Royal Golf Club des Fagnes: Reviews

Played on: 11 September 2011 Review date: 11 September 2011Handicap: 15.1
Championship course
In Spa België is het prettig toeven op de Royal des Fagnes. Mooi clubhuis en terras, de driving range is compact maar prima in orde. De baan is niet zo lang maar wel erg fraai door de bossen. Greens zijn uitdagend en snel maar wel eerlijk en goed te lezen. Als je goed van de tee komt is een goede score prima te doen. Heb er erg van genoten en is zeker een aanrader!
Translate to English
Played on: 22 July 2011 Review date: 22 July 2011Handicap: 17
Championship course
Mei 2010 gespeeld en wat een baan! Heerlijk. Ga ik zeker nog een keer naartoe.
Translate to English
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 23
Championship course
Een prachtige lokatie en golfbaan. Goed onderhouden. Er wordt zeer veel waarde gehecht aan de etiquette.
Translate to English
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 10
Championship course
Oude baan met klasse en goed onderhouden. Als greenfeeër werd ik wel koeltjes ontvangen en voelde ik mij niet erg welkom
Translate to English
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 17.7
Championship course
Statig en klassiek; altijd leuk als lid van een "wilde bond" (GVN) hier je rondje te mogen spelen. Was 50 jaar geleden ondenkbaar lijkt me
Translate to English
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 11.6
Championship course
Deze exclusieve golfclub is prachtig gelegen tussen de bomen. De baan is erg goed onderhouden en de greens liepen erg mooi. Door de exclusiviteit van de club is de sfeer helaas wat ver te zoeken maar de baan maakt dat ruimschoots goed.
Translate to English
Played on: 16 April 2011 Review date: 16 April 2011Handicap: 6.8
Championship course
Gespeeld april 2011 samen met 30 handicapper. Baan lag er super bij, teeboxen, fairway, greens : alles goed onderhouden. Greens zijn snel maar zeer eerlijk, op elke green zit op elke lijn wel wat beweging, maar gezien de kwaliteit van de green een schitterende uitdaging. Beiden genoten van deze baan, waar voor elke golfspeler veel spelplezier inzit!
Translate to English
Played on: 19 August 2010 Review date: 19 August 2010Handicap: 8.7
Championship course
Wij hebben er gespeeld op 14 aug. De zon kwam net op, er hing nog ochtend douw over de 1e tee......heerlijk rustig weer met een zonnetje, 20 graden. De fairways waren prachtig gemaaid, de greens super strak. We hebben weer genoten van een golf en de Ardenne op zn mooist.
Translate to English
Played on: 25 August 2008 Review date: 25 August 2008Handicap: 16
Championship course
Zeer goed onderhouden en niet gemakkelijke baan Heeft op ons een goede induk gemaakt en we hebben aan deze baan persoonlijke herrinneringen waardoor we reeds vaker terug zijn gekomen. Er heerst een romantische sfeer en het clubhuis is uitnodigend zowel buiten als binnen. men wordt er vriendelijk ontvangen en bediend.een echte aanrader
Translate to English
Played on: 26 July 2008 Review date: 26 July 2008Handicap: 23.7
Championship course
Uiterst mooie golfbaan. Greens en bunkers liggen als het ware van nature in de holes. Niettegenstaande speelt het parcours vlot, redelijk vergevingsgezind. Ideaal voor de goede driver ook, welke hierdoor zeer veel wint.
Translate to English
Played on: 26 July 2007 Review date: 26 July 2007Handicap:
Championship course
Zeer mooie golfbaan aan de rand van Spa (Belgische Ardennen). Zeker de moeite van ene bezoek waard. Wij waren er op een regenachtige dag toen eht al dagen gehoosd had. Toch was de baan redelijk goed te spelen. De fairways (met redelijk lang gras) zijn smal gemaaid en je moet al een aardige drive hebben om op de fairway te komen. Buiten de fairways is het gras hoog en zeke…
Translate to English
Played on: 7 August 2005 Review date: 7 August 2005Handicap:
Championship course
Het is de moeite waard hier te spelen,ondanks de prijsstelling. Goed onderhouden toch wel, zeker voor de hogere handicapers, niet eenvoudige corse.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com