Reviews

8.8
th
Beginner
Played on: 17 July 2020
Review date: 17 July 2020
Stiklestad Golfklubb

Golfbanen i mitt hjerte!

Translate to English
Helpful?
8.8
ni
Beginner
Played on: 14 July 2020
Review date: 14 July 2020
Handicap: 23.2
Stiklestad Golfklubb

Velholdt, flotte fairways og greener.

Translate to English
Helpful?
8.7
vi
Beginner
Played on: 11 July 2020
Review date: 12 July 2020
Stiklestad Golfklubb

Den beste banen vi har spilt i området!!

Translate to English
Helpful?
8.4
ju
Beginner
Played on: 8 July 2020
Review date: 10 July 2020
Stiklestad Golfklubb

Litt kort range. Ellers veldig bra.

Translate to English
Helpful?
8.7
mi
Beginner
Played on: 7 July 2020
Review date: 7 July 2020
Stiklestad Golfklubb

Flott bane!

Translate to English
Helpful?
8.8
er
Beginner
Played on: 21 June 2020
Review date: 25 June 2020
Stiklestad Golfklubb

Fantastisk bane!

Translate to English
Helpful?
7.2
ge
Bronze
Played on: 16 June 2020
Review date: 22 June 2020
Handicap: 17.6
Stiklestad Golfklubb

Meget fin bane med perfekte greener. Flott bane i flotte omgivelser, anbefales!

Translate to English
Helpful?
8.7
hi
Bronze
Played on: 16 June 2020
Review date: 16 June 2020
Stiklestad Golfklubb

Utrolig flott bane????

Translate to English
Helpful?
8.6
an
Beginner
Played on: 11 June 2020
Review date: 11 June 2020
Stiklestad Golfklubb

Alltid godt å komme dit

Translate to English
Helpful?
10
so
Beginner
Played on: 4 June 2020
Review date: 4 June 2020
Handicap: 21.0
Stiklestad Golfklubb

Flott og krevende bane med meget godt banemannskap.

Translate to English
Helpful?
8.7
an
Beginner
Played on: 22 May 2020
Review date: 23 May 2020
Stiklestad Golfklubb

Svært hyggelig svenske i desken!

Translate to English
Helpful?
8.6
ro
Beginner
Played on: 21 May 2020
Review date: 23 May 2020
Handicap: 14.0
Stiklestad Golfklubb

Herlig runde!

Translate to English
Helpful?
8.6
iv
Beginner
Played on: 7 May 2020
Review date: 8 May 2020
Stiklestad Golfklubb

Flott og krevende bane????

Translate to English
Helpful?
7.8
tr
Beginner
Played on: 28 April 2020
Review date: 29 April 2020
Stiklestad Golfklubb

Greenene var ujevne. Ikke så verst i forhold til årstiden. Fairwayene var fine.

Translate to English
Helpful?
8.1
we
Beginner
Played on: 26 April 2020
Review date: 28 April 2020
Stiklestad Golfklubb

Banen var veldig bra - forholdene tatt i betraktning. Gresset mangler gode vekstforhold.

Translate to English
Helpful?
7.3
bj
Beginner
Played on: 26 April 2020
Review date: 26 April 2020
Stiklestad Golfklubb

Ikke så enkelt i disse korona-tider men det funket bra:-)

Translate to English
Helpful?
8.0
ar
Beginner
Played on: 12 November 2019
Review date: 12 November 2019
Handicap: 19.3
Stiklestad Golfklubb

Banen er god å spille. Kan bli bedre merking.. Bør sette opp toalettforhold.

Translate to English
Helpful?
7.6
ka
Beginner
Played on: 29 October 2019
Review date: 29 October 2019
Handicap: 16.2
Stiklestad Golfklubb

Utrolig bra bane og spesiellt greener.

Translate to English
Helpful?
8.8
li
Beginner
Played on: 27 September 2019
Review date: 29 September 2019
Stiklestad Golfklubb

Veldig bra bane, alltid godt preparert.

Translate to English
Helpful?
8.8
to
Beginner
Played on: 30 August 2019
Review date: 31 August 2019
Stiklestad Golfklubb

Meget god. Fortsett med golfhefte. Jeg kommer tilbake.

Translate to English
Helpful?
7.7
le
Beginner
Played on: 28 August 2019
Review date: 28 August 2019
Handicap: 9.0
Stiklestad Golfklubb

Välskött bana i vacker natur.

Translate to English
Helpful?
7.5
ge
Bronze
Played on: 15 August 2019
Review date: 8 November 2019
Handicap: 15.6
Stiklestad Golfklubb

Herlig bane med en flott beliggenhet! Greenene er supre stort sett hele tiden!

Translate to English
Helpful?
8.7
ma
Bronze
Played on: 12 August 2019
Review date: 13 August 2019
Stiklestad Golfklubb

Fin bana men dålig uppmärkning mellan tee och ganska långt emellan.

Translate to English
Helpful?
8.8
an
Beginner
Played on: 9 August 2019
Review date: 10 August 2019
Stiklestad Golfklubb

Fantastisk trevlig personal med utmärkt service. Vackert belägen fin välskött bana med omväxlande roliga utmaningar.

Translate to English
Helpful?
8.6
un
Beginner
Played on: 3 August 2019
Review date: 3 August 2019
Stiklestad Golfklubb

Norges vakreste og beste bane♥️

Translate to English
Helpful?
8.8
pe
Beginner
Played on: 12 July 2019
Review date: 12 July 2019
Stiklestad Golfklubb

Fantastiska fairways, och mycket trevlig personal

Translate to English
Helpful?
7.7
je
Bronze
Played on: 6 July 2019
Review date: 6 July 2019
Handicap: 13.1
Stiklestad Golfklubb

Fin bane med flotte syn mod vand og skov. Banen var ret fugtig med behov for flytte bolden til tørre områder inden slag, men grøn med enkelte skader på fairway. Et besøg værd!

Translate to English
Helpful?
8.1
ma
Beginner
Played on: 4 July 2019
Review date: 5 July 2019
Stiklestad Golfklubb

Tråkigt med plastmattor på dem två par 3-orna på front 9. Lite mer matutbud för gäster hade inte skadat, Inte alla som har med matsäck. dock mycket nöjd med banans skick, en av Norges bästa

Translate to English
Helpful?
8.4
Gold
Played on: 11 June 2019
Review date: 24 June 2019
Handicap: 11.1
Stiklestad Golfklubb

Our second round in Norway. I was looking forward to this course, since I love courses with trees and up and down fairways. Training areas are with enough space, close to clubhouse. Clubhouse offers showers and small pro-shop. Once again we were allowed to play with kid in stroller there. That is great fairways are far from each other co no worries that our small Tiger wi…

37
Helpful?
8.8
er
Beginner
Played on: 11 June 2019
Review date: 12 June 2019
Stiklestad Golfklubb

Den flotteste af alle de baner vi har spillet på. Fantastisk velplejet bane- i den mest storslåede nAtur. Personalet særdeles venlig og imødekommende. Kommer meget gerne igen. Venlig hilsen. Tove og Erik

Translate to English
Helpful?