Reviews

8.7
yn
Beginner
Played on: 30 May 2019
Review date: 30 May 2019
Handicap: 19.9
Stiklestad Golfklubb

Nok et fantastisk besøk til Stiklestad Golfklubb. Banen er i fantastisk god stand. Greener er i særdeles god stand, velstelt og meget godt klipt. Det samme gjelder for fairwayer. Skryt til klubbledelse og banemannskap som gjør en fantastisk jobb.

Translate to English
Helpful?
8.8
ni
Beginner
Played on: 30 May 2019
Review date: 3 June 2019
Stiklestad Golfklubb

Et flott anlegg i veldig god stand og utmerket service. Vi kommer garantert tilbake :)

Translate to English
Helpful?
8.6
pe
Beginner
Played on: 24 May 2019
Review date: 24 May 2019
Handicap: 18.0
Stiklestad Golfklubb

Fantastiske forhold, supert på alle banens felter!

Translate to English
Helpful?
8.6
si
Beginner
Played on: 20 May 2019
Review date: 27 May 2019
Handicap: 18.9
Stiklestad Golfklubb

Inga toaletter på banan, det är problem för speciellt damer

Translate to English
Helpful?
8.1
yn
Beginner
Played on: 18 May 2019
Review date: 19 May 2019
Handicap: 19.9
Stiklestad Golfklubb

Dette er Trøndelags flotteste golfbane. Omgivelsene og banen er helt fantastisk. Du føler deg alltid velkommen på Trones.

Translate to English
Helpful?
8.4
bj
Beginner
Played on: 9 May 2019
Review date: 9 May 2019
Stiklestad Golfklubb

Greenene var veldig bra så tidlig i sesongen. Ingen vinterskader på greenene.

Translate to English
Helpful?
8.7
so
Beginner
Played on: 8 May 2019
Review date: 9 May 2019
Stiklestad Golfklubb

Flotte greener! Mat tilbudet kunn vært bedre!

Translate to English
Helpful?
8.2
bj
Beginner
Played on: 8 May 2019
Review date: 10 May 2019
Stiklestad Golfklubb

Gode greener

Translate to English
Helpful?
8.1
si
Beginner
Played on: 30 April 2019
Review date: 30 April 2019
Handicap: 18.9
Stiklestad Golfklubb

Fantastiskt fin bana för årstiden

Translate to English
Helpful?
8.7
ar
Bronze
Played on: 23 April 2019
Review date: 24 April 2019
Handicap: 19.0
Stiklestad Golfklubb

Mycket trevlig och bra bana! Har spelat där flera gånger, men den har nog aldrig varit så bra - speciellt den här tiden på året.

Translate to English
Helpful?
8.5
ro
Beginner
Played on: 22 April 2019
Review date: 23 April 2019
Stiklestad Golfklubb

Fantastisk fin bane. Alltid imponerende bra stand på banen så tidlig på sesongen.

Translate to English
Helpful?
8.0
an
Beginner
Played on: 16 September 2018
Review date: 16 September 2018
Handicap: 18.0
Stiklestad Golfklubb

Bra för husbilsresenärer

Translate to English
Helpful?
8.7
Beginner
Played on: 8 September 2018
Review date: 10 September 2018
Stiklestad Golfklubb

Dette er en svært fin og velholdt bane!!!

Translate to English
Helpful?
7.7
ka
Beginner
Played on: 4 September 2018
Review date: 4 September 2018
Stiklestad Golfklubb

Det virker påfaldende og unødigt negativt, at der ikke er adgang til garderobe og badefaciliteter .

Translate to English
Helpful?
8.8
an
Beginner
Played on: 30 August 2018
Review date: 30 August 2018
Stiklestad Golfklubb

Fantastisk bane og personell, følte meg veldig velkommen og ønsket. Hit skal jeg igjen :-)

Translate to English
Helpful?
8.6
Beginner
Played on: 18 August 2018
Review date: 20 August 2018
Stiklestad Golfklubb

Svært fin bane i pene omgivelser. Topp!

