Reviews

8.9
Ambassador
Played on: 22 July 2020
Review date: 10 August 2020
Handicap: 15.8
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

I absolutely love this golfclub! The more I come here, the more I love it! Pro: -Very nice executive course for beginners which is equally well maintained than the championship course. Even for an experienced golfer it is very pleasant to play. I actually really like it a lot. -I absolutely love the design of the championship course. It is very challenging, but also ve…

Translate to English
7
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 12 August 2020

Thank you Dagmar, for this great & detailed review! Always welcome in Koksijde Golf ter Hille!

8.2
ba
Gold
Played on: 19 July 2020
Review date: 29 July 2020
Handicap: 4.8
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Vrij nieuwe golfbaan. Ruim opgezet, veel oefenfaciliteiten en alles tot in puntjes geregeld. Kwaliteit van de baan top, heerlijke fairways, goede bunkers en prima greens. Inland polder links lijkt mij een goede omschrijving. Lay out goed, uitdagend en nauwkeurigheid nodig. Veel water en veel bunkers. Clubhuis ruim maar toch gezellig aandoend, groot terras en ondanks Coron…

Translate to English
3
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 3 August 2020

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat jouw bezoek aan onze club & ons terrein zo goed bevallen is! Altijd welkom!

9.8
br
Beginner
Played on: 18 July 2020
Review date: 31 July 2020
Handicap: 17.6
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

De baan is een echte uitdaging, maar plezant om te spelen en steeds goed onderhouden. Er hangt een leuke vakantiesfeer rond heel de club.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 3 August 2020

Bedankt voor de fijne beoordeling! Daar streven we dagelijks naar om de bezoekers een uitdagende golfpartij te bieden.

8.0
Gold
Played on: 17 July 2020
Review date: 18 July 2020
Handicap: 8.6
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Prima baan is overall conclusie! Gastvrije ontvangst en mooie oefenfaciliteiten. De baan is zeer uitdagend met veel bunkers en water hindernissen. Met wind is dit een zeer lastige maar wel leuke baan. Mooie slothole die eindigt voor het terras wat het voor spelers extra lastig maakt als het vol zit. Het clubhuis is heel sfeervol met een goede bediening. Prijs/kwaliteit is…

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 3 August 2020

Bedankt voor jouw fijne beoordeling! We zetten ons beste beentje voor!

8.7
Beginner
Played on: 15 June 2020
Review date: 15 June 2020
Handicap: 34.5
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)

Zeer gastvrij! Mooie ligging!

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 15 June 2020

Hallo! Fijn dat je ons zo positief beoordeelt! We blijven ons beste beentje voorzetten!

8.4
Gold
Played on: 10 June 2020
Review date: 10 June 2020
Handicap: 19.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Mooie golfbaan, ondanks het droog voorjaar zijn de fairway zeer goed, ook de greens lagen er goed bij.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 11 June 2020

Bedankt voor de positieve beoordeling en we vinden het fijn dat je genoten hebt van je golfronde bij ons!

8.8
Bronze
Played on: 27 May 2020
Review date: 27 May 2020
Handicap: 25.5
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Wegens heupprothese, revalidatie en aansluitend de Corona lockdown niet meer gespeeld sinds augustus 2019. Wat ligt de Langeleed er goed bij! Heerlijk spelen zo... zeer snelle greens als biljartlakens, uitdagend dus. Puur genieten op Ter Hille 👌.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 28 May 2020

Wat fijn dat je genoten hebt bij ons in Koksijde Golf ter Hille na zo'n lange tijd "uit" en we zijn blij dat het golfen weer lukt! Altijd welkom! Bedankt voor de beoordeling!

8.3
Silver
Played on: 26 May 2020
Review date: 26 May 2020
Handicap: 46.0
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)

Tres chouette 9 trous (par 31). Parfait pour s entraîner. Pas trop difficile pour les débutants. Accueil impeccable. et bon rapport qualité prix. Greens bien entretenus mais un peu technique. A refaire très bientôt.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 28 May 2020

Merci bien pour votre revue! Vous êtes toujours les bienvenus à Koksijde Golf ter Hille!

8.5
pa
Silver
Played on: 22 May 2020
Review date: 23 May 2020
Handicap: 9.3
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Goede ontvangst tijdens deze coronatijden..

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 25 May 2020

Beste Patrick, we zijn blij de golfers hier te laten genieten van hun favoriete hobby in deze lastige periode en zetten ons beste beentje voor, altijd! Bedankt voor jouw mooie beoordeling!

