Gävle Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
8.3
Lm5
Bronze
Played on: 25 November 2020 Review date: 25 November 2020Handicap: 19
AvanGamla Banan
Gävle GK är absolut värt ett besök, bägge banorna är bra men Jag föredrar den Gamla banan som har en fin och utmanande karaktär. Det gör ingenting att Dagens lunch alltid är en höjdare, i alla fal när Jag varit på besök.
Translate to English
visitors_1
8.3
b.nygren
Bronze
Played on: 1 September 2019 Review date: 24 October 2019Handicap: 11
AvanGamla BananTestebo 9-hålsbana
Kan göras mera.
Translate to English
visitors_1
8.2
bengt uno artur
Silver
Played on: 17 September 2018 Review date: 18 September 2018Handicap:
Fantastisk trevlig personal i receptionen, fick erbjudande om att låna tvättmaskin fastän inte den var till för gäster. Även personalen i resturangen mycket tillmötesgående plus mycket god mat. Banan var oxå trevlig att spela, fast det märktes att det var väldigt hårt tryck på banan. Om man ska klaga på något så var fairvays inte helt hundra men så var det lägesförbättr…
Translate to English
visitors_1
8.8
kentÅkepatrik
Bronze
Played on: 14 September 2018 Review date: 16 September 2018Handicap:
Grymt fin anläggning. Spelade både Avan och gamla banan, båda lika fina
Translate to English
visitors_1
8.6
ulflennart4
Steel
Played on: 12 September 2018 Review date: 12 September 2018Handicap:
Spelade på Svan som var i mycket bra kondition Vi återkommer nästa år.
Translate to English
visitors_1
8.4
agneta405
Bronze
Played on: 10 September 2018 Review date: 12 September 2018Handicap:
Alltid lika trevligt att komma till Gävle GK. Banan bättre än väntat med tanke på all snö som försenade banorna.
Translate to English
visitors_1
8.3
gertarne
Steel
Played on: 5 September 2018 Review date: 6 September 2018Handicap:
Bra faciliteter med en fantastisk restaurang och vänlig personal. Gamla banan är mycket trevligare än den nya. Lite stressigt att spela med tvåbollar som tryckte på bakom. Kanske också lite "snobbism".
Translate to English
visitors_1
8.3
kurt-göran
Steel
Played on: 5 September 2018 Review date: 7 September 2018Handicap:
Mycket välordnad bana
Translate to English
visitors_1
8.6
kjellrogeringemar
Steel
Played on: 24 August 2018 Review date: 25 August 2018Handicap:
Super. Kommer tillbaka utan tvekan
Translate to English
visitors_1
8.8
annevakristina
Steel
Played on: 23 August 2018 Review date: 23 August 2018Handicap:
Trevlig, välskött och rolig bana, men nog kunde det väl vara fairway-bunkrar ute på fairway istället för greenbunkrar??!!
Translate to English
visitors_1
8.1
yvonne25
Silver
Played on: 16 August 2018 Review date: 17 August 2018Handicap:
Trevlig bana
Translate to English
visitors_1
8.5
ann christina1
Steel
Played on: 14 August 2018 Review date: 15 August 2018Handicap:
Komplett golfklubb!!!
Translate to English
visitors_1
8.5
kent erik3
Steel
Played on: 8 August 2018 Review date: 10 August 2018Handicap:
Bilparkeringen i minsta laget
Translate to English
visitors_1
8.8
ulrik
Bronze
Played on: 1 August 2018 Review date: 1 August 2018Handicap: 15.6
Hög fin standard rakt igenom
Translate to English
visitors_1
8.8
magdalena7
Bronze
Played on: 1 August 2018 Review date: 1 August 2018Handicap:
Stod tumme upp.
Translate to English
visitors_1
8.6
markuskimolof
Steel
Played on: 27 July 2018 Review date: 29 July 2018Handicap: 11
Spelade Avan som höll riktigt hög kvalitet under besöket. Ett minus för dåliga rangebollar.
