Stiklestad Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
7.8
jostein54
Steel
Played on: 16 August 2021 Review date: 17 August 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Alt er bra. Stå på.
Translate to English
visitors_1
8.7
kirstennørgaard
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Velplejet bane. Dejligt med mulighed for at parkere campingvogn/autocampere med el efter svensk forbillede
Translate to English
visitors_1
8.8
lone hovmand
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Det meste var veldig bra. Det eneste vi reagerte på var dårlig skilting fra hull 1 til hull 2 og å komme videre fra teestedet på hull 2.
Translate to English
visitors_1
8.7
isobel2
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Bra plass for bobiler å overnatte
Translate to English
visitors_1
8.8
anneki
Steel
Played on: 2 August 2021 Review date: 2 August 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Dette er virkelig en perle av en golfbane. Mange teer som gjør det mulig å finne en tee som passer deg
Translate to English
visitors_1
8.8
john ivar8
Bronze
Played on: 2 August 2021 Review date: 2 August 2021Handicap: 20
Stiklestad Golfklubb
Fantastisk bane. Perfekte greener.
Translate to English
visitors_1
8.8
håkon98
Steel
Played on: 23 July 2021 Review date: 23 July 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Fantastisk imøtekommenhet i Proshop med å legge tilrette for bobil med strøm og tilgang til dusj og WC. Alt til en meget hyggelig pris. Hadde hørt mye bra av andre golfere og Stiklestad leverte tilgangs????
Translate to English
visitors_1
8.8
christin66
Steel
Played on: 23 July 2021 Review date: 24 July 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Hyggelig velkomst. Adgang til dusj og wc på kveldstid veldig positivt. Nydelig bane
Translate to English
visitors_1
8.5
unni5
Steel
Played on: 22 July 2021 Review date: 24 July 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Alltid godt å komme hit for en flott spilleopplevelse. Nydelig bane????????
Translate to English
visitors_1
8.8
erik92
Steel
Played on: 16 July 2021 Review date: 18 July 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Kæmpe gensyn efter 2 år. Alt står i samme gode stand og personalevenligheden er helt i top. Glæder os allerede til at komme igen.
Translate to English
visitors_1
8.7
knut30
Steel
Played on: 9 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Fantastiske grener. Pga kvalitet.
Translate to English
visitors_1
8.2
johnny46
Steel
Played on: 1 July 2021 Review date: 1 July 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
En utmerket golf opplevelse på en flott bane som jeg kan anbefale til alle! Flotte treningsforhold, nydelige fairways og passe krevende for en som ikke har spilt banen før. Skulle nok ha kjøpt meg en Course guide da mange hull hadde små hemmeligheter som bunkerene hjørner en kunne slått over om en visste de var der.
Translate to English
visitors_1
8.7
thomas307
Steel
Played on: 22 June 2021 Review date: 22 June 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Golfbanen i mitt hjerte:-) udiskuterbart en av norges desidert fineste baner.
Translate to English
visitors_1
8.2
bjørnegil
Steel
Played on: 4 June 2021 Review date: 4 June 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Flotte greener. Spennende variasjon på banen.
Translate to English
visitors_1
8.7
anne-marie14
Steel
Played on: 28 May 2021 Review date: 29 May 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Dette er nok det beste vi finner i Midt-Norge for tida. Flott bane som vedlikeholdes godt. Det er laget et fint rom for å spise utendørs nå når man ikke vil sitte så mange inne. Flott !.
Translate to English
visitors_1
8.1
trond526
Steel
Played on: 22 May 2021 Review date: 24 May 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Fantastisk bane vi gjerne besøker om igjen og om igjen! Tok turen fra Asker grunnet regnvær og fikk inn et par runder og storkoste oss! Supre greener for årstiden! Det eneste vi savner her er treningsfasiliteter for 50 meter og inn., På tide med noen nye rangeballer også. Par 3 på 230m i motvind og oppoverbakke er i lengste laget for alle golfere. Gjør det om til et enkel…
Translate to English
visitors_1
7.4
roar3
Steel
Played on: 3 May 2021 Review date: 5 May 2021Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Det var tidlig i sesongen, masse folk og banen er ikke «kommet» igang enda. Toppers uansett.
Translate to English
visitors_1
8.7
anne-marie14
Steel
Played on: 11 October 2020 Review date: 11 October 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Alltid en fornøyelse!
Translate to English
visitors_1
7.7
andrew016
Steel
Played on: 8 September 2020 Review date: 8 September 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Mye blind slag
Translate to English
visitors_1
7.7
andrew016
Steel
Played on: 8 September 2020 Review date: 8 September 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Mye blind slag
Translate to English
visitors_1
8.8
johnmagnar
Steel
Played on: 24 August 2020 Review date: 25 August 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Topp 3 av nærmere 300 baner vi har spilt i norge og sverrige. Banen var super, klubbhus med flott resturang, garderobe med dusj og greenfee handklær var ekstra + for vi som reiser norge på langs for å spille golf. KlubbenS svenske pro var svært hyggelig og proff. Anbefaler Stiklestad gk på det sterkeste????????????
Translate to English
visitors_1
8.6
anne-marie14
Steel
Played on: 19 August 2020 Review date: 19 August 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Alltid hyggelig å komme hit.
Translate to English
visitors_1
8.6
karl89
Steel
Played on: 14 August 2020 Review date: 15 August 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
En veldig kjekk bane i meget god stand - flotte fairwayer, bunkere og jevne fine greener (med ett unntak, mener jeg). Et riktig hyggelig fint og besøk
Translate to English
visitors_1
8.5
karl89
Steel
Played on: 14 August 2020 Review date: 15 August 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
En veldig kjekk bane i meget god stand - flotte fairwayer, bunkere og jevne fine greener (med ett unntak, mener jeg). Et riktig hyggelig fint og besøk
Translate to English
visitors_1
7.8
turid76
Steel
Played on: 11 August 2020 Review date: 11 August 2020Handicap: 35
Stiklestad Golfklubb
Synes det lå mye gress på fareway (etter klipping)
Translate to English
visitors_1
8.6
anne-marie14
Steel
Played on: 10 August 2020 Review date: 10 August 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Alltid velkommen der. Og banen er himla god
Translate to English
visitors_1
8.8
per-erik36
Steel
Played on: 1 August 2020 Review date: 1 August 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Helt topp betjening og bane.
Translate to English
visitors_1
8.7
perivan
Steel
Played on: 1 August 2020 Review date: 1 August 2020Handicap: 18.8
Stiklestad Golfklubb
Veldig flott og veltrimet bane.
Translate to English
visitors_1
8.3
kristin28
Steel
Played on: 23 July 2020 Review date: 25 July 2020Handicap:
Stiklestad Golfklubb
Var mange lange par 4 hull.
Translate to English
visitors_1
8.6
edgar.jorissen
Silver
Premium
Played on: 19 July 2020 Review date: 25 July 2020Handicap: 21
clubs_1
Stiklestad Golfklubb
We traveled here with high expectations, as this course ranks nr 1 on “leading courses”. At arrival we noticed already that the parking lot was full, but passing the clubhouse we found more space where we could park our camper. After a short warmup we launched our first balls and started. The course is fantastic and challenging! When you are not distracted by the stunning…
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com