Reviews

8.7
Øy
Beginner
Played on: 29 August 2016
Review date: 1 September 2016
Stiklestad Golfklubb

Flott bane i flotte omgivelser. Serviceinnstilte ansatte.

Translate to English
Helpful?
8.8
ro
Beginner
Played on: 17 August 2016
Review date: 17 August 2016
Stiklestad Golfklubb

Området på Trones gjør golfbanen til en opplevelse i seg selv. Men også personalet er utpreget hyggelige og er flotte representanter for klubben og Stiklestad. Selve Golfbanen er dessuten en av de best preparerte banene i Norge på denne tiden av året.

Translate to English
Helpful?
8.8
ge
Beginner
Played on: 6 August 2016
Review date: 6 August 2016
Stiklestad Golfklubb

Alltid veldig hyggelig å komme til Stiklestad golfklubb. Kjempefin bane, og alltid trivelig mottakelse i Proshop.

Translate to English
Helpful?
8.7
gu
Bronze
Played on: 4 August 2016
Review date: 10 August 2016
Stiklestad Golfklubb

Fantastiskt fin bana och trevlig personal.

Translate to English
Helpful?
8.7
ka
Beginner
Played on: 3 August 2016
Review date: 4 August 2016
Stiklestad Golfklubb

Fantastisk fin bana, med fina greener och fairway. Serviceinriktad personal. En sån som Tore i kansliet skulle alla klubbar ha. Tack för ett par fantastiska dagar

Translate to English
Helpful?
8.3
ke
Beginner
Played on: 1 August 2016
Review date: 1 August 2016
Stiklestad Golfklubb

Mycket trevligt bemötande o service

Translate to English
Helpful?
6.9
cl
Bronze
Played on: 26 July 2016
Review date: 26 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Ingen bra parkering för husbilar. Banan har för många blinda hål och för många doglegshål.

Translate to English
Helpful?
7.6
tr
Beginner
Played on: 23 July 2016
Review date: 23 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Fine greener

Translate to English
Helpful?
7.7
ax
Beginner
Played on: 23 July 2016
Review date: 25 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Litt trege greener

Translate to English
Helpful?
9.8
Fa
Gold
Played on: 18 July 2016
Review date: 21 January 2018
Stiklestad Golfklubb

Hier ist man als Gast sehr willkommen. Unser 12-jähriges Kind spielte gratis, wir dank Golfhäftet für die Hälfte und als Begrüßungsgeschenk gab es für jeden (auch für das Kind!) 3 Titlist Bälle mit Clublogo. Ein sehr abwechlungsreicher Platz mit Wald und vielen Dogledgs. Komplett in einem guten Pflegezustand.

Translate to English
Helpful?
8.6
th
Beginner
Played on: 15 July 2016
Review date: 17 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Veldig bra bane, kort range

Translate to English
Helpful?
8.7
yn
Beginner
Played on: 15 July 2016
Review date: 15 July 2016
Handicap: 24.9
Stiklestad Golfklubb

Stiklestad er Trøndelags desidert beste bane. Her blir en alltid godt ivaretatt, føler seg velkommen og ønsker seg tilbake . Anbefales på det sterkeste.

Translate to English
Helpful?
8.8
an
Beginner
Played on: 10 July 2016
Review date: 12 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Fantastiskt bra

Translate to English
Helpful?
8.7
pe
Bronze
Played on: 8 July 2016
Review date: 10 July 2016
Handicap: 11.0
Stiklestad Golfklubb

Tror dette er en av Norges beste golfanlegg og trivelige ansatte.

Translate to English
Helpful?
8.7
an
Beginner
Played on: 5 July 2016
Review date: 8 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Super mottagelse. Veldig fin bane.

Translate to English
Helpful?
8.7
an
Beginner
Played on: 5 July 2016
Review date: 5 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Fin bane med flotte forhold. Veldig bra greener. Kjempefin mottagelse!

Translate to English
Helpful?
8.6
bi
Bronze
Played on: 4 July 2016
Review date: 6 July 2016
Handicap: 27.2
Stiklestad Golfklubb

Mycket bra bana, greener och service från personalen.

Translate to English
Helpful?
8.8
sv
Beginner
Played on: 3 July 2016
Review date: 4 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Jag spelade på Stiklestad GK av den orsaken att jag var här och jobbade tillfälligt på Kvaerner Verdal under två veckor. Spelar gärna en runda till om arbetet medger detta. Här är ljust till sena kvällen. Jag och min kamrat har aldrig blivit så väl bemötta på någon golfklubb jag spelat på förut och jag har spelat på många banor och i många länder. Vi hade inte varit inne …

Translate to English
Helpful?
8.7
ki
Beginner
Played on: 1 July 2016
Review date: 1 July 2016
Stiklestad Golfklubb

Hyggelig og nyttig at en fra klubben spilte sammen med oss.

Translate to English
Helpful?
8.7
bi
Bronze
Played on: 28 June 2016
Review date: 29 June 2016
Handicap: 27.2
Stiklestad Golfklubb

Veldig bra mottatt av Tore, føler meg godt mottatt og velkommen på denne banen, kommer tilbake!

Translate to English
Helpful?
8.8
da
Beginner
Played on: 26 June 2016
Review date: 20 September 2016
Stiklestad Golfklubb

Flott bane i god stand. Variert banelayout.

Translate to English
Helpful?
8.1
jo
Beginner
Played on: 26 June 2016
Review date: 26 June 2016
Stiklestad Golfklubb

Veldig fine greener og som altid veldig fin bane med unntak av litt dårlige fairway på enkelte hull. Flott bane og fantastiske omgivelser

Translate to English
Helpful?
8.7
bj
Bronze
Played on: 26 June 2016
Review date: 26 June 2016
Stiklestad Golfklubb

Väldigt trevligt bemötande. Saknar handukar för greenfee gäster. Annars allt bara bra.

Translate to English
Helpful?
8.8
ul
Bronze
Played on: 18 June 2016
Review date: 18 June 2016
Stiklestad Golfklubb

Killen vi mötte i receptionen var mycket trevlig och tillmötesgående, hjälpte oss till duschen,vilken var vergligen fräsch, vi är mycket nöjda med vårt besök☺⛳

Translate to English
Helpful?
8.8
be
Silver
Played on: 18 June 2016
Review date: 20 June 2016
Stiklestad Golfklubb

Allt helt ok

Translate to English
Helpful?
8.2
sv
Beginner
Played on: 14 June 2016
Review date: 15 June 2016
Stiklestad Golfklubb

Veldig hyggelig vertskap på en utmerket bane

Translate to English
Helpful?
8.8
ha
Beginner
Played on: 5 May 2016
Review date: 5 May 2016
Stiklestad Golfklubb

Flott bane i fine omgivelser, perfekte greener.

Translate to English
Helpful?
8.4
ro
Beginner
Played on: 30 April 2016
Review date: 4 May 2016
Stiklestad Golfklubb

Banen er kjempefin, men bærer preg av at det er tidlig i sesongen. Vil definitivt spille Stiklestad igjen!

Translate to English
Helpful?
8.8
Beginner
Played on: 31 January 2016
Review date: 1 February 2016
Stiklestad Golfklubb

En fantastisk golfklubb! Flott bane, meget hyggelig mottakelse, fantastisk miljø.... Anbefales!

Translate to English
Helpful?
8.5
ha
Beginner
Played on: 16 September 2015
Review date: 16 September 2015
Handicap: 20.0
Stiklestad Golfklubb

Flot golfbane i virkelig god stand. Hyggelig atmosfære i klubhus og superservice fra Tore. Kommer bestemt igen.

Translate to English
Helpful?