Reviews

8.5
pa
Silver
Played on: 11 December 2020
Review date: 23 December 2020
Handicap: 7.9
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Kom hier voor de derde keer dit jaar. lijft een mooie baan. Starten op de 10 deze keer, want week over week wijzigt de start om de baan te sparen. Ondanks de vochtige omstandigheden tijdens de eerste 9 holes blijft de baan zeer bespeelbaar en kom je weinig door natte plekken tegen. We kregen ook nog eens het bezoek van de seaking..

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 4 January 2021

Beste Patrick, bedankt voor de mooie beoordeling! Blij dat je geniet van onze baan! We doen ons best om topkwaliteit te bieden!

8.4
jo
Bronze
Played on: 27 November 2020
Review date: 1 December 2020
Handicap: 10.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Fin novembre... l etat du terrain est exceptionnel Mieux entretenu et plus beau que la majorité des golfs Belge en belle saison... vraiment un formidable terrain a jouer en cette période.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 1 December 2020

Quel compliment! Cela nous fait grand plaisir!

8.4
Gold
Played on: 26 November 2020
Review date: 28 November 2020
Handicap: 19.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Zeer mooie golfbaan, Teebox zijn goed opgesteld, fairway zijn zeer goed, ondanks de regen van de laatste dagen onderhouden ligt het terrein er zeer goed bij, de greens zijn snel en uitdagend. Heb mijn dag mooi kunnen afsluiten met een Hole in One op hole 15 met ijzer 8. 👍.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 30 November 2020

Beste Robert, bedankt voor je mooie beoordeling & dikke proficiat met je HOLE-IN-ONE!

8.4
Gold
Played on: 26 November 2020
Review date: 28 November 2020
Handicap: 19.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Zeer mooie golfbaan, Teebox zijn goed opgesteld, fairway zijn zeer goed, ondanks de regen van de laatste dagen onderhouden ligt het terrein er zeer goed bij, de greens zijn snel en uitdagend. Heb mijn dag mooi kunnen afsluiten met een Hole in One op hole 15 met ijzer 8. 👍.

Translate to English
Helpful?
9.0
Gold
Played on: 25 November 2020
Review date: 1 December 2020
Handicap: 19.1
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Prachtig onderhouden baan. Zelfs eind november lag de baan er perfect bij. Zomergroente en zomer teeboxen... maar wel winterbanden op de trolleys. Dit had men wel vergeten te vermelden bij de reservatie, maar gelukkig tijdig opgemerkt op de website. Super golfdag!

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 3 December 2020

Beste Ronny, bedankt voor je lovende beoordeling! We zijn blij dat je genoten hebt van je golfronde!

9.4
Ba
Beginner
Played on: 14 November 2020
Review date: 23 November 2020
Handicap: 17.9
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Prachtige golfbaan, uitdagend en iedere keer anders door het spelen van de wind. Een eerlijk terrein, met perfect onderhouden fairways en greens. Ook de oefenfaciliteiten zijn uitstekend. Jammer genoeg is het clubhuis dicht momenteel, anders een favoriet adres zowel als golfer als niet-golfer. Heel vriendelijke onthaal en schitterende jeugdwerking!

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 23 November 2020

Beste Bart, jouw positiviteit werkt aanstekelijk en geeft ons nog meer goesting om verder te werken om onze club uit te bouwen tot top-club! Bedankt daarvoor!

7.6
ma
Bronze
Played on: 10 November 2020
Review date: 8 April 2021
Handicap: 29.0
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)

.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 12 April 2021

Beste Marie, bedankt voor de beoordeling. Indien je nog suggesties hebt waarin we beter kunnen, laat het gerust weten!

9.3
Silver
Played on: 10 November 2020
Review date: 11 November 2020
Handicap: 22.9
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Dit is en blijft toch een van mijn favoriete baan, gisteren nog gespeeld (10/11) de kwaliteit van de baan (zelfs in deze periode) is super, mooi onderhouden, en prima bespeelbaar! Men is nu ook volop bezig met nieuwe winter tee's aan te leggen, ziet er veelbelovend ui. Ook een dikke pluim voor de dames van het onderhoud, toiletten, lockers, kelder en dergelijke zijn alti…

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 12 November 2020

Wat een fijne beoordeling! Heel erg bedankt daarvoor! Het doet deugd te lezen dat het werk op alle vlakken geapprecieerd wordt!

