Kempense Golf Club: Reviews

Share
visitors_1
8.7
ronald64
Bronze
Played on: 26 June 2022 Review date: 27 June 2022Handicap: 20
Kempense Baan
2 dagen achtereen 18 holes gespeeld op de Kempense Golfclub. Fantastische baan! Prachtige fairways waar de ballen vanaf geveegd kunnen worden en bloedsnelle greens. Goed onderhouden, en alles keurig aangegeven met informatieve bordjes. Hole 8 met eilandgreen is geweldig en de green van hole 18 is enorm lastig aan te spelen, zeker met een afgeladen vol terras dat pal aan d…
Translate to English
visitors_1
8.7
SuperStroker
Steel
Played on: 19 June 2022 Review date: 20 June 2022Handicap: 24.7
clubs_1
Kempense Baan
Parel van een golf club in de Kempen! Zeer verzorgd, uitdagend en enkele prachtige holes met mooie waterpartijen. Vriendelijk personeel en ontspannen sfeer! Ik kom zeker nog eens terug!

Reply from Kempense Golf Club — 23 June 2022

Beste SuperStroker, namens ons ganse team willen wij u hartelijk bedanken voor uw bijzonder mooie woorden! Heel graag tot weerziens.
Translate to English
visitors_1
8.9
Luniz
Steel
Played on: 19 June 2022 Review date: 19 June 2022Handicap: 25.9
Kempense Baan
Leuke baan met bunkers op strategische plaatsen. Teeboxen en greens lagen net als de rest vd baan er zeer goed bij. Goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

Reply from Kempense Golf Club — 20 June 2022

Beste Luniz, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan én voor uw positieve beoordeling! Heel graag tot weerziens.
Translate to English
visitors_1
8.9
guy.hoebeke
Silver
Played on: 15 June 2022 Review date: 17 June 2022Handicap: 16.9
Kempense Baan
Héérlijke baan om te spelen met veel afwisseling en... jawel, redelijk veel water ook. Ontvangst in het secretariaat en vooral in het clubhouse waren super. Enige minpuntje: kwaliteit van het geserveerde eten kan beter.

Reply from Kempense Golf Club — 20 June 2022

Beste Guy. hoebeke, vriendelijk bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan en voor uw beoordeling. Indien u ons meer feedback wilt geven m. b. t. het eten, mag u ons altijd een mailtje sturen aan info@kempensegolf. be. Zodat wij uw extra informatie intern kunnen bespreken en verbeteren waar nodig.
Translate to English
visitors_1
7.9
cmelis
Silver
Played on: 10 June 2022 Review date: 19 June 2022Handicap: 22.5
Kempense Baan
A very nice and challenging course to play. The General condition was very good but die to the rainshowers of the previous days the course was quite spongy on certain holes. Clubhouse and bar people were friendly and helpfull. I duly recommend this beautiful course for your next round of golf.

Reply from Kempense Golf Club — 20 June 2022

Dear Cmelis, thank you very much for your feedback and for recommending our golfcourse!
visitors_1
Played on: 5 June 2022 Review date: 6 June 2022Handicap: 26.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
Wederom een leuke dag gehad op de kempense… alles ligt er altijd nagenoeg perfect bij. Greens waren wel heel snel of ik kreeg ze niet onder controle, dat kan ook..? altijd leuk om hier heen te rijden en een uitdagende ronde te doen..

Reply from Kempense Golf Club — 7 June 2022

Beste Glenn. sevenans, bedankt voor uw bezoek aan de Kempense Golf Club en om uw positieve beoordeling met ons te delen. Hopelijk tot weerziens.
Translate to English
visitors_1
8.5
benoitfacon
Gold
Premium
Played on: 1 June 2022 Review date: 2 June 2022Handicap: 20.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Kempense Baan
Played a nice round at Kempense Golf. They were friendly in the Pro-shop and the restaurant as well. The course lay-out is quite nice with some island greens, interesting par 3's and a real left and right dogleg. The surroundings are quite nice with blooming trees and flowers. The course is in excellent condition. Greens are in great shape and rolling very well. It was t…

