Golf & Country Valcurone: Reviews

Share
visitors_1
Played on: 24 September 2020 Review date: 24 September 2020Handicap: 24.5
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Campo collinare bello... vario e molto mosso... quindi non facile da giocare ma comunque divertente.. assolutamente con carrello elettrico o cart per i notevoli dislivelli... Putroppo nota negativa la manutenzione in generale soprattutto nell area pratica.. club house e zone comuni... Anche il campo presenta zone non mantenute correttamente.. Putroppo alla fine il punt…
Translate to English
visitors_1
4.8
tilax
Bronze
Played on: 5 October 2019 Review date: 14 October 2019Handicap: 17.7
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Ad inizio ottobre il campo era in condizioni inaccettabili. Se non avvessi fatto 100km per arrivare me ne sarei tornato a casa. Qui ci avevo già giocato e di certo non avevo trovato questa situazione. Mi spiace per il club: qualcosa deve essere successo per arrivare ad un punto simile.
Translate to English
visitors_1
Played on: 16 September 2019 Review date: 16 September 2019Handicap: 31.6
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Campo golf molto impegnativo con le prime 5 buche in salita con un bel dislivello che mette subito a dura prova la tenuta atletica. Fairway molto stretti con ai lati gruppi di sterpaglia molto alti ch eimpediscono un qualsiasi recupero delle palline. Fairway e green molto usarati e mal tenuti.
Translate to English
visitors_1
4.8
LePavillon
Silver
Played on: 10 August 2019 Review date: 10 August 2019Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Tees de départ pelés et couverts de mauvaises herbes, fairways en piteux état, greens mangés aux mites, bunkers où poussent les herbes folles... installations sans entretien. Quelle déception alors que le paysage environnant est magnifique. Ce club coté plus de 8 sur Leadingcourses ne mérite pas un 5. A éviter tant qu’en pareil état...
Translate to English
visitors_1
6.3
P.D.M
Silver
Played on: 22 July 2019 Review date: 7 October 2019Handicap: 11.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Deze open parkbaan heeft veel variatie, hoogte verschil, mooie uitkijkjes en water op de eerste 9. De holes liggen verdeeld over meerdere stukken grond. Zo nu en dan moet je een hek door en een weg oversteken om bij de volgende holes te komen. Het onderhoud liet alleen te wensen over, de fairways waren niet mooi, de greens redelijk. Na best wel een zoektochtje aangekome…
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 April 2019 Review date: 13 April 2019Handicap: 20
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Very friendly staff and the course has a very nice layout in a fantastic landscape. Unfortunately, the whole course and the premises are not very well kept.
visitors_1
7.8
mikibartolini
Silver
Played on: 21 December 2018 Review date: 21 December 2018Handicap: 20.1
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Campo impegnativo e abbastanza faticoso, consiglio uso del Cart. Club house molto carina ottima ospitalità.
Translate to English
visitors_1
8.1
robyc
Gold
Played on: 7 November 2018 Review date: 8 May 2020Handicap: 14
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Bellissimo posto, campo difficile e divertente, buche una diversa dall altra. La manutenzione potrebbe migliorare e il servizio pure abbiamo aspettato 30 minuti per avere un cart, campo pratica piccolo. In generale però merita.
Translate to English
visitors_1
9.2
mameto
Gold
Played on: 24 July 2018 Review date: 24 July 2018Handicap: 3.7
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
valcurone sito nella valle bellissima omonima è un campo certamenre da visitare. ottima club house e servizi e ottima ospitalita. il campo è veramente bello ma molto impegnativo assolutamente impiego cart stra consigliato. ottimo mantenaince. le prime nove saliscendi con i piedi mai in piano le seconde flat ma molto impegnative la 12 su tutte.
