Golfclub Riel: Reviews

  • Show all courses
  • Golfclub Riel (72)7.8
visitors_1
7.8
lorenz.werts
Bronze
Played on: 26 April 2022 Review date: 28 April 2022Handicap: 15
Golfclub Riel
Mooie en vooral lastige 9-holes baan. Voor het oefen van het korte werk is dit een prima plek. Goed verzorgd, prima faciliteiten en net clubhuis.
Translate to English
visitors_1
Played on: 20 March 2022 Review date: 20 March 2022Handicap: 31.5
Golfclub Riel
Op de vroege zondagochtend met Karin ontspannen 18 holes gegolfd. Eerste bezoek, dus altijd lastig. Prima onderhouden goed lopende greens. Soms goed oppassen voor afzwaaiers golvers tegemoetkomende holes. Vriendelijke en behulpzame bediening in clubhuis (bedankt Niels).
Translate to English
visitors_1
7.6
rein.constant
Bronze
Played on: 12 January 2022 Review date: 14 January 2022Handicap: 36.7
Golfclub Riel
Relaxte sfeer, lekker weer en een fijne baan. In de winter lijkt het iets minder onderhouden.
Translate to English
visitors_1
9.1
vanacht
Silver
Played on: 17 November 2021 Review date: 19 November 2021Handicap: 13.7
Golfclub Riel
Prachtig gelegen golfbaan in de natuur. Schitterende zelden zulke goed onderhouden greens gezien. Mooie uitdagende baan.
Translate to English
visitors_1
7.8
info935
Gold
Played on: 4 May 2021 Review date: 27 December 2021Handicap: 14.3
Golfclub Riel
Een leuke golfbaan in Geldrop. Met een redelijke parkeerplaats en een goed clubhuis. Een drivingrange met daarbij een bekende golfschool. Je treft hier een 9-holes golfbaan aan. Prachtige accommodatie. Mooie fairways, greens en waterpartijen. Ik heb hier een paar keer gespeeld en heb hier goede herinnering aan. Het clubhuis met terras is goed en de bediening vriendelijk.
Translate to English
visitors_1
7.8
TonBri
Silver
Played on: 2 May 2021 Review date: 5 May 2021Handicap: 32.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfclub Riel
Voor de tweede keer hier gespeeld, nu als 3-bal. Het is een leuke baan met enkele waterpartijen en hinderlijke bunkers. De fairways en greens liggen er prima bij. Helaas kunnen we vandaag alleen 9 holes lopen en is de horecagelegenheid nog steeds verplicht gesloten, maar ondanks kunnen we toch genieten van de baan en het golfen, maar missen wel het afsluitende drankje.
Translate to English
visitors_1
8.6
j.verbossen
Steel
Played on: 22 December 2020 Review date: 22 December 2020Handicap: 15.6
Golfclub Riel
Prachtig gelegen oude bosbaan met 9 holes.
Translate to English
visitors_1
7.9
frankpas
Gold
Played on: 27 November 2020 Review date: 3 December 2020Handicap: 21.3
Golfclub Riel
GC Riel is een leuke 9 holes baan, die veel uitdaging biedt voor de golfer van elk niveau. Zeker met de aanpassingen die begin 2020 zijn doorgevoerd is de baan nog uitdagender geworden dan hij al was. De fairways zijn veelal smal en de greens klein, waardoor precisie in je slagen nodig is. Hier en daar is er water dat in het spel komt als je minder nauwkeurig slaat. Een m…
Translate to English
visitors_1
Played on: 19 September 2020 Review date: 25 September 2020Handicap: 16
Golfclub Riel
Uitdagende goed verzorgde 9 holes baan. Drivingrange is wat kort maar uitdagend ingericht. Baan bied ook voor lage handicaps ruim voldoende uitdagingen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 28 August 2020 Review date: 28 August 2020Handicap: 22
Golfclub Riel
Op zich vind ik 9 holes banen minder interessant. De weg van het clubhuis naar hole 1 is langs de driving range en het sportpark (tennis en hockey). De baan lag er goed verzorgd bij. ook was er gedacht aan de kleine fijnheden. Dit allemaal dankzij Jan! Een nette baan maar wel met veel par 3's. Dus leuk om een keer te lopen.