Reply from Kempense Golf Club — 7 June 2022

Dear Benoitfacon, we are happy to hear that you had a positive experience on your first visit to our golfcourse. Thank you for your review and we hope to see you next time.
visitors_1
Played on: 27 May 2022 Review date: 28 May 2022Handicap: 28.7
Kempense Baan
We waren uitgenodigd op een businessday : geen ballen op de driving range voor de gasten. Er waren geen handdoeken in de douches voor de heren (we zijn bij de dames gaan smeken...) Er was geen douchezeep in de douche. Het eten was echt erbarmelijk slecht (dit beaamden alle genodigden aan onze tafel). Alle respect voor de sponsors. En de jonge bediening heeft echt zijn/…

Reply from Kempense Golf Club — 9 June 2022

Beste YvanDejaegher, wij nemen uw opmerkingen ongetwijfeld ter harte zodat we onze service kunnen blijven verbeteren waar nodig.
Translate to English
visitors_1
8.6
eric1
Gold
Played on: 25 May 2022 Review date: 3 June 2022Handicap: 19.6
Kempense Baan
Een vzn de mooiste golfbanen van Vlaanderen er is alles en baan ligt er perfect bij ook bij deze droogte vijvers zijn mooi gevuld met water zoals het hoort. Ge fairway perfect gemaaid en greens super snel maar moeilijk. Moet deze baan al gespeeld hebben om te kunnen scoren topper.

Reply from Kempense Golf Club — 7 June 2022

Beste Eric1, hartelijk bedankt voor uw positieve feedback! We hopen u later nog eens opnieuw te mogen verwelkomen op de Kempense Golf Club.
Translate to English
visitors_1
Played on: 22 May 2022 Review date: 18 June 2022Handicap: 14.4
Kempense Baan
Openingsevent van mijn bedrijfsgolfclub gespeeld op de Kempense. De baan lag er prima bij. Was al nkele jaren niet meer bij dee golfbaan geweest, maar ik moet zeggen dat de baan en het clubhuis sterk verbeterd zijn. De ruimte op het terras is ruim voldoende en de bediening was erg vriendelijk en snel. Het struikgewas op de baan is op sommige plekken uitegdund en dat maakt…

Reply from Kempense Golf Club — 20 June 2022

Beste Ton. van. schijndel, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Ook heel erg fijn om te horen dat u de aanpassingen aan onze baan en het clubhuis heeft opgemerkt. Graag tot weerziens.
Translate to English
visitors_1
8.9
info7669
Silver
Played on: 14 May 2022 Review date: 20 May 2022Handicap: 16.6
Kempense Baan
Prachtige golf baan zeer de moeite waard om er heen te rijden, vriendelijk personeel prachtige greens de eerste afslag is een uitdaging bovenop het club gebouw geweldige baan.

Reply from Kempense Golf Club — 21 May 2022

Beste Info7669, heel erg bedankt om uw positieve beoordeling met ons te delen! Altijd van harte welkom op de Kempense en dus hopelijk tot weerziens.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 May 2022 Review date: 22 May 2022Handicap: 12
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
We came over from England looking for a new course having been coming to Belgium for the last 18 years. We found Kempense and asked if we could play. We were welcomed with open arms and looked after superbly. We stayed and had a meal which was excellent after a tough but fun day on the course. We will be back next year.

Reply from Kempense Golf Club — 24 May 2022

Dear Michaelcharleshaigh, so great to hear that you came over from England to visit our course. We are very happy that you enjoyed your visit and thank you very much for the positive feedback! Hope to see you again next year and we wish you all the best.
visitors_1
8.8
shillj
Steel
Played on: 12 May 2022 Review date: 24 May 2022Handicap: 13
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
Great course, lovely club house, friendly staff. Looking forward to visiting again.

Reply from Kempense Golf Club — 26 May 2022

Dear Shillj, thank you for visiting our club. We really appreciate your positive review and we look forward to welcome you again.
visitors_1
9.0
shillj
Steel
Played on: 12 May 2022 Review date: 23 May 2022Handicap: 13
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
Super golf course in great condition. Lovely clubhouse - great food. Friendly people - will definitely return. Many thanks for a great day!

