Storsjöbygdens GK: Reviews

  • Show all courses
  • 18 hålsbanan (304)7.9
  • Pay and Play (0) -
visitors_1
8.2
håkan17
Steel
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
18 hålsbanan
Jättefina greener Hög ljudnivå i restaurangen
Translate to English
visitors_1
7.2
roland599
Steel
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap: 12
18 hålsbanan
Bunkrarna bör förbättras!
Translate to English
visitors_1
8.8
pirkko-liisa
Steel
Played on: 7 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18 hålsbanan
Av alla de golfklubbar i Sverige jag besökt o övernattat på med husvagn, får Storsjöbygdens gk absolut högsta betyg på ALLA punkter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❣️ Kan rekommenderas på det varmaste! ????
Translate to English
visitors_1
8.2
rolflennart
Steel
Played on: 6 September 2021 Review date: 12 September 2021Handicap:
18 hålsbanan
Allt ok
Translate to English
visitors_1
Played on: 29 August 2021 Review date: 31 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
En bana i mycket bra skick!
Translate to English
visitors_1
8.3
madeleine02
Steel
Played on: 28 August 2021 Review date: 28 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Alldeles för långsamt spel o mycket väntan, tog 4,5 för oss som var en 3 boll , inte kul ????
Translate to English
visitors_1
8.3
perolof7
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevlig och engagerad personal
Translate to English
visitors_1
8.4
allan897
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 15 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Fantastiskt trevlig personal som tog hand om gästerna på ett jättefint sätt. Kan verkligen rekommendera denna trevliga golfklubb
Translate to English
visitors_1
8.8
ove9
Bronze
Played on: 11 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap: 23
18 hålsbanan
Atmosfären!!!
Translate to English
visitors_1
8.7
leifgöran
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevlig och vacker bana. Fina fairways och greener. Hade turen att spela med en trevlig man som har klubben som hemmabana där vi fick bra info om banan. Trevligt bemötande av Gunilla i receptionen.Ställplatsen för husbilen var också helt ok. Lena & Leif
Translate to English
visitors_1
8.8
monica15
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Allt är ok.
Translate to English
visitors_1
8.8
curt4
Steel
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap: 21.4
18 hålsbanan
Allt blir bara bättre för varje år. En återkommande besök med positiva förtecken.
Translate to English
visitors_1
8.3
ingrid1
Bronze
Played on: 5 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap: 23.9
18 hålsbanan
Väldigt trivsam klubb och förvånansvärt god kondition på banan efter denna heta sommar.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 August 2021 Review date: 5 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevligt bemötande och välvårdad golfbana
Translate to English
visitors_1
8.4
annamartina
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Man känner sig välkommen
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap: 31.3
18 hålsbanan
Jättebra service i restaurangen.
Translate to English
visitors_1
7.7
anders949
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket välskött o varierande bana. Klart över förväntan och kommer gärna tillbaka. Spelade med två ”hemmaspelare” som gav bra tips. Det enda jag saknade var en banguide i pappersformat som ju är bra om man är gäst.
Translate to English
visitors_1
8.3
per anders89
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Rekommenderar varmt ett besök. Riktigt fin bana både designmässigt och vad gäller skicket. Jämna och ganska snabba greener. Fina träningsmöjligheter vad jag kunde se. Mycket trevlig och serviceinriktad personal i restaurangen.
Translate to English
visitors_1
8.7
pia64
Steel
Played on: 3 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Vid hål 17 saknades vägvisare till 18 vid green. Man var tvungen att gå upp på vägen för att se skylten.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 August 2021 Review date: 2 August 2021Handicap: 36
18 hålsbanan
Fantastisk fin bana, trevlig personal. Hit kommer vi igen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 31 July 2021 Review date: 31 July 2021Handicap:
18 hålsbanan
En riktig kanonbana med härlig fareways och greener. Absolut värt ett besök.
Translate to English
visitors_1
7.8
pia-maria
Bronze
Played on: 27 July 2021 Review date: 27 July 2021Handicap:
18 hålsbanan
Jättefin ställplats. Rena, fina omklädningsrum. Bra service i receptionen. Trevlig atmosfär överhuvudtaget. Önskar lite bättre skyltning till nästa tee och även infotavla på ”röd tee”. Märkligt tröga greener… men fin bana överlag.
Translate to English
visitors_1
8.8
erik4
Bronze
Played on: 27 July 2021 Review date: 28 July 2021Handicap: 22
18 hålsbanan
Lite svårt att hitta runt på banan nån gång. Banguide hade varit fint. Vårt första besök där och supernöjda!,
Translate to English
visitors_1
7.8
mailis2
Steel
Played on: 25 July 2021 Review date: 31 July 2021Handicap:
18 hålsbanan
Bra bana med fin atmosfär, synd bara att bevattningssystemet drog igång två gånger då vi skulle spela in. Vi blev genomblöta ????
Translate to English
visitors_1
8.3
erik ludwig
Steel
Played on: 25 July 2021 Review date: 25 July 2021Handicap:
18 hålsbanan
Jättetrevlig bana, fina fairways (ganska breda) och greener (inte så snabba) och trevligt bemötande! Vi återvänder gärna!
Translate to English
visitors_1
Played on: 21 July 2021 Review date: 21 July 2021Handicap:
18 hålsbanan
Helt fantastiskt fina greener måste vara bäst i Jämtland!
Translate to English
visitors_1
8.0
inger938
Bronze
Played on: 16 July 2021 Review date: 16 July 2021Handicap: 30
18 hålsbanan
En trevlig och inbjudande klubb. Vi gick tillsammans med två hemmaspelare och utan dem hade vi haft svårt att hitta mellan hålen. Saknades skyltar vart man skulle gå. Klubben hade heller inte någon banguide
Translate to English
visitors_1
7.9
stefan408
Steel
Played on: 14 July 2021 Review date: 14 July 2021Handicap: 18
18 hålsbanan
Banan inte helt enkel så ytterligare röjning/gräsklippning skulle spara in några bollar
Translate to English
visitors_1
7.3
anna686
Steel
Played on: 14 July 2021 Review date: 5 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Roligt bana, kom precis innan alla greener blev sanddressade så lite synd men så är läget ibland.
Translate to English
visitors_1
8.3
per lennart6
Steel
Played on: 13 July 2021 Review date: 19 July 2021Handicap: 23
18 hålsbanan
Hej, mycket nöjd med besöket. Åker alltid till er bana när vi är i vår sommarstuga i Brasta (Mellan Hallen/Mattmar). Vi har också spelat på Sandnäset o Frösön men som helhet är ni bäst. Men försök att bunta ihop 2bollar till 4boollar då vi hela tiden fick släppa igenom 2bollar, vår runda tog ca 6 timmar vilket är för lång tid. Ser fram emot nästa år. ???? ???? Per
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com