Translate to English
visitors_1
7.5
jan605
Bronze
Played on: 31 July 2020 Review date: 31 July 2020Handicap: 30.9
Golfclub Riel
Op de heetste dag van 2020 hier gespeeld. Heel compacte 9-holes baan. Uitdagende baan met vele waterpartijen, zowel voor het korte spel en ik voor de longhitters. Goed onderhouden groene en fairways.
Translate to English
visitors_1
7.5
jan605
Bronze
Played on: 31 July 2020 Review date: 31 July 2020Handicap: 30.9
Golfclub Riel
Op de heetste dag van 2020 hier gespeeld. Heel compacte 9-holes baan. Uitdagende baan met vele waterpartijen, zowel voor het korte spel en ik voor de longhitters. Goed onderhouden groene en fairways.
Translate to English
visitors_1
7.8
TonBri
Silver
Played on: 31 July 2020 Review date: 31 July 2020Handicap: 32.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfclub Riel
Leuke compacte 9 holes baan, die voor 18 holes twee maal gelopen kan worden. De tee's, greens en fairways liggen er mooi bij. Op 6 van de 9 holes is er water in het spel en enkele bunkers liggen zeer verraderlijk rond de green en dat maakt de baan uitdagend. Ondanks deze tropische zomerdag (32+°) is het toch een mooi rondje om te doen. Je moet wel voldoende water meeneme…
Translate to English
visitors_1
8.6
nawah22
Steel
Played on: 22 June 2020 Review date: 22 June 2020Handicap: 47
Golfclub Riel
Fijne club goed onderhouden.
Translate to English
visitors_1
7.5
fbmmartens
Silver
Played on: 15 June 2020 Review date: 18 June 2020Handicap: 38.3
Golfclub Riel
Mooi gelegen golfbaan, alleen jammer van het omgevingsgeluid van de weg naar Eindhoven. De overlast van de ganzen is behoorlijk, vooral op de banen bij het water, dus goed uitkijken waar je loopt. Verder, een leuke baan om regelmatig terug te komen.
Translate to English
visitors_1
8.3
ThijsvanKeulen
Gold
Premium
Played on: 5 June 2020 Review date: 29 June 2020Handicap: 10.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
13
Golfclub Riel
Leuke 9 holes baan die heel goed uit de lockdown is gekomen. Driving range met nieuwe ballen en vele targets. Uitdagende 6 holes Pitch en putt waar óók de gevorderde speler niet makkelijk een parretje scoort. 9 holes baan met nieuwe vijver op hole 7 waardoor óók deze hole weer moeilijker is geworden... veel succes om hier je handicap te lopen👍.
Translate to English
visitors_1
8.4
ThijsvanKeulen
Gold
Premium
Played on: 18 January 2020 Review date: 18 January 2020Handicap: 10.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
Golfclub Riel
Lekker 18h gelopen in de winterzon! Jammer dat er geen wintertees zijn zodat je een kale afslag hebt maar dat weegt niet op dat deze baan nu daardoor wel "gewoon" qualifying is! Zeer smal en blijft erg moeilijk om je hcp te lopen, elk foutje wordt hier afgestraft. Leuke, mooiste en gezellige 9h baan van regio Eindhoven.
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 November 2019 Review date: 11 November 2019Handicap: 35.6
Golfclub Riel
Meer parkeerplaatsen, nu ook nog een veldje met modder als het geregend heeft.
Translate to English
visitors_1
8.3
Zoyke
Steel
Played on: 26 October 2019 Review date: 29 October 2019Handicap: 16.6
Golfclub Riel
De parkeerplaats zou helemaal verhard mogen worden maar dit is aan de gemeente en niet de golfclub. De greens en de fairways liggen er schitterend bij echt een dikke pluim voor de greenkeeper. Ook nu in het nattere seizoen is alles goed bespeelbaar.
Translate to English
visitors_1
7.5
Peer6s
Silver
Premium
Played on: 20 October 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 13.9
Golfclub Riel
Goed onderhouden baan. Iets meer oppervlak om de baan uit te breiden zou hem een stuk interessanter maken. Desondanks geen verkeerde baan om te lopen. Clubhuis heeft een gezellig open karakter en de mensen zijn zeer gastvrij. Zeker de moeite om een keer of twee te lopen.
Translate to English
visitors_1
8.8
frietjhof
Bronze
Played on: 11 October 2019 Review date: 11 October 2019Handicap: 10.5
Golfclub Riel
Vandaag weer genoten (in de regen) van de kwaliteit van de baan en de greens. Op het huidige onderhoud en de status van, weer, de greens zullen menig (grotere) banen jaloers zijn. Voor een uitdagende 9 holes parkbaan in de regio moet je echt op Riel zijn.
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 October 2019 Review date: 8 October 2019Handicap: 30.1
Golfclub Riel
Leuke gezellige baan. Erg gastvrij.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 October 2019 Review date: 18 October 2019Handicap: 35.6
Golfclub Riel
Het aantal parkeerplaatsen, vooral bij regenachtig weer.
Translate to English
visitors_1
7.9
KimE
Steel
Played on: 6 September 2019 Review date: 6 September 2019Handicap: 19
Golfclub Riel
Leuke baan om eens te spelen. Mooi opgezet en niet eenvoudig. Fairway zijn goed. Greens zijn hard. Hierdoor stopt de bal niet zo goed als normaal. Komen zeker nog eens terug.
Translate to English
visitors_1
8.2
ThijsvanKeulen
Gold
Premium
Played on: 11 July 2019 Review date: 14 July 2019Handicap: 10.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfclub Riel
Leuke unieke 9 holes baan met roodzwenk greens (grassoort). Totaal niet vergevensgezind en moeilijk om je hcp te lopen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 May 2019 Review date: 13 May 2019Handicap: 22.6
Golfclub Riel
De tweede keer hier gespeeld in NGF competitie-verband. Een zeer gezellige Brabantse club waar je je erg welkom voelt. Parkeerterrein mocht wat beter. De ruimte voor de oefenfaciliteiten is wat beperkt. Driving range aan korte kant. Het clubhuis is een modern gebouw met terras en zicht op de oefenfaciliteiten. De baan ligt achter de driving range en de tennisbanen. Hole 1…
Translate to English
visitors_1
7.6
frankpas
Gold
Played on: 28 April 2019 Review date: 29 April 2019Handicap: 21.3
Golfclub Riel
GC Riel is een korte 9-holes baan die echter wel veel uitdaging biedt. De oefenfaciliteiten zijn prima (Golfschool Geldrop), zeker voor een 9 holes baan. Daarnaast ligt er ook nog een 6 holes Par 3 baan, waar je goed je korte spel kunt oefenen. De 9 holes baan heeft veelal smalle fairways en redelijk wat waterhindernissen, dus goed recht slaan is belangrijker dan veel le…
Translate to English
visitors_1
7.7
fbmmartens
Silver
Played on: 19 April 2019 Review date: 19 April 2019Handicap: 38.3
Golfclub Riel
Niet verwacht z’n leuke baan aan te treffen. Mooi kort spel mogelijk maar ook lange drive ways met strategische waterpartijen en bunkers, snelle greens. Kortom voor elk wat wils.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 April 2019 Review date: 28 April 2019Handicap: 13.6
Golfclub Riel
Brabantse gastvrijheid, leuke korte baan om vooral het korte spel te oefenen. Wel veel water dus pas op met afzwaaiers.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 December 2018 Review date: 7 December 2018Handicap: 29.8
Golfclub Riel
Deze 9 holes baan is niet al re groot. Deze loop je in ruim een uur. Das dijn. Dan ga je een keer vaker. Vrij smalle fareways. Dus je leert er goed rechtdoor te spelen.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com