8.5
Bronze
Played on: 8 November 2020
Review date: 8 November 2020
Handicap: 18.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Na bijna 10 jaar in Nieuw-Zeeland en menig topbanen gespeeld of gecaddied (oa Tara Iti), kwam ik bijna 2 maanden terug in BE met een bang hart dat ik geen baan meer ging vinden die mij helemaal ligt. Maar vandaag was het al prijs. Super ervaring op ter Hille! Alles klopt er. Het oog voor detail is ongezien. We zijn november en de baan ligt er perfect bij. Lekker snelle …

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 9 November 2020

Waaw! Mooie complimenten! Daarvoor doen we het, elke dag opnieuw massa's inzet & motivatie! Bedankt voor je beoordeling & altijd welkom!

8.4
Gold
Played on: 6 November 2020
Review date: 7 November 2020
Handicap: 17.2
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Ik citeer mezelf, na een eerste bezoek aan deze baan op 11 september: “Deze baan moet je een aantal keer gespeeld hebben. “ Profetische woorden… Net geen drie voor mijn score gehaald en weer kwam het voornamelijk door slecht course management. Ooit zal ik deze baan beheers! Ondertussen geniet ik van de glooiingen, de perfecte greens en de exact gemaaide fairways. Eén vra…

Translate to English
7
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 9 November 2020

Beste Bert, bedankt voor je relaas ;-) En zeker welkom voor een volgende poging om onze baan te overmeesteren!

9.1
Ja
Silver
Played on: 5 November 2020
Review date: 11 November 2020
Handicap: 13.8
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

FAN-TAS-TISCH! Meer kan ik er niet over zeggen. Als je het presteert om in november nog zo een kwalitatieve baan aan te bieden. Greens, fairways, tee-boxen, putting green, driving-range perfect onderhouden. Vriendelijk onthaal, niks op aan te merken. Baan spoelt vrij lang op eerste 9 holes, nadien iets technischer. Enigste minpuntje(en nu ben ik aan het muggenziften) vin…

Translate to English
6
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 12 November 2020

Beste Jasper, weet je wat zo'n mooie beoordeling doet... het motiveert ons team des te harder om zo verder te blijven doen! Fijn dat je zo genoten hebt van je golfronde en hartelijk dank voor de beoordeling, de input over de witte paaltjes aan hole 12 nemen we zeker mee!

8.6
Gold
Played on: 3 November 2020
Review date: 4 November 2020
Handicap: 12.5
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Herfstdag en 5 Beaufort wind, niet de meest ideale omstandigheden om een partijtje te spelen, maar toch echt genoten van deze baan. Het onderhoud van het terrein was voor deze tijd van het jaar echt schitterend, een pluim voor de greenkeepers! Fairways, tee boxen en greens lagen er gelikt bij, en de linksbaan is heel gevarieerd. Moeilijkheden zijn de wind, enkele waterpa…

Translate to English
1
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 4 November 2020

Beste Steven, Fijn dat je genoten hebt van onze baan! Ons team van greenkeepers zet inderdaad elke dag opnieuw hun beste beentje voor & duidelijk met resultaat! We geven de pluim door! Bedankt voor je beoordeling!

9.1
je
Beginner
Played on: 1 November 2020
Review date: 3 November 2020
Handicap: 10.6
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Deze relatief nieuwe baan (Langeleedcourse) is heerlijk om te spelen en zeker ook nog rond deze tijd van het jaar. Zelfs na veel regenbuien blijft dit dankzij degelijk onderhoud een topbaan. Technisch uitdagend door de verborgen bunkers en waterpartijen, glooiende greens, en de wind is een extra factor! Gastvrije ontvangst en mooie accommodatie!

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 4 November 2020

Beste Jeroen, bedankt voor je fijne beoordeling. Blij dat je genoten hebt van onze baan!