8.6
Ca
Beginner
Played on: 16 May 2020
Review date: 26 May 2020
Handicap: 13.0
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Heel goede prijs-kwaliteit verhouding! Top onderhouden.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 28 May 2020

Bedankt voor het mooie cijfer! We blijven gaan voor verbetering waar we kunnen! Veel golfplezier in Koksijde Golf ter Hille!

8.3
Gold
Played on: 13 May 2020
Review date: 15 May 2020
Handicap: 20.3
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

We played the Langeleedcourse on a very windy Wednesday afternoon, the course was in excellent conditions from tee boxes, fairways and perfect greens. The greens were a little bit slow but this happens regularly this time of the year as the grass blooms. Many holes has waterhazards left and right of the fairway what makes it quite challenging with hard crosswind to hit th…

12
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 15 May 2020

Thank you for your nice review! Always welcome!

8.2
Silver
Played on: 12 May 2020
Review date: 14 May 2020
Handicap: 25.7
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Eerste keer gespeeld na 8 weken geen bal geraakt te hebben met inachtname van de Coronamaatregelen. Mooie en goed onderhouden links baan, door de hevige wind, die hier vrij spel heeft, niet eenvoudig.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 15 May 2020

Beste Geert, bedankt voor jouw beoordeling! Nu we weer mogen golfen, zal het snel weer beter gaan met jouw golfspel! Welkom voor een revanche tegen de baan!

9.3
Bronze
Played on: 6 May 2020
Review date: 7 May 2020
Handicap: 20.8
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Na enkele weken verplichte lockdown, zowel voor leden als terrein, eindelijk terug uit ons kot en wat golfen. Greenkeepers hebben duidelijk niet thuis gezeten. Terrein ligt er schitterend bij, op alle niveaus. Terecht opgenomen in de top 10 Belgische golfclubs Top.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 7 May 2020

Bedankt voor het compliment Filip! Stilzitten ligt niet in onze aard, we maken liever van de nood een deugd! Geniet van het golfen & welcome back!

9.6
jo
Beginner
Played on: 11 March 2020
Review date: 20 May 2020
Handicap: 15.2
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Beautiful golf course, not too easy quite challenging but fair, need a less windy day at the coast Big driving range and putting facilities Super welcoming clubhouse and restaurant Best terrace of the coast Overall condition of this links style course is perfect Well done for managers and maintenance.

Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 25 May 2020

Dear Joep, thank you so much for this nice review! We will keep up the good work :-)!

8.7
Bronze
Played on: 11 March 2020
Review date: 27 March 2020
Handicap: 54.0
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)

Het was erg regenachtig die week, wij hadden afgesproken bij Wellington Oostende maar de golfclub was gesloten. We kregen het advies om naar Koksijde te gaan. Daar aangekomen werden we heel vriendelijk ontvangen. De baan was wel wat vochtig maar dat kon de pret niet bederven, we komen daar zeker terug in de zomer. Het resterant was goed en vriendelijk.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 30 March 2020

Bedankt voor de mooie beoordeling! Het steekt ons een hart onder riem in tijden van Corona-crisis! We hopen je in de zomer opnieuw te mogen verwelkomen!

7.8
Bronze
Played on: 10 March 2020
Review date: 22 June 2020
Handicap: 18.6
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Door de zeer waterdoorlatende zandgrond zijn de terreinen steeds goed bespeelbaar zomer als winter. De wintertees zijn wat vervelend: ze zijn aangemaakt op de zijkanten van de teeboxen waardoor men nooit vlak staat. Mooi aangelegd terrein met wat technische holes.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 23 June 2020

Beste Michel, bedankt voor je beoordeling. De wintertees worden ook bewust niet vlak gelegd om te vermijden dat het water er op blijft staan in nattere periodes, maar we beseffen dat dit moeilijker afslaan is op die manier. We hopen je zeker ook eens te mogen verwelkomen in de zomer!

9.0
Bronze
Played on: 28 February 2020
Review date: 28 February 2020
Handicap: 23.6
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Dit is een erg mooie baan. Hoewel nu in winterse staat, niettemin erg goed bespeelbaar en goed onderhouden. Mooie, uitdagende holes afgewisseld met enkele kortere. Mooie ligging ook. Een groot plezier om hier te spelen.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 2 March 2020

Beste Kees, fijn dat je ons zon mooie beoordeling geeft! We blijven ons beste beentje voorzetten om onze kwaliteit te behouden & zelfs nog te verhogen! Hartelijke groet!

9.6
Bronze
Played on: 22 February 2020
Review date: 22 February 2020
Handicap: 25.7
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Deze baan verveelt nooit en is telkens opnieuw een uitdaging om te spelen. Mooie oefenfaciliteiten en zalig clubhuis. Ook in de winter goed bespeelbaar. Intussen al mooi aangelegd en begroeid.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 2 March 2020

Beste Inge, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Het motiveert ons om alles in het werk te stellen om het aanbod tip-top te houden! Altijd welkom!

8.4
hi
Bronze
Played on: 30 January 2020
Review date: 11 February 2020
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Vriendelijk onthaal in het clubhuis en als greenfee speler wordt je telkens verwend met setje met tee's, marker en pitchfork. De oefenfaciliteiten zijn hier echt top, zeker om bunkershots te oefenen. Een mooie baan, heel rustig gelegen en zeer goed onderhouden ook in de winter hebben we op de zomergreens kunnen spelen. Vaak geeft de wind een extra dimensie aan je golfspel…

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 13 February 2020

Beste Hilde, hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling! We blijven ons beste beentje voorzetten!

8.8
VD
Bronze
Played on: 27 December 2019
Review date: 27 December 2019
Handicap: 30.0
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Je wordt steeds vriendelijk onthaald, de banen liggen er steeds tiptop bij! De een al wat moeilijker dan de andere, maar oefening baart kunst 😊.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 6 January 2020

Beste Nicole! Fijne beoordeling, bedankt daarvoor! Altijd welkom voor een golfronde!

8.7
ri
Bronze
Played on: 24 November 2019
Review date: 26 November 2019
Handicap: 30.5
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Prachtig onderhouden baan. Vriendelijke ontvangst in het golfsecretariaat. Spijtig dat de brasserie van het clubhuis maar om 11 u opent en klein is.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 28 November 2019

Beste Rita, bedankt voor de beoordeling! Je mag voor 11 uur altijd een koffie op het secretariaat komen drinken en we hopen dat je nog veel golfplezier mag hebben op onze baan!

8.3
Bronze
Played on: 23 November 2019
Review date: 9 December 2019
Handicap: 31.3
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Terrein goed onderhouden. Minpunt is betalen voor oefenballen driving range. En te klein clubhuis. Geen clubsfeer voor golfers.

Translate to English
2
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 10 December 2019

Beste Veronique, bedankt voor jouw beoordeling. We nemen je bemerkingen mee in onze evaluaties.

8.7
jo
Bronze
Played on: 20 November 2019
Review date: 9 December 2019
Handicap: 9.8
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Mooie baan en aangenaam om spelen. Wel jammer det men de zeer goed onderhouden Tee-boxen sluit tijdens de winterperiode. De tee-boxen die men dient te gebruiken zijn die naam niet waard en passen helemaal niet bij de rest van de baan. Jammer, want dit geeft een slecht gevoel. Een reductie op de greenfee zou aangewezen zijn om die reden.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 10 December 2019

Beste Johan, bedankt voor jouw beoordeling. We werken met wintertees omdat we anders tijdens het hoogseizoen de kwaliteit van de zomertees zo hoog niet kunnen houden. En om te vermijden dat wintertees te zacht en modderig komen te liggen, worden deze vaak hellend aangelegd. De greenfee wordt dan in de ganse winterperiode ook aangepast en ligt merkelijk lager als in de zomer (60,00 EUR vs 80,00 EUR in het weekend,45,00 EUR vs 60,00 EUR op weekdagen) Jammer dat je dit als zo negatief hebt ervaren. We nemen je bemerking alleszins mee in onze tussentijdse evaluaties en hopen dat je zeker nog eens terugkomt!

8.0
so
Bronze
Played on: 17 November 2019
Review date: 17 November 2019
Handicap: 24.1
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Prachtige fairways Net gezande greens, dit is iets minder maar dat is een momentopname Spijtig van de verplichte winterbanden op de trolleys. Dus ik kon mijn eigen trolley niet meebrengen Bunkers niet tiptop. Te hard zand Voor de rest fantastisch! Één toilet beschikbaar op hole 5.

