steel
Played on: 7 August 2019 Review date: 7 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Saknade banskyltar vid tee....
Translate to English
visitors_1
7.0
martin401
Steel
Played on: 6 August 2019 Review date: 7 August 2019Handicap: 20
18-hålsbanan
Alldeles för långsamt tempo på banan
Translate to English
visitors_1
8.5
bertroland9
Steel
Played on: 5 August 2019 Review date: 6 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Kanonbana
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com