Köpings GK: Reviews

Most recent
Most popular
visitors_1
7.8
karinmaritabritt-m
Steel
Played on: 9 September 2021 Review date: 17 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
hål 18 var en hemsk upplevelse. jag spelar från tee 45 och fick först ta mej upp för alla trappor / höll på att falla bakåt innan jag kommit ända upp/. Men värst var ändå när jag skulle nedför alla trappor. Fick ta loss bagen och bära ner den först, för att sedan gå upp och hämta vagnen. Borde ha stått en hänvisning att man kunde gå runt samma väg som golfbilarna åker.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.8
håkanolov
Steel
Played on: 7 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevllgt bemötande!
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
6.9
christer karl börje
Bronze
Played on: 7 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt att tar full grenfee när greenerna är dressade och fullt med sand och en del tees är så dåligt skick att det är svårt att hitta plats att pigga upp behövs ett verklig skärpning ifrån klubben
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.3
kristinaelisabet3
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana, men de skymda hålen (6&7) borde man hitta en bättre lösning till. Tex. Fler klockor som talar om att man passerat och nästa kan slå ut.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.7
johanolof7
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana i bra skick. Tyvärr var greenerna bearbetade så det var som manchester och lite svår puttat.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.8
marie621
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Många dolda hål vilket är svårt när man spelar på banan första gången som vi gjorde.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.6
ulf310
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vältningen var före oss på 5 greener, så fick stå och vänta, kör emot så behöver man bara vänta på 1 green det gör vi gärna!!!
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.3
monika39
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var i toppenskick, utmanande men välskött. Däremot var det brister i restaurangen när det gäller utbud vid kiosken slut på varor mm. Åker gärna tillbaka,
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.4
lars046
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
2-hjuliga uthyrningsvagnar…inte bra. Alltför enkel ”kiosk”…fler varianter av mackor tack!
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.9
birgitta59
Steel
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ytterligare teehänvisningar på banans senare del önskas.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.1
anders734
Bronze
Played on: 27 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap: 11.3
18-hålsbanan
Härlig banlayout med varierade långa o korta hål, fairways bra, greenerna helt randiga o ojämna, vissa tees var bra men många behöver klubben jobba mer med.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.8
andreas362
Steel
Played on: 25 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Första rundan på banan på 14 år. Imponerande att se hur en bana kana utvecklas om viljan finns.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.8
hanstomas3
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade en del vägvisning- Next tee.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.8
lisbeth473
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
lite svårt att tyda kartorna på resp hål.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.8
monica9
Bronze
Played on: 19 August 2021 Review date: 19 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Blint utslag hål 7, bör förses med klocka‼️
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
7.8
monika margareta0
Bronze
Played on: 13 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap: 22.2
18-hålsbanan
Hål 18 behöver göras om tufft att gå upp och ner där konstig lösning
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.4
camilla24
Bronze
Played on: 12 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk fin ställplats, banan är jättefin och restaurangen super. Stort plus till killen i receptionen som löste saker utan problem. Rätt personal på rätt plats.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
5.9
tommy16
Bronze
Played on: 11 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
Bunkrarna var stenhårda, fyll på mer sand. Ändringen av hål 9 var förvillande då man fick gå fram och åter förbi klubbhuset, man förstod inte om man skulle fika efter 8:an eller 9:an, vilket medförde kaos vid utslaget på 10:an. Mycket förvillande och ogenomtänkt lösning!
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.7
roland george richar
Silver
Played on: 11 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap: 12.4
18-hålsbanan
Suveräna nya ställplatser! ***** Gillar inte knappduscharna. Renovering önskvärt.
Translate to Englishprovided by Google
visitors_1
8.3
björn375
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mer sand i bunkrarna!
Translate to Englishprovided by Google
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com