Nordvestjysk Golfklub: Reviews

Share
visitors_1
9.0
broekpvd
Bronze
Played on: 15 June 2022 Review date: 15 June 2022Handicap: 12.3
Nordvestjysk 18 Huller
Wat een prachtige baan. De baan maakt onderdeel uit van een natuurpark en je loopt daadwerkelijk in het park. De noordkust speelt als een links course en de zuidoostelijke is een bosbaan. Her omrijden meer dan waard. Helaas is het clubhuis uit 1902 afgebrand en het is wachten op toestemming om een nieuw clubhuis te bouwen.
Translate to English
visitors_1
8.8
Kliff
Silver
Played on: 1 June 2022 Review date: 1 June 2022Handicap: 16.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Nordvestjysk 18 Huller
Tweede keer hier gespeeld en hopelijk niet de laatste keer. Wat een geweldige baan en dan heeft die ook nog de mooiste hole van Denemarken. Het is niet makkelijk, onderhoud is super en mega gastvrij. Ik rij er graag voor om.
Translate to English
visitors_1
6.9
jan735
Steel
Played on: 16 September 2021 Review date: 16 September 2021Handicap: 9.6
Nordvestjysk 18 Huller
En styger til greens, vil gøre banen til en top 10 banen i Danmark, fra tee til greens, var alt super, men greens var for langsomt til at de var rigtigt udfordring
Translate to English
visitors_1
8.8
jørn71
Bronze
Played on: 16 September 2021 Review date: 16 September 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Meget smuk og velholdt; glæder mig til at se den, når omlægningerne er færdige
Translate to English
visitors_1
8.2
lene97
Steel
Played on: 14 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Fin og flot bane. Og den bliver sikkert endnu flottere, når anlægsarbejdet bliver fuldført! Der arbejdes ihærdigt uden at det forstyrrede spillet
Translate to English
visitors_1
8.3
henrik5421
Bronze
Played on: 18 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
En fantastisk golfoplevelse! Det bedste er at man pga banens layout, føler at man går rundt alene i Nationalpark Thy, med mulighed for at nyde naturen. Banen stod dog også rigtigt skarpt - vi kommer helt sikkert igen!
Translate to English
visitors_1
8.8
birdie300yards
Gold
Played on: 15 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap: 15.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Nordvestjysk 18 Huller
Al lang op het lijstje, ooit een keer bij toeval op het internet gevonden, is Nordvestjysk Golfklub. De ligging in het Nationalpark Thy. Een uitgestrekt nationaal park met strand en duinen, kalkstenen kliffen, meren en bospaden. Een locatie in een uithoek van Jutland. De rit van zo’n 90 minuten bleek achteraf geen straf. Wat een geweldige golfbaan. Wederom sterk glooiend …
Translate to English
visitors_1
8.3
jette17
Steel
Played on: 1 August 2021 Review date: 1 August 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Alt for mange 2 bolde
Translate to English
visitors_1
8.8
jeanette60
Steel
Played on: 31 July 2021 Review date: 31 July 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Smuk bane og natur
Translate to English
visitors_1
8.4
jytte23
Bronze
Played on: 21 July 2021 Review date: 21 July 2021Handicap: 8.5
Nordvestjysk 18 Huller
Vi følte os velkomne. Banen stod flot - dog var Greens lidt forskellige i hastighed. Vi kommer gerne igen.
Translate to English
visitors_1
8.8
annettebang
Steel
Played on: 13 July 2021 Review date: 14 July 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Skøn golftur, ville gerne have banen som min hjemmebane.
Translate to English
visitors_1
8.7
marianne555
Steel
Played on: 8 July 2021 Review date: 8 July 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Klubhuset var under reparation men alt fungerede fint med bl.a fin toiletvogn????Ingen restaurant men en autumat hvor man kunne trække drikkevarer????
Translate to English
visitors_1
8.3
clauslægsgaard
Steel
Played on: 4 July 2021 Review date: 5 July 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
En klassebane og hyggelig beliggenhed Greens var i top alt ialt en fed runde
Translate to English
visitors_1
8.4
karsten43
Steel
Played on: 30 June 2021 Review date: 30 June 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Bedømmelsen er ikke retvisende, da klubhuset brændte sidste år, og der endnu ikke er rejst et nyt
Translate to English
visitors_1
8.6
peter327
Steel
Played on: 22 June 2021 Review date: 26 June 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Fantastisk bane som er underkendt. Det er virkelig en perle.
