Reviews

7.9
Played on: 22 July 2013
Handicap while playing: 15.9
Dooks

Pas nadat ik een iets betere golfer was dacht ik met weemoed terug aan de ervaring van het spelen op Dooks. Ik wist niet wat een linkscourse was, maar dit is er één die met alle bekende banen de strijd aankan. Volgens mij de moeite waard om in te plannen in een rondje West Coast!

Translate to English
Helpful?
8.2
D
D Groot
Silver
Played on: 3 June 2013
Handicap while playing: 11.5
Dooks

Harde wind en stortregen. De ideale ingrediënten voor een rondje linksgolf. Als je er toch bent... Hele mooie baan met fijne holes. Zeker een aanrader naast de klassiekers asl Tralee en Ballybunnion.

Translate to English
Helpful?
8.8
eooms4
Silver
Played on: 23 May 2013
Handicap while playing: 14.3
Dooks

Dooks is een heerlijke linkscourse nabij Killarney. Wij speelden er in mei met prachtige gele gorse in bloei! Pittige start en de ene hole nog mooier dan de andere. Ligging aan een baai bij Glenbeigh met fantastische vergezichten en uitkijk op bergen! Zie de foto's. Prijs kwaliteit fenomenaal. Must play! Vergeet echter niet een vd banen ballybunion, waterville of tralee t…

Translate to English
4
Helpful?
7.8
D
D Groot
Silver
Played on: 5 January 2013
Handicap while playing: 14.2
Dooks

Aanrader om te spelen. Zeker met de kortingsvoucher waardoor je Ring of Kerry, Skellig Bay en Dooks voor € 99, - kan spelen.

Translate to English
Helpful?
8.0
ch
Played on: 27 May 2012
Handicap while playing: 5.0
Dooks

A lovely links course that has everything a links to have. A real highlight.

Helpful?
7.6
ro
room101hd
Beginner
Played on: 26 March 2012
Handicap while playing: 14.4
Dooks

Amazing site course well worth a visit and a worthy challenge on a windy day.

Helpful?
8.9
Ka
KarsK
Gold
Played on: 30 December 2011
Handicap while playing: 10.2
Dooks

Schitterende baan op een unieke locatie. Klein smal weggetje ernaartoe, op de parkeerplaats heb je nog niet het idee dat achter het mooie clubhuis deze prachtige baan ligt. Schitterende holes, het echte linksgolf. Zeker spelen!

Translate to English
Helpful?
8.4
Played on: 4 June 2007
Handicap while playing: 14.2
Dooks

Dooks GC is situated on the Ring of Kerry between Ballybunion and Waterville Golf Clubs also 2 remarkable golf club. Staff and members members invite the visitors to discover and enjoy the golfcourse and give information if being for the 1st time. Practice facilities available and recommended to use especially when their is a dry spell and the fairways give you additional…

Helpful?
8.8
videobuff
Bronze
Played on: 22 September 2006
Handicap while playing: 8.9
Dooks

Wij speelden hier in 2006 een bedrijfstoernooi met 100 collega’s. Single handicap categorie. Fantastisch wat een baan. Maar ook pracht weer. Een echte links course.

Translate to English
Helpful?