Tomelilla GK: Reviews

Share
visitors_1
8.8
gunilla65
Steel
Played on: 2 October 2021 Review date: 2 October 2021Handicap:
18-hålsbanan
Otroligt långsam golf. Tog 5,5 timmar för 18 hål. Det är inte roligt!!!!
Translate to English
visitors_1
7.5
ann85
Steel
Played on: 2 October 2021 Review date: 2 October 2021Handicap:
18-hålsbanan
Restaurangpersonal otroligt vänliga. Receptionen borde upplyst oss om att det var damtävling framför oss som gjorde att rundan tog 5,5h!! Vi fick vänta hela tiden trots att vi gick ihop med tvåbollen bakom. Väldigt långsamt vilket skapade irritation i bollarna bakom.
Translate to English
visitors_1
8.0
sune
Steel
Played on: 15 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknar info vid tee 16 att det finns en klocka längre fram som skall ringas i när framförvarande boll passerat.
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig golfbana i väldigt bra skick. Lugnt på banan. Trevlig personal i receptionen
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Släppa fram spelare, vi var en tbåboll bakom en mycket, mycket långsam fyrboll
Translate to English
visitors_1
8.8
elisabeth177
Steel
Played on: 7 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning, fina faitways och greener????
Translate to English
visitors_1
8.3
stefan886
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 4 September 2021Handicap: 12.7
18-hålsbanan
Olika sand i bunkrarna, saknar kratta i fairway bunker på hål 15
Translate to English
visitors_1
8.2
moggefransson
Bronze
Played on: 3 September 2021 Review date: 17 December 2021Handicap: 9.8
clubs_1
18-hålsbanan
Riktigt trevlig bana som hela tiden blir bättre. Fin korthålsbana. Restaurangen bra. Trevlig personal i restaurangen och kansli.
Translate to English
visitors_1
6.0
leif842
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap: 17.3
18-hålsbanan
Golfbanan var i mycket dåligt skick
Translate to English
visitors_1
8.8
Åsa943
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande i reception och restaurang. Fina rum att övernatta i. Kommer gärna tillbaka
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Underbart vacker bana, roliga hål med varierad svårhetsgrad.
Translate to English
visitors_1
6.6
hansgöran54
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lurviga Tee`s och hoppiga greener. annars OK
Translate to English
visitors_1
8.8
tommy7047
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap: 18.5
18-hålsbanan
Underbar bana mycket vacker, svår ibland men rolig!
Translate to English
visitors_1
5.2
göran855
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt vacker bana. Jättesynd att den var i så dåligt skick.
Translate to English
visitors_1
8.3
karl-henrik0
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrarna var under all kritik dels ingen sand dels massor med sten, där ville jag inte förstöra min sandwedge, så jag fick ta upp min boll, så får det inte vara.
Translate to English
visitors_1
8.7
pia01
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin miljö när man tog sig tid att titta på utsikten. Välskötta banor, trevliga greener.
Translate to English
visitors_1
7.8
hans91
Gold
Played on: 27 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tensa gärna slänten till vänster om hål 8:a.. avårt att avgöra om bollen ör inne eller out då ruffgräset hänger över banan. Sätt gärna upp någon form av skylt uppe vid green på hål 15 vart man ska gå. Kommer man fr höger finns inte en enda hänvisning… annars två olika bankaraktärer första o sista nio. En del vatten kanske kan byggas bort på första nio då de inte tillför a…
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ville gärna kunnat äta något på restaurangen, men den var inte öppen. Trotts att det var många gäster på banan. Kunde gott ha något lätt att äta tex pytt med ägg och rödbetor eller något annat. Annars ganska nöjd.
Translate to English
visitors_1
8.3
eva716
Steel
Played on: 24 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Borstningen av greenerna borde ha gjorts direkt efter sanddressingen. Vissa greener var fulla med sand. Speciellt när man startar spelet kl 11 på fm.
Translate to English
visitors_1
8.8
kent661
Steel
Played on: 22 August 2021 Review date: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig ban i fint skick
Translate to English
visitors_1
6.5
david31
Steel
Played on: 21 August 2021 Review date: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörigt med oskyddade tees som var i spel vid utslag.
Translate to English
visitors_1
7.3
carina095
Steel
Played on: 16 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kändes inte ok att vi fick ha med oss bunker arbetet på fyra hål
Translate to English
visitors_1
7.9
arne gunnar
Steel
Played on: 15 August 2021 Review date: 15 August 2021Handicap: 12
18-hålsbanan
Tyvärr så var inte fairway i allra bästa skick men det beror ju naturligtvis på våran fina sommar.En toppenbana som jag återkommer så gärna till
Translate to English
visitors_1
6.9
elihvass
Steel
Played on: 15 August 2021 Review date: 15 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan har alldeles för mycket out, Outpinnar mellan två banor hysteriskt idiotiskt
Translate to English
visitors_1
7.0
Åke25
Steel
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Sanden i bunkrarna ej bra!!!!
Translate to English
visitors_1
7.4
siv2
Bronze
Played on: 12 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tydligare information om husbilsparkeringen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trots mycket fina fotografiska banguider på utslagsplatserna var det svårt att se hur banorna gick. Svårt att boka ställplats husbil hemsida
Translate to English
visitors_1
8.3
lenacarina5
Bronze
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal. Rena o fräscha omklädningsrum o duschar
Translate to English
visitors_1
7.9
maria3
Steel
Played on: 8 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är en fin men svår bana. Slår man ”lite snett/fel” så kan det vara svårt att hitta bollarna, dels i den tjocka och täta ruffen, samt även svårt att hitta bollarna om de går i vatten. Man blir av med många bollar pga av detta och det är tyvärr ett minus på en fin bana.
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörigt när vi kom, några hade bokat ställplats, medan vi fått besked att ställa oss var som helst. Bra med samma system till alla.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com