Kempense Golf Club

1 of 415
1 of 415
€65.00
€75.00
1 golf course
18 holes

"Completely renovated and VALUE for MONEY!"

De Kempense baan laat zich het best typeren als een parkbaan. De 18 holes strekken zich uit over ruim 47 hectares, met een gevarieerde beplanting van meer dan 24.000 bomen en …
Founded
1986
Membership entrance
€750.00
Yearly membership fee
€1,545.00
Green fee weekdays
€65.00
Green fee weekend
€75.00
Included in price
All day access, Tax
Payment options
Cash, Maestro, Mastercard, Visa
Membership description
Door de ingrijpende investeringen van de laatste jaren behoort de golfbaan van de Kempense Golf Club tot één van de mooiste in België. De club heeft ook haar oefenfaciliteiten volledig up to date gebracht met de hedendaagse vereisten. Zo is er een nieuwe overdekte en verlichte driving range met zowel kunststof als gras teeboxen, oefengreens, oefenbunkers en een moderne indoor golfsimulator. In het clubhuis nodigen de lekkere keuken en de Kempische gastvrijheid velen uit tot gezellig nakaarten. Dankzij de inzet van onze commissies en de golfpassie van onze leden bruist onze golfclub en groeien we elk jaar stevig. Om daarom te garanderen dat leden en bezoekers ruim speelgelegenheid hebben, heeft de directie een maximum ledenaantal bepaald. Twijfelt u nog om zelf ook lid te worden of heeft u vrienden en/of relaties die een lidmaatschap overwegen? Informeer dan snel naar onze verschillende formules voor ieders budget en beschikbaarheid, want de laatste plaatsen zijn beperkt.
Membership page
Tournament start date
12 July 2018

Total score

  • course maintenance8.4
  • facilities8.1
  • clubhouse8.4
  • Value for money8.3
  • hospitality8.3
  • surroundings8.6

Latest reviews

9.6
kr
kristoff138
Beginner
Played on: 18 April 2021
Handicap while playing: 23.3

Prachtige golfbaan om te spelen. Heel goed onderhouden en de greens zijn top je ziet dat er tijd en geld in de club gestoken wordt. Zeer vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker nog een keer.

Translate to English
Helpful?

Reply from Kempense Golf Club — 19 April 2021

Beste kristoff138, namens ons ganse team willen wij u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze golfbaan én voor uw super sympathieke beoordeling! Heel graag tot een volgende keer!

7.3
br
Played on: 17 March 2021
Handicap while playing: 19.5

Altijd goed bespeelbare golfbaan tijdens de wintermaanden, blij om nog eens te spelen. Spijtig dat het clubhuis toe was vanwege de Corona, straalt echt gezelligheid uit.

Translate to English
Helpful?

Reply from Kempense Golf Club — 8 April 2021

Beste Bruno. vermeire, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan én voor uw beoordeling! Onze greenkeepers zijn nog volop bezig met enkele projecten op de baan: Op hole 1 (bij de green) en hole 8 zijn we de stenen boarding verder aan het uitbreiden om afkalving van de oever te voorkomen. De teebox van hole 9 wordt licht aangepast door de afslag van wit naar voren door te trekken, waardoor er één brede teebox komt voor alle vier de tees. En op verschillende holes wordt nieuwe drainage aangelegd. De werken worden binnenkort afgerond, zodat we volledig klaar zijn voor het nieuwe lente- en zomerseizoen, waarin hopelijk ook ons clubhuis en de terrassen mogen heropenen. Hopelijk tot later en steeds van harte welkom!

7.3
Played on: 28 February 2021
Handicap while playing: 16.8

Lang geleden dat we er geweest waren en door de onmogelijkheid om in Nederland of Frankrijk te spelen nog eens gereserveerd op de Kempense. Druk bezette baan dus tijdig reserveren is een must. Greens waren in topconditie, de fairways gewoon goed. Erg leuke baan echter zonder "WAW" gevoel van mijn kant. Greenfee € 75 is wel fors al dient te worden opgemerkt dat België in v…

Translate to English
Helpful?

Reply from Kempense Golf Club — 9 March 2021

Beste Peter. deploey, bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan én voor uw beoordeling.

View all reviews

Latest photos

Facilities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Golf school

Club rental

Buggy

Trolley rental

Electric trolley

Bar

Restaurant

Pro shop

Lockers

Wifi

Courses at Kempense Golf Club

8.3
381 reviews

Kempense Baan

18 holes

Contact Kempense Golf Club

+32 (0)14 81 62 34
8.3
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg