Himmelbjerg Golf Club: Reviews

Share
visitors_1
8.8
peter969
Steel
Played on: 19 September 2021 Review date: 20 September 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Smuk og spændende bane, meget velholdt
Translate to English
visitors_1
7.9
hanserik5
Steel
Played on: 12 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Rigtig god mad i restauranten, efter en god runde golf på en fin bane.
Translate to English
visitors_1
8.2
peter082
Steel
Played on: 5 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
No range balls, when we arrived
visitors_1
8.8
morten27
Steel
Played on: 29 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Jeg havde problemer med at få "greenfee-automaten" til at godkende min digitale voucher og mit Gofhæfte-nummer.
Translate to English
visitors_1
8.3
carsten35
Steel
Played on: 5 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Stor stor imøkommemhed og hjælp fra sekretariatet
Translate to English
visitors_1
7.8
susanne45
Steel
Played on: 2 August 2021 Review date: 2 August 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Vældig dejlig bane, meget kuperet.
Translate to English
visitors_1
8.6
jan6290
Steel
Played on: 23 July 2021 Review date: 23 July 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Kanon dejlig bane - passede perfekt til mit spil
Translate to English
visitors_1
6.8
janne3
Steel
Played on: 22 July 2021 Review date: 22 July 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Meget snuk og hyggelig bane. Greens dog meget ujævne og langsomme.
Translate to English
visitors_1
8.4
hella
Steel
Played on: 18 July 2021 Review date: 18 July 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Fantastisk service fra en frivillig på stedet, der hjalp os med både gæstegreenfees automaten og gav os “den lille guidede tur” på stedet viste hvor vi kunne finde DrivingRange, inddpilsområd og 1. hul ????
Translate to English
visitors_1
7.8
annette709
Steel
Played on: 7 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Rigtig god velkomst af personale, som var klar til at hjælpe med at få tjekket ind. Fin og afvekslende bane, som helt sikkert er et besøg værd.
Translate to English
visitors_1
8.4
hellemohr
Steel
Played on: 4 July 2021 Review date: 4 July 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Lidt langsomme greens og lidt langhåret fairways men lækkert og svært. Meget svært????
Translate to English
visitors_1
8.8
mikael506
Steel
Played on: 4 July 2021 Review date: 4 July 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Super hyggelig og flot golfanlæg. Dejligt terrasse anlæg til en kold efter en god runde. Kommer absolut igen.
Translate to English
visitors_1
8.8
hanne6208
Steel
Played on: 23 June 2021 Review date: 24 June 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
første gang jeg spillede på Himmelbjerg Golf bane. Jeg spillede med 2 som har spillet den før og anbefalede at jeg tog med. Og det var en stor oplevelse, og sikke flot jeres bane er, I må have nogle dygtige greenkeepere.. Jeg kommer helt sikkert igen, og håber på en bedre score, da udfordringerne var store nogle steder..
Translate to English
visitors_1
7.7
palle26
Steel
Played on: 11 June 2021 Review date: 12 June 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Greens lidt langsomme
Translate to English
visitors_1
8.8
ellen77
Steel
Played on: 10 June 2021 Review date: 10 June 2021Handicap: 19.2
Himmelbjerg Golf Club
Følte os rigtig hjertelig velkommen
Translate to English
visitors_1
8.8
birthe79
Steel
Played on: 30 May 2021 Review date: 30 May 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Vi ankom lørdag. Spiste i restauranten. Overnattende i autocamper på p-pladsen. Spillede en runde søndag på en dejlig bane med god skiltning. Vi kommer igen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 30 May 2021 Review date: 31 May 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Det var en god og kun småting som kunne forbedres, det ødelagde ikke runden i et pragtfuld vejr
Translate to English
visitors_1
6.3
ulla786
Steel
Played on: 26 May 2021 Review date: 30 May 2021Handicap: 15
Himmelbjerg Golf Club
Måske var vi bare uheldige. Greens var meget ujævne, banen stod under vand på de fleste huller. Vi skulle selv samle bolde til driving range
Translate to English
visitors_1
8.3
john358
Steel
Played on: 18 May 2021 Review date: 18 May 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Green var nogle steder meget hullet
Translate to English
visitors_1
7.5
oleskov
Steel
Played on: 18 May 2021 Review date: 18 May 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Det er alletiders betjening i shoppen, lige som sidst :-)
Translate to English
visitors_1
6.9
frank423
Steel
Played on: 8 May 2021 Review date: 8 May 2021Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Dårlige greens. Meget fin hjælp i både sekretariat og restaurant.