Translate to English
1
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 19 November 2019

Beste Sophie, bedankt voor jouw beoordeling. We opteren voor winterbanden omdat onze baan toch nog steeds jong en gevoelig is en dat winterbanden toch een verschil maken qua compactie van de oppervlakte. En inderdaad volop bezig met winterwerkzaamheden waaronder het bezanden van de greens. Vanaf november zijn het wintercondities, net om in het seizoen topcondities te kunnen garanderen, daar kunnen we niet van uit! Fijn dat je toch genoten hebt van je ronde en altijd welkom in de toekomst!

7.1
ph
Beginner
Played on: 17 November 2019
Review date: 17 November 2019
Handicap: 3.9
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Fairways zijn top, greens middelmatig, ook net gezand, clubhuis niet echt clubgevoel, bediening zeer koel en afstandelijk, secretariaat wel zeer ontvankelijk, snap niet waarom de club als enige club waar ik gespeeld heb winterbanden eist op de trolleys, dit was zeker vandaag nergens voor nodig. Voor de rest tevreden over mijn speeldag.

Translate to English
3
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 19 November 2019

Beste Philippe, bedankt voor jouw beoordeling. We opteren voor winterbanden omdat onze baan toch nog steeds jong en gevoelig is en dat winterbanden toch een verschil maken qua compactie van de oppervlakte. En inderdaad volop bezig met winterwerkzaamheden waaronder het bezanden van de greens. Vanaf november zijn het wintercondities, net om in het seizoen topcondities te kunnen garanderen, daar kunnen we niet van uit! Fijn dat je toch genoten hebt van je ronde en altijd welkom in de toekomst!

7.3
Wb
Bronze
Played on: 3 November 2019
Review date: 11 November 2019
Handicap: 13.7
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Baan was op alle vlakken in orde. De greens heel voelden stevig aan, als dit tijdens de winter ook zo blijft chapeau. De toegang tot de overdekte afslagplaatsen met een trolley is te small, je moet je erdoor wringen.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 14 November 2019

Bedankt voor je beoordeling!

8.5
ha
Bronze
Played on: 28 October 2019
Review date: 29 October 2019
Handicap: 34.5
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)

Mooi aangelegd en er is zeker op geen euro gekeken wat de faciliteiten betreft.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 30 October 2019

Beste Hans, fijn dat je genoten hebt van onze mooie accommodatie! Er werden inderdaad kosten noch moeite gespaard om een terrein & bijhorende faciliteiten van topkwaliteit te bieden.

8.9
Mu
Bronze
Played on: 27 October 2019
Review date: 29 October 2019
Handicap: 30.7
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Heel mooie club, vriendelijk onthaal, prachtige oefenfaciliteiten. Mooie uitdagende baan, zonder bomen! Alles heel vlak, met waterhindernissen en strategische bunkers. Wind is ook altijd van de partij zo dicht bij de zee. Prachtige locatie van het terras. Enkel de bediening mag iets vriendelijker, kelners zijn geen golfers of mensen die met de club begaan zijn, jammer.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 30 October 2019

Beste Tom, bedankt voor jouw mooie beoordeling! We nemen de bemerking van de bediening ter harte bij intern overleg!

8.9
je
Beginner
Played on: 19 October 2019
Review date: 21 October 2019
Handicap: 11.0
Hazebeekcourse (9 holes shortcourse)
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Deze open en gastvrije golfclub is precies waar de hedendaagse golfer naar op zoek is. Met open armen word je ontvangen. Zowel de beginnende golfer (Hazebeek,9H), als de ervaren spelers en pro's (Langeleed,18H) krijgen allen een uitdagende, gevarieerde inlandse linksbaan voorgeschoteld. Veel bunkers, water en de vaak niet-aflatende wind zorgen voor puur golfplezier! Beide…

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 22 October 2019

Wat een mooie beoordeling Jeroen! Bedankt daarvoor! We proberen op hetzelfde elan verder te werken en wensen je veel golfplezier!

8.6
Silver
Played on: 19 October 2019
Review date: 20 October 2019
Handicap: 24.0
Langeleedcourse (18 holes championshipcourse)

Mooie baan. Beetje het midden tussen een links en park baan. Ontvangst was erg vriendelijk. De oefenfaciliteiten zeer uitgebreid. Baan is zeer fraai aangelegd en uitdagend. Greens goed verzorgd. Mooie kleedruimtes.

Translate to English
Helpful?

Reply from Koksijde Golf ter Hille — 21 October 2019

Beste Jeroen, fijn om zo een positieve beoordeling te krijgen! Bedankt daarvoor! We proberen het zo te houden!