8.3
pe
Beginner
Played on: 26 October 2020
Review date: 3 November 2020
Handicap: 19.2
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

De fairways en greens liggen er eind oktober nog fantastisch bij. Prijs-kwaliteit is dit zeker een aanrader. Vanaf november geeft men nog eens een extra winterkorting. Dan komen wij zeker terug.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 3 November 2020

Dag Peter, fijn dat je een leuke golfronde beleefde bij ons en bedankt voor je beoordeling! Altijd welkom!

9.0
jc
Silver
Played on: 26 September 2020
Review date: 12 October 2020
Handicap: 12.0

zeer uitdagende (105 bunkers) baan die verschillende keren spelen vraagt om eht goed te weten wat best is. Super ontvangst, voortreffelijke practie (alleen putting is beetje eenzijdig - maar er wordt aan gewerkt).

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 12 October 2020

Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling! Onze championship course vergt inderdaad enig inzicht, wat het spelen zeer boeiend maakt. Altijd welkom!

8.8
gg
Beginner
Played on: 19 September 2020
Review date: 23 September 2020
Handicap: 14.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Nice 18 hole course.. A bit too flat but great fairways and superb greens.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 24 September 2020

Thank you very much for the review! Nice that you loved playing our course!

9.2
ma
Beginner
Played on: 18 September 2020
Review date: 19 September 2020
Handicap: 14.6
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Terrain en parfait état, certainement compte-tenu des conditions climatiques actuelles. Fairways verts et très doux. Green rapides.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 21 September 2020

Merci pour votre avis! Heureux que notre terrain puisse vous plaire.

8.7
pa
Beginner
Played on: 11 September 2020
Review date: 11 September 2020
Handicap: 33.5
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Topbaan! Uitdagend. Zeer goed onderhouden. En een marshall die een oogje in het zeil houdt: pluspunt! De oefenfaciliteiten zijn een voorbeeld voor andere clubs.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 14 September 2020

Bedankt voor je mooie beoordeling! We blijven ons beste beentje voorzetten!

8.0
Gold
Played on: 11 September 2020
Review date: 12 September 2020
Handicap: 17.2
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Eindelijk heb ik de weg naar Kokzijde gevonden. Tot nu toe een van de mooiste inland linksbanen die ik gespeeld heb. De harde les was wel: course management! Deze baan moet je een aantal keer gespeeld hebben. Want vandaag kon een goede drive slecht vallen en een slechte… goed. De greens waren niet van de snelste maar ze waren wel eerlijk: correct gestoken holes gaven je p…

Translate to English
4
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 14 September 2020

Beste Bert, fantastisch dat onze mooie baan jou zo goed bevallen is! Inderdaad een uitdagend parcours, maar het is niet voor niets een championshipcourse natuurlijk! Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk kom je nog eens terug! Veel golfplezier!

8.9
Ed
Beginner
Played on: 10 September 2020
Review date: 23 September 2020
Handicap: 15.4
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Op dit ogenblik één van de mooiste te bespelen golfbanen in Vlaanderen. Perfecte mooie groene fair ways en greens. Is een aanrader om zeker terug te gaan. Zijn de laatste tien dagen twee maal terug geweest.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 24 September 2020

Beste Eddy, dat is een heel mooi compliment! Bedankt daarvoor! We stellen alles in het werk om de kwaliteit op topniveau te houden! Altijd welkom!

9.4
Beginner
Played on: 6 September 2020
Review date: 11 September 2020
Handicap: 28.9
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

De holes zijn fantastisch onderhouden, de hele dag door zijn er greenkeepers overal aan het werk. Een absolute topbaan! Uitdagend door de vele bunkers, hindernissen en hoge gras langsheen de eerder smalle fairways.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 14 September 2020

Fijn dat u genoten heeft van onze baan & ook fijn dat u ons zo'n goede beoordeling geeft! Altijd welkom & veel golfplezier!

9.1
ed
Silver
Played on: 5 September 2020
Review date: 5 September 2020
Handicap: 25.6
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)

Deze week18h op een mooie baan gespeeld en vandaag de uitdagende 9h gedaan eveneens mooi, afwisselende baan perfect onderhouden pluim voor de greenkeeper ook fijn en vriendelijke bediening in clubhuis 👍.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 7 September 2020

Beste Eduard, Fijn dat je ook van onze Hazebeekcourse genoten hebt! Bedankt voor jouw beoordeling!

