Sandnäset Golfklubb (Krokoms): Reviews

Share
visitors_1
7.7
herbertjohn
Steel
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
13 hål banan
Mycket krångligt att fixa betalning, rabatt med Golf häftet, golfbil, score-kort. Receptionist var sjuk och det fanns ingen ersättare. Till slut fick vi hjälp från Greenkeeper, Magnus.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
13 hål banan
Trevligt bemötande , god mat , hit återvänder vi
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
13 hål banan
Kändes mycket välkomnande personalen var mycket tillmötesgående och hjälpsamma
Translate to English
visitors_1
8.8
emma412
Steel
Played on: 7 August 2021 Review date: 7 August 2021Handicap:
13 hål banan
Synd att det endast är 13 hål. Går man 18hål så hamnar man mellan bollar som går ut senare som är vid 4:an/9:an. Vi var två personer och fick två fyrbollar framför oss när vi gick ner och spelade samma hål igen. Annars var banan väldigt fin med jättebra greener. Inget att klaga på!
Translate to English
visitors_1
7.7
alfstefan
Bronze
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
13 hål banan
Lite väl svåra pinnplaceringar med tanke på de hårda och snabba greenerna.
Translate to English
visitors_1
Played on: 3 August 2021 Review date: 3 August 2021Handicap: 36
13 hål banan
Synd att man fick spela om 5 hål för att kunna få 18 hål. Det bildade kö.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 August 2021 Review date: 5 August 2021Handicap:
13 hål banan
Lång tid att spela 13 hål ( pga 18-hålssträckningen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap: 17.8
13 hål banan
Fantastiska greener! Övningsgreenen vid klubbhuset ej relevant, vilket borde informerats om vid incheckningen. På hål 3 borde vattenhindret till vänster nära green vara märkt med en röd pinne. Man kanske skulle behöva ha längre tid mellan bollarna, då det blir kö och ”trögt” eftersom man går hål 4-8 2 ggr. Carina
Translate to English
visitors_1
7.8
barbro671
Steel
Played on: 2 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
13 hål banan
Vid spel 13 hål var inte blixtlåsprincipen vid hål 4 optimalt. Spelare som skulle gå 18 hål bidrog till att det blev lång köbildning.
Translate to English
visitors_1
7.4
marlene10
Steel
Played on: 28 July 2021 Review date: 28 July 2021Handicap:
13 hål banan
Bunkrarna behöver ny sand
Translate to English
visitors_1
8.8
margareta1
Bronze
Played on: 25 July 2021 Review date: 26 July 2021Handicap:
13 hål banan
Jättebra service.Det var en mycket varm dag och vi blev erbjuden kallt vatten efter c:a 9 hål.Vilken service ????????!!
Translate to English
visitors_1
7.8
mailis2
Steel
Played on: 24 July 2021 Review date: 31 July 2021Handicap:
13 hål banan
Trevlig och välskött bana, lite struligt då man ska gå 5 hål 2 gånger. Saknar fikamöjlighet efter 9 hål.
Translate to English
visitors_1
7.5
ditteanneli
Bronze
Played on: 23 July 2021 Review date: 24 July 2021Handicap:
13 hål banan
Superfina greener. Bra skick överlag på banan. Rolig och fin.
Translate to English
visitors_1
7.1
anne marie4
Steel
Played on: 22 July 2021 Review date: 24 July 2021Handicap:
13 hål banan
Olika info om vad som gäller för varvning vid hål 4. I banguiden har spelare från hål 3 företräde och på skylten tvärtom. Blev extremt mkt väntan efter detta
Translate to English
visitors_1
7.4
kristin7
Steel
Played on: 14 July 2021 Review date: 14 July 2021Handicap:
13 hål banan
Lite struligt när det inte är 18 ”nya” hål… du måste ta genvägar o gå om vissa hål
Translate to English
visitors_1
7.8
fritz olof
Bronze
Played on: 13 July 2021 Review date: 14 July 2021Handicap: 10.9
13 hål banan
Fantastiska greener!
Translate to English
visitors_1
Played on: 8 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
13 hål banan
Fina och fräscha toaletter , även på banan. Jätte dyra drycker i automaten, sänk priset . !!! 45 kr för en cola , fanta. Det var för mycket pengar. Onödigt dyrt. Tänk på barn o ungdomarna!!
Translate to English
visitors_1
8.3
hansove
Steel
Played on: 5 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
13 hål banan
Bra bemötande. Fin bana med greener i mycket bra skick.
Translate to English
visitors_1
7.5
bjørghanna
Steel
Played on: 3 July 2021 Review date: 3 July 2021Handicap:
13 hål banan
Rough altfor lang,håpløst å finne ballen
Translate to English
visitors_1
7.5
egil99
Steel
Played on: 3 July 2021 Review date: 5 July 2021Handicap:
13 hål banan
Stedvis for høyt gress i ruff, mye tid brukt på leting etter ball på lange slag som ikke treffer fairway, mye "lost ball" for ikke funnet ball i ruff.
Translate to English
visitors_1
8.1
paul16
Steel
Played on: 30 June 2021 Review date: 1 July 2021Handicap:
13 hål banan
Många blöta områden på fairway
Translate to English
visitors_1
Played on: 23 June 2021 Review date: 26 June 2021Handicap:
13 hål banan
Kanonfina greener. Mycket omväxlande och rolig.
Translate to English
visitors_1
8.2
pål2
Bronze
Played on: 10 June 2021 Review date: 10 June 2021Handicap:
13 hål banan
Sanslöst bra greener!!! Imponerande skicka så långt norrut. En eloge till greenkeepern!
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 June 2021 Review date: 10 June 2021Handicap:
13 hål banan
Greener överraskande bra såhär tidigt o däruppe! Fairways förståeligt lite rufsiga. Kul bana!
Translate to English
visitors_1
6.6
stina24
Bronze
Played on: 5 June 2021 Review date: 5 June 2021Handicap:
13 hål banan
Mycket jobbig bana då det är svårt att hitta bollar även precis utanför fairway och terrängen är tung att gå. Fantastisk fin miljö.
Translate to English
visitors_1
8.7
sven983
Bronze
Played on: 9 September 2020 Review date: 9 September 2020Handicap:
13 hål banan
Spelat här förr. Mycket trevlig bana. Välskött. Ondulerad och öppen. Ger ett ”engelskt” intryck.
Translate to English
visitors_1
7.8
herbertjohn
Steel
Played on: 7 September 2020 Review date: 7 September 2020Handicap:
13 hål banan
Golfklockan blev lite förvirrad med 13/18 hål
Translate to English
visitors_1
8.8
sven983
Bronze
Played on: 5 September 2020 Review date: 5 September 2020Handicap:
13 hål banan
Trevlig bana kuperad välskött. Enda nackdelen är att man spelar om några hål för att det ska bli 18. Annars en trevlig bana, väl värd ett besök.
Translate to English
visitors_1
8.2
lilian54
Steel
Played on: 5 September 2020 Review date: 5 September 2020Handicap:
13 hål banan
Banan håller på att buggas om. Några hål har provisoriska tee.
Translate to English
visitors_1
8.7
sven983
Bronze
Played on: 27 August 2020 Review date: 27 August 2020Handicap:
13 hål banan
Mycket trevlig bana. Välskött och välansad. Perfekta greener Även fairways
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com