europe
belgique
flandre
Kempense Golf Club

Kempense Golf Club

Save Kempense Golf Club to your bucket list.
Share
18Holes
1Golf course
€65€75
Website
Map
map-background

About Kempense Golf Club

All the ingredients for a great days golf!

The Kempense course is best characterised as a parkland course. The 18 holes extend over more than 47 hectares, with a varied planting of more than 24,000 trees and shrubs and beautifully arranged water features. Both the experienced player and the novice golfer will immediately feel at home here. Thanks to the Campine sandy soil, the course can be played on summer greens all year round. Your round at De Kempense starts on a beautiful par 5 with an impressive back tee for the men, which is located on the roof of the offices. If your handicap does not (yet) allow you to hit from the roof, feel free to walk up and enjoy the unique view. In the clubhouse, the delicious cuisine and the Campine hospitality invite many to linger and chat.
Founded
1986
Green fee weekdays
€65
Green fee weekend
€75
Included in price
All day access, Tax
Membership description
Door de ingrijpende investeringen van de laatste jaren behoort de golfbaan van de Kempense Golf Club tot één van de mooiste in België. De club heeft ook haar oefenfaciliteiten volledig up to date gebracht met de hedendaagse vereisten. Zo is er een nieuwe overdekte en verlichte driving range met zowel kunststof als gras teeboxen, oefengreens, oefenbunkers en een moderne indoor golfsimulator. In het clubhuis nodigen de lekkere keuken en de Kempische gastvrijheid velen uit tot gezellig nakaarten. Dankzij de inzet van onze commissies en de golfpassie van onze leden bruist onze golfclub en groeien we elk jaar stevig. Om daarom te garanderen dat leden en bezoekers ruim speelgelegenheid hebben, heeft de directie een maximum ledenaantal bepaald. Twijfelt u nog om zelf ook lid te worden of heeft u vrienden en/of relaties die een lidmaatschap overwegen? Informeer dan snel naar onze verschillende formules voor ieders budget en beschikbaarheid, want de laatste plaatsen zijn beperkt.
Membership entrance
€750
Membership page
Yearly membership fee
€1,545
Payment options
Cash, Maestro, Mastercard, Visa

Facilities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Golf school

Club rental

Buggy

Trolley rental

Electric trolley

Bar

Restaurant

Pro shop

Lockers

Wifi

Total score of Kempense Golf Club

General impression8.4
Course maintenance8.5
Facilities8.1
Clubhouse8.4
Value for money8.2
Hospitality8.5
Surroundings8.4
Restaurant8.0

Courses at Kempense Golf Club

courses_424
8.4
436 Reviews
Kempense Baan 1/1
Holes: 18

Most popular reviews of Kempense Golf Club

visitors_1
7.1
BartBikker
Ambassador
Premium
Played on: 1 May 2018 Review date: 12 May 2018Handicap: 19.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
9
Kempense Baan
De bewegwijzering stuurt je eerst naar de parking bij de driving range, wat nog een stukje lopen is naar het clubhuis. Dit is geheel nieuw opgetrokken, evenals de ruime golfshop met receptie. De ontvangst was zeer vriendelijk. Het is een beetje dringen om ruimte bij het clubhuis en de eerste tee is ook vlak achter het terras. Jammer dat links van de teebox een paar grote…