Reply from Kempense Golf Club — 24 May 2022

Dear Shillj, thank you so much for your positive review. We are also very pleased that you are considering visiting our course again in the future, so we're looking forward to welcome you next time.
visitors_1
Played on: 7 May 2022 Review date: 9 May 2022Handicap: 19
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
One of my favourite clubs in Belgium. Played a competition last Saturday and it was again close to perfection. This is how a golf club should feel like. The atmosphere is always friendly and welcoming, you feel at home. But not only the atmosphere is perfect, also the amenities: - The practice: great facilities with a large green practice and automatic ball collection. T…

Reply from Kempense Golf Club — 11 May 2022

Dear Hanssmellinckx, our team would like to thank you very much for this special review. Your positive feedback really motivates us to continue the hard work. We look forward to seeing you again and always welcome at Kempense Golf Club!
visitors_1
8.8
vanacht
Silver
Played on: 6 May 2022 Review date: 8 May 2022Handicap: 13.7
Kempense Baan
Prachtig gelegen baan in de natuur met vele oude bomen. Perfecte greens en uistekende fairways. Zeer goed onderhouden.

Reply from Kempense Golf Club — 9 May 2022

Beste Vanacht, we willen u graag ontzettend hard bedanken om uw positieve beoordeling met ons te delen op Leading Courses! Hopelijk tot weerziens en steeds van harte welkom op de Kempense Golf Club.
Translate to English
visitors_1
9.5
robin_daems
Steel
Played on: 2 May 2022 Review date: 7 May 2022Handicap: 36
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
Je wordt hier steeds met een smile onthaald. Er is de laatste jaren flink geïnvesteerd in het optimaliseren van de faciliteiten alsook van de golfbaan zelf en het resultaat mag gezien worden! Ook het greenkeeping team verricht uitstekend werk en houdt de baan in een uitstekende staat. Mooie parkbaan in een rustige omgeving.

Reply from Kempense Golf Club — 9 May 2022

Beste Robin_daems, namens ons ganse team willen wij u enorm hard bedanken voor uw sympathieke en positieve beoordeling!
Translate to English
visitors_1
8.5
MarcSleenhoff
Gold
Premium
Played on: 27 April 2022 Review date: 28 April 2022Handicap: 11.5
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
Het was al weer een aantal jaar geleden dat ik hier gespeeld had. Het is en blijft een prachtige baan. De aanpassingen in de baan waren voor mij nieuw, maar zijn erg goed gedaan. De baan lag er fantastisch bij. Het was de eerste keer dat ik de baan van wit speelde, wat sommige holes echt langer er moeilijker maakt. Ik ga zeker weer terug om er te spelen en zal er niet wee…

Reply from Kempense Golf Club — 29 April 2022

Beste MarcSleenhoff, heel fijn om te horen dat u opnieuw een bezoekje gebracht heeft aan onze club en dat u onze aanpassingen aan de baan positief ervaren heeft. Heel graag tot een volgende golfgelegenheid!
Translate to English
visitors_1
9.5
playpaul
Silver
Played on: 16 April 2022 Review date: 17 April 2022Handicap: 23.1
Kempense Baan
Deze golfclub verdiend zeker zijn vierde plaats in de ranking van "Beste onderhoud België". Knap werk van de greenkeepers. Er werd ook wel heel wat geïnvesteerd de laatste jaren om de baan zo optimaal te krijgen, proficiat voor Team Kempense. Het is een zeer mooie baan met heel veel groen met toch enkele technische holes die het over heel de 18 holes heen spannend maakt. …

Reply from Kempense Golf Club — 18 April 2022

Beste Playpaul, namens ons ganse team willen wij u hartelijk bedanken voor deze bijzonder mooie en positieve woorden over de Kempense Golf Club!
Translate to English
visitors_1
8.2
ndc_home
Gold
Played on: 19 February 2022 Review date: 22 February 2022Handicap: 12.2
clubs_1
Kempense Baan
Gespeeld na de zware storm de dag ervoor maar de baan lag er nog steeds super bij.. Ontvangst was heel vriendelijk zowel in secretariaat als in clubhuis... Oefenfaciliteiten niet gebruikt bij gebrek aan tijd... Terrein is leuk en afwisselend in een mooie omgeving, zelfs in wintercondities lag de baan er nog goed bij...