9.0
re
Bronze
Played on: 5 September 2020
Review date: 5 September 2020
Handicap: 32.0
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)

Mooie vrij nieuwe club, zeer goed onderhouden banen, wel wat eentonig want weinig bomen, kleine baan 9 toch een uitdaging (banen minstens 100m), grote parking, erg goed restaurant.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 7 September 2020

Beste golfer, bedankt voor jouw beoordeling! Hopelijk kom je nog eens terug om onze Championship Langeleedcourse te spelen! Ook een hele uitdaging!

8.9
ed
Silver
Played on: 30 August 2020
Review date: 30 August 2020
Handicap: 26.5
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Vandaag 18h gelopen heeeel veel wind. Indrukwekkende afwissende baan mooie fairways Bunkers en Water wel jammer van de greens (wintergreens) Vriendelijk onthaal en vriendelijke bediening in de club TOP Heb nu al geboekt voor 9h morgen 👍.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 1 September 2020

Wat een fijne & enthousiaste beoordeling! Hartelijk dank daarvoor!

8.1
Gold
Played on: 26 August 2020
Review date: 26 August 2020
Handicap: 6.5
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Na wat omzwervingen door de omgeving, de navigatie had wat moeite om ons te begeleiden, kwamen wij aan bij Koksijde Golf Ter Hille. Er was voor de dag flink wat wind voorspeld en dat werd bewaarheid. Al bij het opendoen van de autodeur sloeg de wind in het gezicht. Na onze aanmelding en wat putten gingen we de baan in. Op voorhand hadden we de hoop op goede scores ove…

Translate to English
1
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 1 September 2020

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve beoordeling! Jammer van de stormwind! Hopelijk komen jullie nog eens terug onder betere weersomstandigheden!

7.4
kr
Silver
Played on: 6 August 2020
Review date: 11 August 2020
Handicap: 25.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Hot, hotter hottest... well after 3 holes the welcome breeze arrived and actually made the weather acceptable. The course is long.. but the fairways not as firm as one would expect... Really good value for money.. if you like this kind of course :).

Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 12 August 2020

Dear Kris, thank you for the review.

9.0
ju
Bronze
Played on: 3 August 2020
Review date: 4 August 2020
Handicap: 23.9
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Kortere maar zeer uitdagende baan met veel water en bunkers. We speelden er voor de eerste keer en dan was het soms moeilijk in te schatten waar juist alle hindernissen exact lagen... Maar verder een zeer verzorgde baan, weliswaar niet zo mooi maar toch de moeite waard!

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 5 August 2020

Bedankt voor de beoordeling & fijn dat u van de baan genoten hebt!

8.8
ch
Bronze
Played on: 1 August 2020
Review date: 1 August 2020
Handicap: 27.3
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Goed onderhouden baan. Wel vrij open zodat je met de minste wind veel rekening moet houden.

Translate to English
Helpful?
8.5
Gold
Played on: 28 July 2020
Review date: 28 July 2020
Handicap: 19.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Mooie golfbaan, alles ligt er super en netjes bij, zeer goed onderhouden. Teebox goed uitgelijnd, fairways als een tapijt, greens zeer goed en golvend, erg leuk om te spelen.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 3 August 2020

Fijn dat je genoten hebt van je bezoek aan onze baan! Bedankt voor de positieve review!

8.1
Ha
Bronze
Played on: 24 July 2020
Review date: 13 August 2020
Handicap: 12.6
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Deze vrij nieuwe baan heeft moderne uitstraling en de parkeergelegenheid, de drivingrange en putting greens zijn uitstekend te noemen. Het clubhuis is modern en efficient. Een grote tegenvaller its het feit dat het restaurrant om 10.00 uur niet open is voor een kop koffie e.d. Een enorme gemiste kans. De kwaliteit en de bediening tijdens de lunch was heel goed te neom…

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 14 August 2020

Beste golfer, bedankt voor de gedetailleerde review! We nemen uw opmerking mee met betrekking tot het openingsuur van de horeca en zijn blij dat u genoten heeft van uw bezoek hier! Altijd welkom!