Translate to English
visitors_1
7.5
martinskov
Bronze
Played on: 8 May 2021 Review date: 8 May 2021Handicap: 23.6
Himmelbjerg Golf Club
Dejlig varieret og udfordrende layout i skøn skøn natur. Finurlige huller som kræver omtanke ved rigtig mange slag. Utrolig hjælpsomhed blandt personalet. Skønt sted. Topkarakterer kan selve banen ikke få, da greens var uensartet i hastighed og oftest langsomme og masser af huller pga sne skimmel - gætter jeg på.
Translate to English
visitors_1
7.8
lillian7
Steel
Played on: 5 May 2021 Review date: 5 May 2021Handicap: 24
Himmelbjerg Golf Club
Skøn bane med udfordringer ????
Translate to English
visitors_1
7.7
jørgen33
Steel
Played on: 25 April 2021 Review date: 26 April 2021Handicap: 0
Himmelbjerg Golf Club
Bedømmelse af faciliteter er negativt påvirket af at putting green var virkelig dårlig stand , med store og dybe huller.
Translate to English
visitors_1
9.3
cnoergaardc
Steel
Played on: 1 November 2020 Review date: 4 November 2020Handicap: 22.5
HGC KortbaneHimmelbjerg Golf Club
Jamen det er bare iorden og hyggeligt.
Translate to English
visitors_1
8.7
bjarne97
Bronze
Played on: 12 October 2020 Review date: 12 October 2020Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Sjov og varieret bane med både skovhuller og forløb i mere åbent terræn. Der er vand i spil lige som de velplacerede bunkers. Skarpe doglegs og blinde huller var en del af fornøjelsen. De 10 minutter imellem flights gjorde, at vi ikke blev presset bag fra, selv om vi gik en 4-bold og ikke havde besøgt banen før. Alt i alt en meget fin oplevelse.
Translate to English
visitors_1
8.0
elinor0
Bronze
Played on: 12 October 2020 Review date: 13 October 2020Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Lidt trætte udslagsmåtter. Velholdt bane, greens stod skarpt. Varieret og spændende bane. Hullerne meget infiltreret, feks hul 14 og 15. Vi var forberedt på det.
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 September 2020 Review date: 13 September 2020Handicap: 25.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
12
Himmelbjerg Golf Club
Receptie was niet geopend(zondag) we hadden geboekt via leading courses, dus alles stond netjes in de boekingsautomaat. Heerlijke baan om te spelen, goed onderhouden en mooi gelegen. Veel hoogte verschillen en uitdagingen, met een mooie 18e hole als slot. We zouden hier zo weer spelen.
Translate to English
visitors_1
8.3
Kliff
Silver
Played on: 13 September 2020 Review date: 13 September 2020Handicap: 16.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Himmelbjerg Golf Club
Mooie baan in het glooiende landschap met goed onderhoud. Meeste banen liggen heel rustig ten opzichte van de andere holes. Duidelijke bewegwijzering en goede borden op de tees. Uitdagend en rustgevend.
Translate to English
visitors_1
7.5
bent726
Steel
Played on: 1 September 2020 Review date: 2 September 2020Handicap:
Himmelbjerg Golf Club
Måtter på rangen er af ringe kvalitet. Endvidere er kvaliteten af træningsbolde ligeledes ringe.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com