Translate to English
visitors_1
7.8
annette141
Steel
Played on: 18 June 2021 Review date: 18 June 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Ventetid på samtlige huller, selvom der ifølge GolfBox kun var 2 bolde, der blev ikke lukket igennem, selvom der var et hul fri foran. ( det var lokale spillere)
Translate to English
visitors_1
7.1
tonna
Steel
Played on: 17 June 2021 Review date: 17 June 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Spændende, flot natur - golfbanen kan virke lidt svær for gæster, som ikke har spillet banen tidligere.
Translate to English
visitors_1
7.7
peter604
Steel
Played on: 29 May 2021 Review date: 30 May 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Fantastisk bane!!!
Translate to English
visitors_1
8.8
anne-mariewiell
Steel
Played on: 29 May 2021 Review date: 30 May 2021Handicap: 29.2
Nordvestjysk 18 Huller
En super spændende bane som står knivskarpt Stor hjælpsomhed Ikke sidste gang vi skal spille den bane
Translate to English
visitors_1
7.8
anette218
Steel
Played on: 20 April 2021 Review date: 20 April 2021Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Fantastisk flot bane, sol fra en skyfri himmel gjorde det hele så meget dejligere
Translate to English
visitors_1
8.0
hraymondjensen
Bronze
Played on: 11 September 2020 Review date: 19 November 2020Handicap: 6.6
Nordvestjysk 18 Huller
Der er stor forskel på for9 og bag9 de nye huller har verdensklasse og er absolut et besøg værd.
Translate to English
visitors_1
8.9
Kliff
Silver
Played on: 8 September 2020 Review date: 8 September 2020Handicap: 16.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Nordvestjysk 18 Huller
Wat een geweldige baan. Veel uitdaging en helemaal in de natuur opgegaan. Dit is een baan waar je voor om moet rijden. Onderhoud was ongelooflijk goed en enorm gastvrij. Ze waren blij om een gast te mogen hebben want door de ligging hebben ze dat niet vaak. Overweldigend!
Translate to English
visitors_1
8.7
patriciadebrabander
Silver
Played on: 8 September 2020 Review date: 8 September 2020Handicap: 25.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
11
Nordvestjysk 18 Huller
Wat een schitterende baan, bij de noord lus val je van de enen mooie hole in de andere. Ook de zuid lus brengt je door het mooie natuurgebied.. greens zijn snel en liggen er perfect bij... fairways super onderhouden. Gastvrijheid was zeer hoog en uitermate behulpzaam.
Translate to English
visitors_1
8.6
lene06
Steel
Played on: 27 August 2020 Review date: 29 August 2020Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Fantastisk bane, beliggende i et helt unik område. Man har bestemt ikke behov for at søge til udlandet, denne bane har det hele????
Translate to English
visitors_1
8.3
torben19
Steel
Played on: 27 August 2020 Review date: 6 September 2020Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Alle bør unde sig selv at besøge Nordvestjysk GK og spille de 18 varierende og udfordrende huller pakket ind i en fantastisk natur i Nationalpark Thy. Så bliver det ikke bedre og vi ser frem til næste besøg.
Translate to English
visitors_1
8.7
frank033
Bronze
Played on: 18 August 2020 Review date: 19 August 2020Handicap: 18.3
Nordvestjysk 18 Huller
Flot og spændende bane. Meget venlig betjening
Translate to English
visitors_1
8.2
birgitte34
Steel
Played on: 7 August 2020 Review date: 8 August 2020Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Hvis vandet i toilethuset ikke er drikkevand bør I sætte et skilt op over vasken
Translate to English
visitors_1
8.7
henry554
Steel
Played on: 7 August 2020 Review date: 7 August 2020Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Super flinke alle. Jeg var på ferie og da jeg ringede til dem, tilbød de om de skulle hjælpe mig med at finde nogle af spille med. Banen er i særklasse en af de bedste baner jeg har spillet.
Translate to English
visitors_1
8.7
susse
Steel
Played on: 1 August 2020 Review date: 1 August 2020Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Fantastisk at spille en bane midt i Thy Plantage. Hele banen stod flot og hvert hul levede sit eget liv uden at kunne se andre huller. Banen er kuperet og på flere huller var udslaget med flot udsigt og stor niveau forskel til fairways. En helt usædvanlig flot bane.
Translate to English
visitors_1
7.6
freddy7
Steel
Played on: 1 August 2020 Review date: 1 August 2020Handicap:
Nordvestjysk 18 Huller
Restaurant og prishop lukket
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com