Holms Golfklubb: Reviews

  • Show all courses
  • 18-hålsbanan (405)8.0
visitors_1
Played on: 5 August 2019 Review date: 6 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Hade gärna sett en hålbeskrivning vid varje hål, annars perfekt
Translate to English
visitors_1
7.3
eva elisabet2
Bronze
Played on: 25 June 2019 Review date: 26 June 2019Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, tråkigt att en del golfare inte orka kratta bunkrarna när man hamnat där.
Translate to English
visitors_1
8.8
birgitta52
Steel
Played on: 21 June 2019 Review date: 23 June 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana och dessutom vänlig o hjälpsam personal. Toppen vi kommer tillbaka.
Translate to English
visitors_1
6.9
björn l
Silver
Played on: 21 June 2019 Review date: 23 June 2019Handicap: 12
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal och atmosfär i reception och shop. Banan omväxlande och trevlig men väldigt många bunkrar.
Translate to English
visitors_1
Played on: 17 June 2019 Review date: 17 June 2019Handicap:
18-hålsbanan
Helt underbara fairways. Kändes som man ville gå utan både strumpor och skor
Translate to English
visitors_1
8.6
ann-kristin94
Bronze
Played on: 14 June 2019 Review date: 15 June 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig och välskött bana. Inte optimalt att stå med husvagn på en parkering
Translate to English
visitors_1
8.1
sven-Åke65
Bronze
Played on: 10 June 2019 Review date: 10 June 2019Handicap:
18-hålsbanan
Jämna bra greener om än lite trögare än övningsgreen
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 May 2019 Review date: 27 May 2019Handicap:
18-hålsbanan
Toppfinish o jättetrevlig bana
Translate to English
visitors_1
8.2
anneeva
Steel
Played on: 24 May 2019 Review date: 24 May 2019Handicap:
18-hålsbanan
Härlig och välskött bana med tillåtande fairways och stora kluriga undulerade greener! Mycket bra skick trots den kalla våren!
Translate to English
visitors_1
8.2
kjell52
Steel
Played on: 10 May 2019 Review date: 10 May 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig klubbchef
Translate to English
visitors_1
Played on: 6 May 2019 Review date: 21 May 2019Handicap: 11.6
18-hålsbanan
En bra bana som håller hög klass på fairway och greener.
Translate to English
visitors_1
Played on: 29 April 2019 Review date: 30 April 2019Handicap:
18-hålsbanan
Blir en av våra favoriter för kommande besök i Halmstad
Translate to English
visitors_1
8.8
janerikarne
Steel
Played on: 15 April 2019 Review date: 18 April 2019Handicap:
allt perfekt. Kommer tillbaks.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 March 2019 Review date: 2 March 2019Handicap: 18.7
18-hålsbanan
Sveriges till ytan största golfbana. Breda fairways, stora greener. Omväxlande hål med mycket skog runt omkring. Lättspelat. Personalen mycket trevliga mot alla. Restaurangen servera mycket god mat.
Translate to English
visitors_1
7.8
lisbeth8
Bronze
Played on: 4 October 2018 Review date: 10 October 2018Handicap: 22
18-hålsbanan
Trevlig personal. Banan var lite blöt men de var en tid av regn väder.
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 September 2018 Review date: 27 September 2018Handicap:
18-hålsbanan
En vacker och varierande golfbana att spela på
Translate to English
visitors_1
7.8
alexander62
Steel
Played on: 25 September 2018 Review date: 25 September 2018Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt fin bana. Lite vattensjuk på sina ställen vilket är konstigt då det inte har regnat så oerhört mycket. Den enda bunkern jag var i, var det väldigt dålig sand i. Nästan som cement. Överlag väldigt bra. Personalen ska ha eloge för servicen. Mycket trevliga!!!!
Translate to English
visitors_1
7.7
marianne599
Steel
Played on: 14 September 2018 Review date: 17 September 2018Handicap:
18-hålsbanan
Inte så lätt med denna torkan att få en bra bana men jag var nöjd ändå. Trevlig personal
Translate to English
visitors_1
7.4
ann8
Steel
Played on: 5 September 2018 Review date: 6 September 2018Handicap:
18-hålsbanan
Superjobbig ruff. Snålt slopad för damer.
Translate to English
visitors_1
7.7
tine9
Steel
Played on: 23 August 2018 Review date: 24 August 2018Handicap:
18-hålsbanan
Rigtig flotte fairways. Banen står så flot og er en fornøjelse at gå. Lidt støj fra motorvej men det opvejes af den gode oplevelse af banen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 22 August 2018 Review date: 10 September 2018Handicap:
18-hålsbanan
Bättre uppställning för husbil
Translate to English
visitors_1
8.3
elisabeth97
Steel
Played on: 15 August 2018 Review date: 15 August 2018Handicap:
18-hålsbanan
Ställplatsen för husbil var tråkig.
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 August 2018 Review date: 23 August 2018Handicap:
18-hålsbanan
jätte trevlig personal
Translate to English
visitors_1
8.3
bosven-erik
Steel
Played on: 14 August 2018 Review date: 14 August 2018Handicap:
18-hålsbanan
Fick avbryta på första hålet pga åska och störtskön! Greenfee återbetalades, bra! Därför inte använt Golfhäftet
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 August 2018 Review date: 11 August 2018Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt fin bana men som alla andra torra farways. Kommer tillbaka. Tack vare golfhöftet hittsde vi hit.
Translate to English
visitors_1
8.2
ingegerd089
Steel
Played on: 9 August 2018 Review date: 11 August 2018Handicap:
18-hålsbanan
Kommer gärna åter
Translate to English
visitors_1
7.2
hilde4
Steel
Played on: 3 July 2018 Review date: 3 July 2018Handicap:
18-hålsbanan
Perfekte grener og utslags steder. Dårlig faerway.
Translate to English
visitors_1
7.8
christer
Steel
Played on: 3 July 2018 Review date: 5 July 2018Handicap:
18-hålsbanan
greener bra fairway kan förbättras
Translate to English
visitors_1
7.5
olof68
Steel
Played on: 3 July 2018 Review date: 3 July 2018Handicap: 19
18-hålsbanan
Pga vädret vart ju banan torr. Transportsträckorna ganska långa. Greenerna kanonbra
Translate to English
visitors_1
7.2
knut arne0
Steel
Played on: 3 July 2018 Review date: 3 July 2018Handicap:
18-hålsbanan
Glimrende greener og utslagssteder. Dårlige fairways.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com