Luleå Golfklubb: Reviews

Steel
Played on: 4 September 2020
Review date: 4 September 2020
Handicap: 23.3
Luleå Golfklubb

Mycket tillåtande golfbana. Dåligt skyltat mellan de olika hålen till nästa tee.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 29 September 2019
Review date: 11 October 2019
Handicap: 15.2
Luleå Golfklubb

En riktigt fin höstbana.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 6 September 2019
Review date: 13 September 2019
Handicap: 15.1
Luleå Golfklubb

Mycket fin höstbana.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 17 July 2019
Review date: 17 July 2019
Handicap: 16.4
Luleå Golfklubb

Mycket bra fairways och greener.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 29 September 2018
Review date: 10 April 2019
Handicap: 17.9
Luleå Golfklubb

Efter en frostnatt öppnade banan 12:00, och var som vanligt denna säsong mycket bra.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 30 September 2017
Review date: 23 October 2017
Handicap: 18.9
Luleå Golfklubb

Mycket bra bana trots allt regnande.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 25 July 2017
Review date: 25 July 2017
Handicap: 20.4
Luleå Golfklubb

Ett fantastiskt arbete på banan börjar ge resultat nu. Oerhört fina fairways och greenerna är bra. Kanonskick jämfört med tidigare år. Fortsätt så. Björnen som man har undvikit förr och som varit blöt och svårspelad har fått en ny dimension med rensningen av träd.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 16 July 2017
Review date: 19 July 2017
Handicap: 18.9
Luleå Golfklubb

Slinga björnen har blivit mycket öppnare efter att dom tagit bort många träd för att få in mer sol på greenerna. Mycket fin bana alla 3 slingor.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 1 October 2016
Review date: 1 October 2016
Luleå Golfklubb

Dåliga greener

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 22 September 2016
Review date: 23 September 2016
Luleå Golfklubb

Väl långsamma greener men kanske bara just nu sent på säsongen

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 14 September 2016
Review date: 15 September 2016
Luleå Golfklubb

bra skött

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 30 August 2016
Review date: 30 August 2016
Luleå Golfklubb

Bra husvagnsparkering....!

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 5 August 2016
Review date: 11 August 2016
Luleå Golfklubb

Väldigt bra husv/husbils uppst.plats. Kanon med en bajamaja där( som är fräsch o till och med luktar gott)Så man slipper gå till klubbhuset för små behov. Enda man kan klaga på är att gräset är för högt, knott o mygg trivs där. Ni har ju maskiner så klipp oftare.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 4 August 2016
Review date: 4 August 2016
Luleå Golfklubb

Björnen var blöt. fairways var dåligt reparerade efter torvslarv. Instruera medlemmar och greenfee-gäster! Hermelinen och Renen var bättre fairways och greener.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 28 July 2016
Review date: 30 July 2016
Luleå Golfklubb

långt gräs på husbilsparkeringen

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 23 July 2016
Review date: 23 July 2016
Luleå Golfklubb

Dåligt med sand i bunkrarna

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 23 July 2016
Review date: 23 July 2016
Luleå Golfklubb

Bra uppställnings plats för husbilar. Toa nära. Skulle kunna dra fram vatten närmare. Banan fin.

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 18 July 2016
Review date: 18 July 2016
Luleå Golfklubb

Saknade info på hemsidan om kostnaden för ställplats. Blev mycket besviken över att ni bara höll en bana öppen, och då inte anpassade starttiden där efter. Sedan visade det sig att det var många som hade en bokad tid som inte kom.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 15 July 2016
Review date: 18 July 2016
Luleå Golfklubb

Bättre utbud i restaurangen

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 15 July 2016
Review date: 15 July 2016
Handicap: 18.0
Luleå Golfklubb

17.50 när vi spelat klart var restaurangen stängd

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 15 July 2016
Review date: 15 July 2016
Luleå Golfklubb

Banan helt ok men att restaurangen var stängd före kl 18 en fredag var förvånande?

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 1 July 2016
Review date: 21 September 2016
Luleå Golfklubb

Jag spelade i fjol och då var banan inte i samma goda skick som i år. Positiv utveckling!

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 4 June 2016
Review date: 4 June 2016
Luleå Golfklubb

Bra för att vara så tidigt på säsongen

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 22 September 2015
Review date: 30 September 2015
Luleå Golfklubb

2. 10st rangebollar för tio kronor mycket dåligt BUUU 5. Resturangen var stängd för säsongen

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 9 September 2015
Review date: 9 September 2015
Luleå Golfklubb

Greenerna som Luleå Golfklubb erbjuder just nu är av yttersta klass. Sedan är fairways precis som vanligt under hösten helt utan anmärkning.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 20 August 2015
Review date: 22 August 2015
Luleå Golfklubb

Det enda vi kan klaga på är att vi fick vänta i 9 hål utan att bli släppta och det inte fanns några andra i sikte. Men det är typiskt för ynglingar kontra kärringar. Mycket irriterande.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 14 August 2015
Review date: 15 August 2015
Luleå Golfklubb

Dåliga rangebollar.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 14 August 2015
Review date: 16 August 2015
Luleå Golfklubb

Stark konkurrent om titeln "Sveriges sämsta rangebollar".

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 12 August 2015
Review date: 14 August 2015
Luleå Golfklubb

Fairway var väldigt mjuk och mycket uppslagsmärken.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 10 August 2015
Review date: 15 August 2015
Luleå Golfklubb

En mycket trevlig golfanläggning. Mycket bra husvagnsparkering, duschutrymmen i nära anslutning till klubbhus etc.

Translate to English
Helpful?
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com