Ljusterö Golf: Reviews

Share
visitors_1
6.8
göran059
Steel
Played on: 28 September 2021 Review date: 28 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Borde vara vagn inkluderad i den ganska höga greenfeen
Translate to English
visitors_1
8.4
marie961
Steel
Played on: 14 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fisk soppan ( toppen)
Translate to English
visitors_1
8.3
ewa-lena7
Steel
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal. Lite tråkigt med mattor från tee, men det vet man ju om.
Translate to English
visitors_1
7.3
eva093
Steel
Played on: 7 September 2021 Review date: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Verkligen uppfräschat klubbhus och restaurang. Nydressade och skurna greener kändes tröga och ojämna. Lite långhåriga fairways. Superbra golfbil och trevligt bemötande.
Translate to English
visitors_1
8.2
eva81
Steel
Played on: 31 August 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utslag på mattor är inte kul och vore skönt att slippa. Annars mycket vänligt och hjälpsamt bemötande!
Translate to English
visitors_1
7.7
bertil137
Steel
Played on: 24 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre hänvisning till nästa tee på vissa hål
Translate to English
visitors_1
7.9
marja-leenakyllikki
Steel
Played on: 23 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är jättetrevlig och banan var fin när vi besökte banan. Om det är något att klaga på så är det tees-mattorna, spelar hellre på grästees.
Translate to English
visitors_1
6.8
kjell anders0
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är inte roligt att utslagen sker från mattor
Translate to English
visitors_1
8.1
hans946
Steel
Played on: 16 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kanonfina tees !!! alla tees plana o grymt sköna mattor att slå från, lite minus på hårda grrener, dressa några ggr. så är dom top också !! Hasse o Leif
Translate to English
visitors_1
7.4
matsjohan45
Steel
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Grästee hade gett högre betyg på banan.
Translate to English
visitors_1
8.4
annachristina8
Steel
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Så underbart god fisksoppa!
Translate to English
visitors_1
8.4
sven william
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap: 27.9
18-hålsbanan
Allt utom tee var bra.
Translate to English
visitors_1
6.9
krister02
Steel
Played on: 7 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap: 14
18-hålsbanan
Just nu pågår ett intensivt arbete på flera håll och det är lite rörigt, men det blir säkert jättebra
Translate to English
visitors_1
7.2
anders666
Steel
Played on: 6 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skyltningen vid tee är inte bra. Vi två tillfällen slog jag ut från fel tee på grund av att det. Speciellt vid 11:an. Mattorna vid tee var inte bra. Svåra att pegga i. Kö vid ranchen. Den var för liten. Saknade plats för chippövning.
Translate to English
visitors_1
7.2
carina464
Steel
Played on: 6 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt för mattor på varje tee
Translate to English
visitors_1
7.4
inga55
Steel
Played on: 18 June 2021 Review date: 19 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banguide behövs. Det gick inte att använda golfklocka.
Translate to English
visitors_1
8.8
hans87
Steel
Played on: 17 June 2021 Review date: 17 June 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Härlig vacker golf i en vacker skärgårdsmiljö
Translate to English
visitors_1
7.1
lars386
Steel
Played on: 16 June 2021 Review date: 17 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite för långsamt spel
Translate to English
visitors_1
8.8
lennart619
Steel
Played on: 16 June 2021 Review date: 16 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Restaurangen var en fantastisk förändring och kocken ska ha all heder för menyn och maten som han serverade
Translate to English
visitors_1
7.0
stefan808
Steel
Played on: 4 June 2021 Review date: 5 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr kan dom inte vattna greenerna, så dom va lite brända och stenhårda
Translate to English
visitors_1
8.3
rune gunnar
Steel
Played on: 4 June 2021 Review date: 4 June 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
grästee vore fint i framtiden
Translate to English
visitors_1
7.4
christer48
Steel
Played on: 3 October 2020 Review date: 3 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana MEN mattor från tee bör bytas ut
Translate to English
visitors_1
7.2
gunnar62
Bronze
Played on: 2 October 2020 Review date: 4 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Snygg upprustning av klubbhuset och området däromkring. Jag saknade banguide.
Translate to English
visitors_1
7.2
gunnar62
Bronze
Played on: 2 October 2020 Review date: 4 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Snygg upprustning av klubbhuset och området däromkring. Jag saknade banguide.
Translate to English
visitors_1
8.4
karlis andrejs
Bronze
Played on: 27 September 2020 Review date: 30 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Kul och utmanande bana men att samtliga Tee var mattor drar ner upplevelsen.
Translate to English
visitors_1
6.8
christer49
Steel
Played on: 25 September 2020 Review date: 27 September 2020Handicap: 19.9
18-hålsbanan
Teemattor ingen höjdare. Lite svårt att pegga på teena. Att reglera höjden! Restaurangen stängd när man kom in ca 15.30
Translate to English
visitors_1
6.5
david45
Steel
Played on: 23 September 2020 Review date: 23 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Jag tycker beskrivningen av banan är felaktig. Väldigt lite vattenhinder och man ser endast skärgården vid utslaget på ett hål. Kunde lika gärna varit en skogsbana i Sundbyberg.
Translate to English
visitors_1
8.6
göran04
Steel
Played on: 22 September 2020 Review date: 22 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
OK att inte ha grästees på denna bana
Translate to English
visitors_1
8.7
jan anders1
Steel
Played on: 8 September 2020 Review date: 10 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig och omväxlande bana. Mycket järnspel och krav på precision. Teen välgjorda för att vara mattor, men gräs är ju alltid att föredra!
Translate to English
visitors_1
8.8
kajsa-lena
Steel
Played on: 8 September 2020 Review date: 8 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt rolig och omväxlande bana. Man kan inte bara spela med klubborna, man måste spela med huvudet också!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com