Translate to English
visitors_1
8.7
erik jonas emanuel
Bronze
Played on: 26 July 2018 Review date: 27 July 2018Handicap: 8.8
Fantastiskt bra planerad bana. Hur rolig som helst. Återkommer garanterat.
Translate to English
visitors_1
8.6
info633
Bronze
Played on: 25 July 2018 Review date: 5 August 2018Handicap: 16.7
Avan
Es war ein wunderbarer Platz. Trotz der hohen Temperaturen von 37 grad war der Platz hervorragend präpariert. Alles war grün. Die Beschilderung könnte man etwas verbessern zb. Durch Schilder mit unterschiedlichen Farben.
Translate to English
visitors_1
8.4
kimlarsÅke
Steel
Played on: 25 July 2018 Review date: 25 July 2018Handicap: 8.3
Övningsgreener långsammare än på banan (avan) iaf. Annars toppenbra
Translate to English
visitors_1
7.8
ulfronny
Steel
Played on: 24 July 2018 Review date: 24 July 2018Handicap: 14
Spelade Avan, fin bana. Kul att spelare i bollen kunde driva green på två slag på par femmor, dock ej jag !!!
Translate to English
visitors_1
8.0
marie227
Bronze
Played on: 20 July 2018 Review date: 20 July 2018Handicap: 12.3
Trevlig golfbana men ganska tråkig ställplats på grus en bit från klubbhuset.
Translate to English
visitors_1
8.8
esa kalervo
Steel
Played on: 18 July 2018 Review date: 20 July 2018Handicap:
Bästa bunkrarna jag spelat denna säsong.
Translate to English
visitors_1
8.5
ninaulrica
Steel
Played on: 16 July 2018 Review date: 16 July 2018Handicap:
Nu är det ju så torrt, så det är svårt att hålla banan fin. Bitvis för hårt och kalt/ gräslöst
Translate to English
visitors_1
8.5
sven-erikwilhelm
Steel
Played on: 16 July 2018 Review date: 16 July 2018Handicap:
Alltid trevligt att komma till Gävle GK och nu med Golfhäftet absolut ett mycket bra sätt
Translate to English
visitors_1
7.6
peterrobertren-yi
Steel
Played on: 12 July 2018 Review date: 15 July 2018Handicap:
Banan var i dåligt skick, ojämna och hoppiga greener
Translate to English
visitors_1
8.5
stigbertil
Bronze
Played on: 9 July 2018 Review date: 9 July 2018Handicap: 19
En svår vinter har gått hårt åt fairway. My ket bra speltempo på banan. Andra klubbar borde ta efter detta speltempo. 4-boll på 4 Tim.
Translate to English
visitors_1
8.0
ingrid026
Steel
Played on: 9 July 2018 Review date: 11 July 2018Handicap:
Vi hade en Gävlemedlem som gick med oss och kunde banan, vilket var bra eftersom det var första gången vi spelade där.
Translate to English
visitors_1
8.4
anderserikanders
Steel
Played on: 5 July 2018 Review date: 6 July 2018Handicap: 24.6
Bra och trevlig atmosfär på hela anläggningen. Roligt att det var härligt folkliv på restaurangen. Vi hade en mycket bra dag!
Translate to English
visitors_1
7.8
karinmargareta6
Steel
Played on: 4 July 2018 Review date: 4 July 2018Handicap:
Trevlig bana, som förvaltats bra med tanke på sommarens torka. Fina fräscha toaletter på banan. Ställplatsen för husbilen drog dock ned helhetsintrycket då läget var dåligt. Den låg bredvid en stor parkering och det var mycket trafik, även sent in på natten. Svårt att sova. Annars mycket nöjda med bana och service. Trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
8.4
sventhomas0
Steel
Played on: 4 July 2018 Review date: 4 July 2018Handicap: 19.9
En trevligare ställplats för husbil skulle definitivt göra att vi kom tillbaks och stannade mer än en dag.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com