Nicklastorp Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
7.6
susanne165
Steel
Played on: 18 September 2021 Review date: 18 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Damtee hål 10. Bedrövligt att det är utslagsmatta. Drog ner helhetsintrycket rejält.
Translate to English
visitors_1
7.0
helensusanne
Bronze
Played on: 12 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Finurlig bana men svårspelad första gången. Första tee var kombinerad med tee 17 där man var tvungen att hålla öga på andra spelare. Fantastisk fin service i klubbhuset. Greenerna var tyvärr fulla med olagade nedslagsmärken.
Translate to English
visitors_1
8.6
gerri
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Een prachtige goed onderhouden baan. Met veel hoogte verschillen , smalle holes en veel water.
Translate to English
visitors_1
8.8
edwin31
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Very Nice course the first 14 holes are dbeautifull
visitors_1
8.3
karinagneta8
Steel
Played on: 3 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det bättre utmärkning av hur en del hål går, tex hål 13, svårt att avgöra vilken green som hörde till hålet. Trevlig ställplats och mycket trevlig personal., både på kansliet och banan.
Translate to English
visitors_1
7.8
bertil267
Steel
Played on: 26 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är mycket kuperad. Det skulle vara bra om man förbättrade de branta gångvägarna. Ibland var jag rädd att trilla med golfvagnen
Translate to English
visitors_1
7.7
bengtlennart8
Bronze
Played on: 21 August 2021 Review date: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt och hitta i början Fick hjälp av Supertrevliga medlemmar ????
Translate to English
visitors_1
7.7
john1230
Steel
Played on: 21 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det skulle har varit bra med bättre markeringar mot greenerna, ibland blev vi lite förvirrade vilken green tillhör till vilken fairway. Annars riktig kul bana att spela på!
Translate to English
visitors_1
7.3
gunnel margareta8
Bronze
Played on: 17 August 2021 Review date: 17 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt att tolka bansträckningen på bl.a hål 1 och hål 17. Även hål 13 svårt att se riktningen. Många dolda hål.....tyvärr.....
Translate to English
visitors_1
8.3
britt-marie52
Steel
Played on: 15 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Snabba och bra greener fairways var i sämre skick.
Translate to English
visitors_1
7.3
gunilla262
Steel
Played on: 15 August 2021 Review date: 15 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörig start där 1:a och 17:e tee ligger väldigt nära varandra
Translate to English
visitors_1
6.9
gertrudelise
Steel
Played on: 14 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul och annorlunda bana. Svår med lutande fairways och blinda hål.
Translate to English
visitors_1
5.0
christiane1
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
The most Bad Fahrwasser I habe eher seen.
visitors_1
6.6
agnetab
Steel
Played on: 7 August 2021 Review date: 7 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för många dålda hål.
Translate to English
visitors_1
6.6
göran309
Bronze
Played on: 3 August 2021 Review date: 3 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tees från gult, men bra från rött. Ganska tråkig layout. Blev ingen favorit.
Translate to English
visitors_1
8.6
camilla90
Steel
Played on: 1 August 2021 Review date: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana med omväxlande natur och miljö. Trevlig och tillmötesgående personal i butik och restaurang. Maten och restaurangen höll inte samma höga standard.
Translate to English
visitors_1
8.7
michael9670
Steel
Played on: 30 July 2021 Review date: 30 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig och serviceminded personal i receptionen. Fina och välvårdade tees, fairways och greens. Stora höjdskillnader på banan vilket gjorde den utmanade.
Translate to English
visitors_1
7.4
mari7
Steel
Played on: 29 July 2021 Review date: 29 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt svår bana.
Translate to English
visitors_1
7.1
håkanlennart
Bronze
Played on: 28 July 2021 Review date: 30 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite kuperad bana men i stort bra.
Translate to English
visitors_1
7.8
liselotte kerstinl
Bronze
Played on: 28 July 2021 Review date: 29 July 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
En rolig bana att spela, inte så jobbig att gå som man trodde.
Translate to English
visitors_1
7.8
roffe5
Steel
Played on: 26 July 2021 Review date: 26 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
det var 0 grader varmt och inga parasoller på restaurangens uteplats ,dåligt bra skön atmosfär och personal ,toppenduschar mm
Translate to English
visitors_1
8.3
gunilla33
Bronze
Played on: 21 July 2021 Review date: 26 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmanande. Flera knixiga svåra hål med väldigt snabba greener. Bra för den som vill ha en utmaning????
Translate to English
visitors_1
7.1
rolf255
Steel
Played on: 21 July 2021 Review date: 22 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Uppmärkning mellan banorna var väldigt bra. Första tee var tillsammans med 17 det tog tid då framför varande slog sin boll över hål 18 bana in på hål två bana kanske det var bra att det skulle vara out på 18 (och hål 2 )om man slog ut på första hål
Translate to English
visitors_1
7.8
lisbeth marianne9
Bronze
Played on: 20 July 2021 Review date: 22 July 2021Handicap: 14.7
18-hålsbanan
Mysig och familjär bana/klubb , maten är jättegod, greenerna snabba och jämna !! Vyerna är häftiga med berg och dal och fina dammar !
Translate to English
visitors_1
7.0
olle66
Steel
Played on: 20 July 2021 Review date: 22 July 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
Inte bra med tee 1 och 17 intill varandra innebär mycket väntande!
Translate to English
visitors_1
8.3
rickard689
Steel
Played on: 19 July 2021 Review date: 20 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Inte bra att spelare kan gå ut på 8 an. Blev kö då de framför som kom in på hål 8 var långsamma.
Translate to English
visitors_1
8.7
mia58
Steel
Played on: 19 July 2021 Review date: 21 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk lunch på restaurangen. Fin bana!
Translate to English
visitors_1
7.8
kim798
Steel
Played on: 16 July 2021 Review date: 16 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskötta bana och bra greener
Translate to English
visitors_1
8.8
jan-axel7
Steel
Played on: 16 July 2021 Review date: 16 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra tees , greenerna super”
Translate to English
visitors_1
7.7
tinacecilia
Steel
Played on: 15 July 2021 Review date: 22 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre skyltat på banan gick vilse samt att vi helt missade vart, när, det var dags för fika. Vanligtvis efter 9an.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com