Translate to English
visitors_1
8.9
toonkruize
Gold
Played on: 14 September 2017 Review date: 21 September 2017Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Dit is en blijft een pareltje ik heb er nu zeer regelmatig gespeeld en ben en blijf positief verrast de uitdaging van de eerste negen zijn niet te versmaden. Het personeel omgeving faciliteiten ook om bij de baan te slapen erg goed. Op een klein uurtje van Milaan Linate of Malpensa gewoon top
Translate to English
visitors_1
8.3
pratichris
Silver
Played on: 29 August 2017 Review date: 29 August 2017Handicap: 11.7
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Campo tecnico, molto mosse le prime buche, scenario e luoghi tranquilli e belli.. Un po' faticoso soprattutto nelle prime buche.. car consigliato
Translate to English
visitors_1
9.1
toonkruize
Gold
Played on: 16 June 2016 Review date: 20 June 2016Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
We speelden de 2de keer deze week, er stond veel wind wat het nog spannender maakt, je kan er tevens heerlijk eten en goed slapen in de gebouwen in de buurt. Kortom goed golfen en daarnaast de geneugten van Italië eromheen!
Translate to English
visitors_1
9.1
toonkruize
Gold
Played on: 1 April 2016 Review date: 4 April 2016Handicap: 17.2
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Woww. Ik zeg niet veel meer. Maar probeer maar op hole 1 een par 5 de afslag over de beek te krijgen ga op 3 en 4 beide par 3 maar een bogey halen wat te denken van 8 van een belvedere hole 9 met n vallei aan de rechter kant dit is een par 5 succes. hole 12 hcp 1 lijkt ok maar je gaat eraan op t einde. 15 met water en bunkers wow heerlijk gewoon gaan. De familie is een to…
Translate to English
visitors_1
9.4
toonkruize
Gold
Played on: 29 November 2015 Review date: 2 December 2015Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
11
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
De 29 ste was het nog mooier dan de 28 ste wat een heerlijke club en wat een oase om hier te spelen met 2 van de moeilijkste holes van Italia no 1 en 12 ga er maar aanstaan. Gewoon een keer spelen
Translate to English
visitors_1
9.4
toonkruize
Gold
Played on: 28 November 2015 Review date: 2 December 2015Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
11
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
We hebben hier op 28 november gegolft voor de 3de keer wat een fantastische baan in de vallei van de Valcurone. Heerlijke club met super aardige mensen en het restaurant is ook echt een aanrader voor echte Italië bezoekers zoals we al over de 30 jaar doen gewoon een pareltje in de heuvels ten zuiden van Milano.
Translate to English
visitors_1
7.2
benterhorst
Bronze
Played on: 26 August 2015 Review date: 27 August 2015Handicap: 16
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Spannende (best moeilijke) baan,25 punten is redelijk maar toch. De eerste 9 veel schuine fairways waarbij een hit alleen niet genoeg is. Hij moet ook goed geplaatst zijn :-). De baan loopt tussen wat huizen door en is echt aan elkaar geplakt met stukken grond. Fairways behoorlijk goed, de greens super strak! De 2e 9 met veel water wat ook behoorlijk in het spel komt. Ze…
Translate to English
visitors_1
9.3
toonkruize
Gold
Played on: 4 June 2015 Review date: 7 June 2015Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Na de tweede keer zijn we blijven slapen in een herenhuis uit 1700 van de club schitterende kamers en met de ochtend gloren zijn we gaan spelen tussen de sproeiers en zingende vogels na het spelen een voortreffelijk ontbijt met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Translate to English
visitors_1
9.1
toonkruize
Gold
Played on: 3 June 2015 Review date: 7 June 2015Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Voor de 2 keer deze week en het was nog beter dan de eerste keer erg vriendelijk personeel en heerlijk gespeeld. Wat het pracht om hier te zijn. We lunchten tussen de eerste en tweede negen holes. Heerlijke wijn uit de streek uit Monleale. De patronesa Miranda is super vriendelijk. Wat fijn om hier te zijn.
Translate to English
visitors_1
8.4
toonkruize
Gold
Played on: 29 May 2015 Review date: 7 June 2015Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Heerlijke baan op de grens tussen Piemonte en Lombardije de eerste negen met hoogteverschil de tweede negen met veel waterpartijen dus een uitdaging. Je kan er heerlijk lunchen.
Translate to English
visitors_1
8.6
info355
Steel
Played on: 20 August 2012 Review date: 20 August 2012Handicap: 18
Golf & Country Valcurone Ssd A R.L.
Fantastische baan. Zeer goed onderhouden. Goede greens Prachtig clubhuis met aardige mensen en een zwembad. 1e negen erg heuvelachtig, 2e negen vlak met water. Aanrader. Baan ligt wel enigzins verstopt in de "foothills" van de Apennijnen.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com