Söderhamns Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
8.2
ingvararnegunnar
Steel
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
6.3
jonathan72
Steel
Played on: 5 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skicket på banan var sådär men det är ändå september så det är förståeligt. Banan är dock mycket speciell och en banguide med beskrivning av slaglängder och hinder hade underlättat.
Translate to English
visitors_1
7.3
peter7331
Steel
Played on: 5 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bolltvätt skulle behövas vid en del hål
Translate to English
visitors_1
7.8
mikael462
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra
Translate to English
visitors_1
8.6
janlennart99
Steel
Played on: 16 August 2021 Review date: 17 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmärkt kiosk efter 9
Translate to English
visitors_1
8.7
pia09
Bronze
Played on: 16 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Perfekt väder, perfekta greener, utomordentligt trevliga grabbar i receptionen, bra kiosk och rolig bana. Resultatet? Det glömmer vi ????
Translate to English
visitors_1
8.8
ewa87
Steel
Played on: 14 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana, med fina träningsytor
Translate to English
visitors_1
8.0
anders7990
Steel
Played on: 14 August 2021 Review date: 15 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal i restaurangen. Imponerande meny och service vid kiosken på 9:an!
Translate to English
visitors_1
8.4
johan9759
Bronze
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig och rolig att spela. Fin fairway och fina greener även om de va väldigt långsamma för dagen
Translate to English
visitors_1
8.6
helena46
Steel
Played on: 6 August 2021 Review date: 8 August 2021Handicap: 31
18-hålsbanan
Fin bana, trevligt bemötande.
Translate to English
visitors_1
8.4
maria267
Bronze
Played on: 6 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Gick vilse efter första hålet pga saknad skylt men det fixade sig under dagen. Vacker och rolig bana att spela på, enda problemet var väl den väntan som blev pga att de som spelade 5 bollar före oss inte släppte igenom...
Translate to English
visitors_1
8.7
susanne kristina
Bronze
Played on: 5 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap: 22.5
18-hålsbanan
Jättetrevlig bana lite trixig så man får tänka till. Man känner sig väldigt välkommen till klubben! Greener, tees och fairway var bra (hcp 20.1).
Translate to English
visitors_1
7.8
anna-karin19
Steel
Played on: 1 August 2021 Review date: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade bolltvättar. Annars fin och prisvärd bana.
Translate to English
visitors_1
7.7
helena21
Steel
Played on: 1 August 2021 Review date: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra att man kunde fylla på vatten efter banan, fina spoltoaletter.
Translate to English
visitors_1
7.6
anita10
Bronze
Played on: 31 July 2021 Review date: 31 July 2021Handicap: 15.5
18-hålsbanan
Fina greener och ok fairways trots torkan. Trevlig bana.
Translate to English
visitors_1
8.8
tom548
Steel
Played on: 31 July 2021 Review date: 31 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk fint skick på banan, framförallt greenerna.
Translate to English
visitors_1
7.8
maria380
Steel
Played on: 28 July 2021 Review date: 29 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana! Bra service med bemannad kiosk fram emot 20 vid hål 9. Toppen att skyltar nu finns på plats (next tee) Bra ställplats för både husvagn och husbil.
Translate to English
visitors_1
7.4
maria380
Steel
Played on: 22 July 2021 Review date: 24 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skyltning kan förbättras, svårt hitta till nästa bana på något hål. Vid utslag hål 9 kan det vara bra veta att intilliggande bana ligger i vinkel och kan nås vid långt utslag. I övrigt var allt jättebra; fint bemötande av personal - fick bra info om banan av personal i shopwn, fin och välskött bana och bra ställplatser även för husvagnsägare.
Translate to English
visitors_1
6.8
aili
Silver
Played on: 22 July 2021 Review date: 23 July 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
För tillfället är fairways inte bra. Många torra hårda partier. Mycket groblad. Flera märkliga doglegs.
Translate to English
visitors_1
7.9
annhelen1
Steel
Played on: 20 July 2021 Review date: 25 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fina greener men väldigt hårda bunkrar
Translate to English
visitors_1
7.8
erik ludwig
Steel
Played on: 20 July 2021 Review date: 20 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig golfbana i god kondition.
Translate to English
visitors_1
7.7
rolfstefan14
Steel
Played on: 19 July 2021 Review date: 20 July 2021Handicap: 13.2
18-hålsbanan
Väldigt mycket grova blad på fairways. Superfina greener, snabba för att vara norrlandsbana, riktigt trevlig layout på banan, kommer gärna tillbaka. Blev servade även fast shopen var stängd då vi kom, toppklass!
Translate to English
visitors_1
7.8
ulrikakatarina
Steel
Played on: 6 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi stannade av en slump, utnyttjade ingenting annat på anlägningen. Fairways var väldigt ojämna när vi i detta fall körde golfbil., greenerna var bra.
Translate to English
visitors_1
6.8
Åsa76
Steel
Played on: 6 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener och trevlig bana Bra om man kan förboka ställplatser för husbil samt skulle vara toppen om de var asfalterade. Toaletterna på banan var dåligt städade.
Translate to English
visitors_1
7.8
peterrobertren-yi
Steel
Played on: 5 July 2021 Review date: 5 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fina och jämna greener, bra skick på banan
Translate to English
visitors_1
7.8
henrik99
Steel
Played on: 5 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fina greener, i övrigt fin bana. Fler papperskorgar skulle vara bra, dock så är det inte skräpigt men ändå. Värd ett besök om man är i krokarna
Translate to English
visitors_1
7.8
eva04
Bronze
Played on: 28 June 2021 Review date: 28 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
8.6
helena
Bronze
Played on: 28 June 2021 Review date: 28 June 2021Handicap: 30.8
18-hålsbanan
Kommer tillbaka varje år. Alltid lika trevligt.
Translate to English
visitors_1
7.3
katarina44
Steel
Played on: 14 June 2021 Review date: 15 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var jättefina, övriga spelfältet inte lika bra
Translate to English
visitors_1
8.3
ingmarie0
Steel
Played on: 2 June 2021 Review date: 2 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade översiktskarta av banan
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com