Reply from Kempense Golf Club — 25 February 2022

Beste Ndc_home, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan en om uw positieve beoordeling met ons te delen! We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen onder gunstigere weersomstandigheden, zonder voorafgaande storm.
Translate to English
visitors_1
Played on: 28 December 2021 Review date: 30 December 2021Handicap: 20.9
Kempense Baan
Het blijft een genot om op deze baan te mogen spelen. Uitdagende lay-out, mooie en soms erg lange fairways en diverse eiland greens. Op sommige plaatsen is de baan behoorlijk nat maar over het algemeen is de baan erg goed bespeelbaar voor de tijd van het jaar. Greens liggen er ook goed bij. Ontvangst was hartelijk en gastvrij. Tevens gebruik gemaakt van de horeca alwaar …

Reply from Kempense Golf Club — 31 December 2021

Beste MartijnvdL, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze golfbaan én voor uw positieve feedback! Wij hopen u volgend jaar nogmaals opnieuw te mogen ontvangen onder betere (drogere) weersomstandigheden. Dus altijd van harte welkom op de Kempense Golf Club!
Translate to English
visitors_1
7.9
JvdB
Silver
Played on: 27 December 2021 Review date: 28 December 2021Handicap: 22.2
Kempense Baan
Vriendelijk en gastvrij personeel. Outbound lus gespeeld, waarbij opviel dat er op nagenoeg elke hole water in het spel is (neem een paar extra ballen mee). Greens zijn of enorm groot, of opvallend klein. Wel van goede kwaliteit, zeker voor de tijd van het jaar. Door de vele regenval van de dagen ervoor was de rest baan behoorlijk nat en waren de tee-boxen kaal geslagen (…

Reply from Kempense Golf Club — 28 December 2021

Beste JvdB, allereerst nogmaals bedankt voor uw eerste bezoek aan onze club én voor uw uitgebreide beoordeling. We hopen u in de lente en/of zomer nog eens opnieuw te mogen verwelkomen, zodat u onze parkbaan ook eens in volle bloei kunt ontdekken. Dus altijd van harte welkom en hopelijk tot weerziens!
Translate to English
visitors_1
8.8
Maarten K
Bronze
Played on: 2 November 2021 Review date: 15 November 2021Handicap: 27.9
Kempense Baan
Nogmaals een rondje gaan spelen op toch wel een prachtige locatie. Elke keer is het weer geen genot om naar hier te komen. Het onthaal is zoals altijd hartelijk en heel vriendelijk. Je voelt je hier welkom. De DR is voorzien van alles wat je nodig hebt. Er waren werken aan de gang om deze te verbeteren, maar totaal geen last van ondervonden. De andere oefenfaciliteiten…

Reply from Kempense Golf Club — 16 November 2021

Beste Maarten K, ontzettend fijn om deze positieve feedback van u te mogen ontvangen. Hartelijk bedankt en heel graag tot weerziens!
Translate to English
visitors_1
Played on: 30 October 2021 Review date: 2 March 2022Handicap: 12.6
Kempense Baan
Had a wonderful day at the Kempense in the autumn last year. The course is challenging and built around a wonderfully modern and luxurious clubhouse and restaurant. The staff are attentive and the food is really good. Definitely recommend when you are making a trip to play golf in Belgium!

Reply from Kempense Golf Club — 3 March 2022

Dear Kareemkaddouri, it is great to hear that you have played on our golfcourse and that you are enthusiastic about it. So we would like to thank you very much for sharing this positive feedback with us!
visitors_1
9.3
fajalute
Bronze
Played on: 13 October 2021 Review date: 3 November 2021Handicap: 24.2
Kempense Baan
Uitstekende golfbaan, uitdagend, mooie afgewerkte waterpartijen, mooie glooiende rollende greens en voorgreens. Fairways zeer goed onderhouden (op enkele plaatsen vrij natte plekken door overvloedige regen tijdens vorige dagen.)Bijkomende drainages worden uitgevoerd. Tees in onderhoudsfase! Mooie Shop/secretariaat en vriendelijk en correct onthaal. Clubhuis gezellig, ne…