Reply from Kempense Golf Club — 14 May 2018

Beste Bart Bikker, bedankt voor uw gedetailleerde beoordeling. Wij mochten u ontvangen op een Belgische feestdag, waardoor onze golfbaan en faciliteiten inderdaad druk bezocht waren. De greenfee op feestdagen is bovendien € 60 (pp) i. p. v. de standaard greenfee in 2018 van € 50 (pp) op normale weekdagen. Voor parkbanen één van de laagste greenfee tarieven in België. Indien u hiertoe bereid bent, mag u ons altijd een mailtje sturen aan info@kempensegolf. be met uw feedback over ons baanonderhoud. Ons gemotiveerd greenkeeping team streeft namelijk dagelijks naar een optimaal onderhoud, waardoor uw tips dus mogelijk kunnen opgenomen worden voor nóg verdere verbeteringen. Tenslotte staan er inderdaad 2 bewegwijzeringen naar 2 verschillende parkings: 1 zeer ruime parking aan het clubhuis en 1 parking aan de driving range als reserve of voor de golfers die regelmatig gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Desalniettemin, zullen wij uw terugkoppeling zonder twijfel benutten om in de toekomst een extra bewegwijzering aan de driving range te plaatsen. Hierbij zullen wij gaan verwijzen naar de extra parkeergelegenheid aan het clubhuis. Nogmaals vriendelijk bedankt voor al uw constructieve feedback en wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw!
Translate to English
visitors_1
7.9
Rob Küpper
Gold
Played on: 29 August 2019 Review date: 1 September 2019Handicap: 24.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Kempense Baan
Als eerste van een twee daagse gespeeld op de Kempense Golfclub. De faciliteiten zijn meer dan goed te noemen met een mooi clubhuis en een prima drivingrange. De golfbaan lag er ook meer dan goed bij, inclusief snelle en verraderlijke greens. Afslag op hole 1 vanaf het dak van het clubhuis en meteen een lastige par 5 voor de kiezen. Net als bij bijvoorbeeld hole 3 (pa…

Reply from Kempense Golf Club — 3 September 2019

Beste Kupperberg, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze parkbaan én voor uw beoordeling! Onze baan kent inderdaad enkele dominante waterpartijen, waardoor onze baan vrij technisch is. Dus ongetwijfeld een uitdaging voor zowel de ervaren speler als de beginnende golfer! Hopelijk tot een volgende keer?
Translate to English
visitors_1
8.4
bobvanmaroey
Gold
Played on: 16 June 2019 Review date: 17 June 2019Handicap: 22.5
Kempense Baan
Zeer mooie golfclub, met veel uitdagende holes, zeer gevarieerde afwisselende par 3, par 4 en par 5 met mooie waterpartijen. De T-boxen, de fairway's en greens zijn zeer goed onderhouden en in perfecte staat. Wanneer men de baan voor de eerste maal speelt komt men soms wel voor verrassingen, gegarandeerd dat men bepaalde holes bij een volgende maal anders zal spelen. De o…

Reply from Kempense Golf Club — 17 June 2019

Beste Bobvanmaroey, allereerst hartelijk bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Een waar plezier om deze positieve woorden te mogen lezen en te mogen delen met ons ganse team! Onze overdekte en verlichte driving range, met zowel kunststof als gras teeboxen, oefengreens en oefenbunkers, is inderdaad aan de overzijde van het straat gelegen. Onze leden en bezoekers hebben de mogelijkheid om hun wagen te parkeren op de ruime parking aan het clubhuis, zodat zij +/- 175 meter te wandelen hebben naar de driving range. Of voor de geïnteresseerden is er ook nog ruime parkeergelegenheid aan de inkom van de driving range faciliteiten zelf.
Translate to English
View all reviews
Hotel deals near Kempense Golf Club provided by
See hotels

Golf courses near Kempense Golf Club

FAQ's about Kempense Golf Club
Frequently asked questions by our community about Kempense Golf Club.
What is the green fee price for Kempense Golf Club?
The price of a green fee price at Kempense Golf Club is between €65.00 - €75.00. You can book or reserve a tee time at Kempense Golf Club via Leading Courses by clicking the corresponding buttons on the top of the page.
What is the phone number of Kempense Golf Club?
The phone number of Kempense Golf Club is: +32 (0)14 81 62 34.
Where is Kempense Golf Club located?
Kempense Golf Club is located in Flanders. The address of Kempense Golf Club is: Kiezelweg 78, B-2400 Mol-Rauw (Antwerpen)
Does Kempense Golf Club have a driving range?
Yes, there is a driving range at Kempense Golf Club
Can you rent golf clubs at Kempense Golf Club?
Yes, it is possible to rent golf clubs at Kempense Golf Club.
How many holes does Kempense Golf Club have?
At Kempense Golf Club there are 18 holes in total.
male golferfemale golfer
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com