Reviews

7.8
steenkamp
Silver
Played on: 2 August 2013
Handicap while playing: 25.0
Lanzo Golf Club

Hoog in de bergen gelegen leuke 9 holes golfbaan. Voor Italiaanse begrippen redelijk goed onderhouden baan. De greens zijn redelijk hard waardoor de bal vaak wegstuiterde en in een diep ravijn niet meer terug te vinden is. het clubhuis is niet bijzonder en de keuken is matig. Op 5 minuten met de auto is een fantastich Grotto restaurant op de weg naar Lonzo. We hebben ons goed geamuseerd. Een buggy moet je zeker nemn.

Helpful?
6.3
tancio
Gold
Played on: 15 June 2013
Handicap while playing: 8.6
Lanzo Golf Club

Campo a 9 buche di montagna. Tagliato in mezzo al bosco e pertanto stretto e tecnico. La manutenzione non era buona ma c'è da dire che nei giorni precedenti al mio passaggio, era piovuto molto. Ottimo il ristorante all'interno della club house. Prezzo un pochino alto per il livello del campo.

Helpful?
8.5
Played on: 16 August 2012
Handicap while playing: 16.1
Lanzo Golf Club

Tijdens vakantie aan het meer van Lugano 2 x gespeeld met mijn zoontje van 11. Een 9 holes baan met 2 teeboxen. Erg heuvelachtig en mooie ligging. Par 3 van hole 5 van 108 meter is gaaf. als je te ver slaat ligt de bal in een diep ravijn. Hole 9/18 loopt geheel naar links af en met de 2e slag naar de green, maar sla je te ver is het te hopen dan je goed verzekerd bent op autoruitschade, want de parkeerplaats ligt vlak achter de green. Maar een zeer mooie ligging en de route er naartoe vanuit het meer van Lugano is zeker net zo leuk als de golfbaan zelf.

Helpful?
7.1
Played on: 22 December 2010
Lanzo Golf Club

Mooie 9 holes baan, samen met m'n zoon van 9 jaar gespeeld daar. Had achteraf beter een buggy kunnen huren ! thailandgolf.nl

Helpful?