Reply from Kempense Golf Club — 5 November 2021

Beste Fajalute, namens ons ganse team willen wij u hartelijk bedanken voor deze zeer mooie samenvatting van uw bezoek aan onze golfclub.
Translate to English
visitors_1
8.2
michael05
Gold
Played on: 1 October 2021 Review date: 3 October 2021Handicap: 9.4
Kempense Baan
Prachtige parkbaan. Heel goed verzorgd, leuke eiland holes, snelle greens met bite. Heb er van genoten en kom zeker terug. Minpunt, DR is ver weg. Tussen hole 18 en 1 ligt lange sloot zonder bruggetje, afslagen die op andere fw terechtkomen zijn alleen via lange wandeling te bereiken dat komt doorstroming in de baan niet ten goede.

Reply from Kempense Golf Club — 5 October 2021

Beste Michael05, vriendelijk bedankt voor uw bezoek aan de Kempense Golf Club én voor uw constructieve feedback. Wij hopen u later nogmaals opnieuw te mogen verwelkomen.
Translate to English
visitors_1
7.2
HarryReuling
Bronze
Played on: 20 September 2021 Review date: 22 September 2021Handicap: 15.5
Kempense Baan
Beslist leuke parklandbaan met brede fairways en goede greens. Jammer dat het baanonderhoud op enkele belangrijke onderdelen zo te wensen overlaat. Bunkers die slecht worden onderhouden en teenboxen die al meerdere weken niet zijn verzet maken dat een waardering van 8,4 duidelijk te hoog is. (zie foto’s). Dan moet alles kloppen.

Reply from Kempense Golf Club — 24 September 2021

Beste HarryReuling, bedankt voor uw bezoek aan onze parkbaan en voor uw constructieve feedback, die wij ongetwijfeld nog verder gaan bespreken met ons team ter verbetering. Het klopt volledig dat het onderhoud van onze bunkers bovenaan de to do lijst van ons greenkeeping team staat. Zo krijgen de bunkers gedurende de aankomende herfst- en winterperiode een grote opknapbeurt. Verder worden onze Teemarkers liefst 2 keer per week verzet tijdens de maaibeurten, maar de drukke baanbezetting tijdens het zomerseizoen en na een weekend is zeker merkbaar. Wij hopen u alsnog een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen op onze club!
Translate to English
visitors_1
8.1
Taylor08
Gold
Played on: 18 September 2021 Review date: 11 October 2021Handicap: 18.9
Kempense Baan
Impeccably maintained in every respect, from clubhouse to pro-shop to fairways, greens, signalisation and even club cleaning equipment! a very fun course as well, starting on the first hole where the white tees are on top of the clubhouse... Do get a strokesaver or study the holes on the club's website or you will lose more than a couple of strokes by not knowing the plac…

Reply from Kempense Golf Club — 12 October 2021

Dear Taylor08, we would like to thank you for visiting our golf club and for sharing this lovely review. We hope to welcome you again later.
visitors_1
7.8
JanWeits
Silver
Played on: 17 September 2021 Review date: 7 October 2021Handicap: 9.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Kempense Baan
Prima clubhuis, gastvrijheid top! Baan goed onderhouden, greens erg goed. Opmerking : van wit afslaan is er op 1 hole voorzichtigheid geboden wat betreft fietspad welke voor de afslag plaats loopt. Zeer de moeite waard om deze baan te gaan spelen!

Reply from Kempense Golf Club — 8 October 2021

Beste JanWeits, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze parkbaan en voor het delen van deze positieve beoordeling! Hopelijk tot weerziens.
Translate to English
visitors_1
8.0
Hunter99
Silver
Played on: 17 September 2021 Review date: 21 September 2021Handicap: 3.2
Kempense Baan
Its a park course, nicely situated just in Belgium. Very good reception of our group. First tee hitting from the Rooftop? Receptive greens, some holes you just hit the baal, but on most holes you do not need to use your biggest clubs. Smart-play gets you the best scores. Advice: go and play there.

Reply from Kempense Golf Club — 24 September 2021

Dear Hunter99, thank you very much for playing, reviewing and recommending our golfcourse! We hope to welcome you again in the future.
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com