Translate to English
Helpful?
8.7
th
Beginner
Played on: 4 August 2018
Review date: 8 August 2018
Stiklestad Golfklubb

Dette er min gamle hjemmebane, og den er bare fanastisk!

Translate to English
Helpful?
8.3
ro
Beginner
Played on: 26 July 2018
Review date: 26 July 2018
Stiklestad Golfklubb

Svært god standard på banens standard og fantastisk natur og utsikt fra flere av hullene. Banen er jo lagt i de historiske områdene like utenfor der slaget på Stiklestad foregikk og hvor kong Olav Haraldsson , senere hellig Olav ble drept. Ja, banen ligget på historisk grunn.

Translate to English
Helpful?
8.7
ha
Beginner
Played on: 25 July 2018
Review date: 12 August 2018
Handicap: 30.0
Stiklestad Golfklubb

Kommer gjerne igjen når jeg er på gjennomreise slik denne gang.

Translate to English
Helpful?
8.6
he
Beginner
Played on: 24 July 2018
Review date: 26 July 2018
Handicap: 29.0
Stiklestad Golfklubb

Trevligt bemötande dock dåligt utbud på fika o mat

Translate to English
Helpful?
8.9
Fa
Gold
Played on: 19 July 2018
Review date: 19 July 2018
Handicap: 15.0
Stiklestad Golfklubb

Wir haben den Platz zum zweiten Mal gespielt und wieder viel Freude an diesem Platz gehabt. Die Pflege ist vorbildlich, auch wenn diesen Sommer wie auf allen anderen norwegischen Plätzen viele Ausfälle durch die Trockenheit zu verzeichnen sind. Dieser Platz ist immer eine Empfehlung!

Translate to English
Helpful?
8.8
bi
Beginner
Played on: 19 July 2018
Review date: 31 July 2018
Stiklestad Golfklubb

Flot bane og stor imødekommenhed. Bestemt et besøg værd ????

Translate to English
Helpful?
8.6
ev
Beginner
Played on: 14 July 2018
Review date: 15 July 2018
Stiklestad Golfklubb

Underbart vacker bana.

Translate to English
Helpful?
8.0
er
Beginner
Played on: 14 July 2018
Review date: 15 July 2018
Stiklestad Golfklubb

En av de vackraste banor jag spelat

Translate to English
Helpful?
8.8
sv
Beginner
Played on: 10 July 2018
Review date: 11 July 2018
Stiklestad Golfklubb

Veldig bra

Translate to English
Helpful?
6.7
ja
Beginner
Played on: 3 July 2018
Review date: 3 July 2018
Stiklestad Golfklubb

Første ni hadde svært dårlige greener. Enslig spiller på flere baller slapp ikke gjennom fra 3-9 hull(da gav han seg) siste ni var ganske bra

Translate to English
Helpful?
8.8
ru
Beginner
Played on: 1 July 2018
Review date: 1 July 2018
Stiklestad Golfklubb

Flott bane i fantastiske omgivelse - kan varmt anbefales

Translate to English
Helpful?
8.8
Beginner
Played on: 23 June 2018
Review date: 23 June 2018
Stiklestad Golfklubb

Fantastisk hyggelig vertskap. Her føler du at du er velkommen og at vertskapet setter pris på at du besøker banen. Terningkast 6

Translate to English
Helpful?
6.1
jo
Beginner
Played on: 10 June 2018
Review date: 10 June 2018
Stiklestad Golfklubb

Synes banen var dårlig.

Translate to English
Helpful?
6.2
ra
Beginner
Played on: 8 June 2018
Review date: 8 June 2018
Handicap: 7.0
Stiklestad Golfklubb

Jeg er selvfølgelig fullstendig klar over at barnearbeid må prioriteres høyt. Likevel synes jeg idag at de var veldig lite fleksible. Det var 3 hull jeg ikke fikk spilt ferdig, og således var det en skuffende opplevelse totalt sett.

Translate to English
Helpful?