Väddö Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
7.7
lars60
Bronze
Played on: 17 September 2021 Review date: 18 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mkt trevlig bana och bemötande. Klart prisvärd, rekommenderas starkt!
Translate to English
visitors_1
6.2
erikbertilalbert
Steel
Played on: 14 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klippning av fairway måste förbättras och semiruff bör åtgärdas. Banans svårighetsgrad motsvarar inte den sloop som gäller. Trånga och långa hål inte rolig för medelgolfare och damef.
Translate to English
visitors_1
7.3
cecilia1
Bronze
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Just idag usla fairways på flera hål. I övrigt en trevlig bana att spela.
Translate to English
visitors_1
7.3
maritasusanne
Steel
Played on: 9 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig atmosfär. Man känner sig välkommen.
Translate to English
visitors_1
7.4
ullamargareta10
Steel
Played on: 31 August 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig atmosfär, alltid roligt att komma hit
Translate to English
visitors_1
6.4
gunilla11
Bronze
Played on: 30 August 2021 Review date: 2 September 2021Handicap: 16.3
18-hålsbanan
Banan är trevlig men tyvärr var fairways i mycket dåligt skick när vi var där och omklädningsrummen var stängd p.g.a. att det hade brunnit för några veckor sen.
Translate to English
visitors_1
7.0
anders81
Steel
Played on: 30 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap: 20.6
18-hålsbanan
Fairways, tres och greener var fläckvis utan gräs. Omklädnad fick ske i bilen eftersom omklädningsrummen brunnit upp.
Translate to English
visitors_1
6.5
mikael410
Steel
Played on: 23 August 2021 Review date: 31 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Synd att konditionen på banan var dålig. Tee, Fairway och greener var i vissa fall i väldigt dåligt skick. Banans layout och personal med omgivningär är värt ett besök. kommer åka tillbaka trots årets problem.
Translate to English
visitors_1
6.9
hans043
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Maten god och glad personal
Translate to English
visitors_1
6.3
lena margareta
Bronze
Played on: 16 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig kvalitet på banorna. Omläggningar. Dåligt med gräs.
Translate to English
visitors_1
6.0
stina sigrid susanne
Bronze
Played on: 16 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap: 20.9
18-hålsbanan
Banan i rätt tråkigt skick just nu
Translate to English
visitors_1
6.8
gunnar335
Steel
Played on: 9 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ärligt en upplyftning
Translate to English
visitors_1
7.3
evalinnéa2
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det fanns inga duschar pga brand. Banan var torr och greenerna dåliga, men vi gillade banans layout. Mycket bra mottagande och fantastiskt fina ställplatser.
Translate to English
visitors_1
7.7
jochum
Bronze
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dusch huset nerbrunnet. När det är uppe igen så får dom alla stjärnor ????️‍♂️ Trevlig bana o personal ????
Translate to English
visitors_1
6.9
per-olof60
Steel
Played on: 28 July 2021 Review date: 28 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener, dåliga tees, torkan gör att fairways är gula. Bra reception, restaurangen stängde tidigt.
Translate to English
visitors_1
6.5
lenatherese
Steel
Played on: 19 July 2021 Review date: 19 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tee.
Translate to English
visitors_1
5.0
sten29
Steel
Played on: 14 July 2021 Review date: 14 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket dåliga greener och tees
Translate to English
visitors_1
6.5
assar tomas
Steel
Played on: 13 July 2021 Review date: 13 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tees var katastrof
Translate to English
visitors_1
7.4
ullamarianne
Steel
Played on: 5 July 2021 Review date: 5 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Torrt på fairway o vissa tee vissa greener bra men tröga behöver klippas en del torra
Translate to English
visitors_1
7.6
ulla754
Steel
Played on: 10 June 2021 Review date: 10 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klipp ner ruffen
Translate to English
visitors_1
5.9
per-erik stövling
Silver
Played on: 20 May 2021 Review date: 20 May 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig finish överlag, tee dåligt med gräs, greener ojämna och tröga, dåligt klippt fairway.
Translate to English
visitors_1
7.7
22hulle99
Bronze
Played on: 7 November 2020 Review date: 9 December 2020Handicap: 12.3
18-hålsbanan
Rolig bana att lira nån gång ibland, låga scorer utlovas ifall du slår rakt. En del luriga hål.
Translate to English
visitors_1
6.7
kerstinelisabet2
Steel
Played on: 30 October 2020 Review date: 30 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Allt var stängt när vi kom dit, även när vi kom in. Men det kan man förstå med tanke på årstiden. Kommer tillbaka till våren och ger banan en chans till.
Translate to English
visitors_1
7.8
Åke73
Bronze
Played on: 7 October 2020 Review date: 7 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Kort men lite småknepig och kul bana. Vacker.
Translate to English
visitors_1
7.8
margaretha1
Bronze
Played on: 7 October 2020 Review date: 7 October 2020Handicap:
18-hålsbanan
Utslagsplatserna är ojämna och p många ställen i dåligt skick.
Translate to English
visitors_1
6.8
christer280
Steel
Played on: 17 September 2020 Review date: 17 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fin natur och atmosfär är+ greenerna och ruff är-
Translate to English
visitors_1
7.4
gunnelelisabeth
Bronze
Played on: 14 September 2020 Review date: 14 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fairways fina, tees dåliga och greener skiftande kvalitet men en vacker och rolig bana att spela.
Translate to English
visitors_1
8.3
kerstink
Steel
Played on: 10 September 2020 Review date: 13 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vacker bana. Ibland jobbigt med uppförsbackarna till en del teer.
Translate to English
visitors_1
7.9
larsgöteroland
Steel
Played on: 10 September 2020 Review date: 11 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vissa greener var inte bra men som helhet en mycket trevlig bana som vi kommer att återvända till. Överfulla papperskorgar på toaletter var heller inte så trevligt.
Translate to English
visitors_1
8.2
eva09
Steel
Played on: 10 September 2020 Review date: 12 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Ostädade toaletter.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com