Prise d'eau Golf: Reviews

visitors_1
4.0
eindhoven.p
Bronze
Premium
Played on: 28 March 2021 Review date: 29 March 2021Handicap: 9.3
Blaak-De Leij
Eerste indruk erg druk, mooi clubhuis en mooie oefenfaciliteiten. Verwachtingen van de golfbaan zijn gezet. We speelden leij-blaak; holes eerste 9 zijn uitdagend; greens dramatisch, dit devalueert deze golfbaan enorm. Blaak idem. Voor €67,50 prijs/kwaliteit niet ok. Op zijn minst verwacht dat status greens vooraf wordt gemeld. Door de enorme drukte is hier geen ruimte voo…

Reply from Prise d'eau Golf — 1 June 2021

Beste eindhoven. p, Het is jammer om te horen dat uw ervaring niet positief was. Wij zullen de status van de greens bespreken met de greenkeepers. Hopelijk zien wij u binnenkort weer op de baan! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!
Translate to English
visitors_1
8.4
info7669
Silver
Played on: 21 March 2021 Review date: 26 March 2021Handicap: 19
Par 3 course
Prachtige baan vriendelijk ontvangst in deze tijd zeer plezierig gespeeld.

Reply from Prise d'eau Golf — 8 April 2021

Beste info7669, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent ontvangen door onze receptionistes. Wij gaan dit intern doorgeven. We ontvangen je uiteraard graag een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!
Translate to English
visitors_1
7.3
Leonard
Gold
Played on: 17 March 2021 Review date: 13 May 2021Handicap: 16.6
Par 3 courseBlaak-De Sijsten
We played half March so the course just coming out of winter. We played the par 3 course first. I really liked it. The holes are situated left of the driving range and most are in the trees so the shots, depending on the pin position, can be challenging. It took about 1 hours and 15 to finish all holes due to some traffic and we planned an hour so we didn't play the las…

Reply from Prise d'eau Golf — 1 June 2021

Dear Leonard, It is great to hear that you enjoyed the par 3 course! It is unfortunate to hear that you had difficulties with the state of the greens. The greens have been significantly improved since March so we hope to see you back at Prise d'eau soon! Kind regards, Team Prise d'eau Golf!
visitors_1
8.2
francois5
Silver
Played on: 5 March 2021 Review date: 7 March 2021Handicap: 27.9
Blaak-De Leij
Drivingrange is leuk met die monitors en veel objecten. Baan was goed, goed onderhouden en lekker breed.

Reply from Prise d'eau Golf — 22 March 2021

Beste francois5, Wat leuk dat ons Toptracer systeem je zo goed is bevallen. Je kan er inderdaad erg veel verschillende onderdelen op beoefenen. We zien je graag terug! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 January 2021 Review date: 13 January 2021Handicap: 17
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De Sijsten
Een heerlijke dag met koud weer gelopen met draagtas en met wintergreens.

Reply from Prise d'eau Golf — 4 February 2021

Beste r_vandusseldorp, Gelukkig houden de kou, draagtassen en wintergreens je niet tegen om toch een ronde te spelen op Prise d'eau! Graag tot snel weer. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf!
Translate to English
visitors_1
7.6
franstop
Silver
Played on: 20 December 2020 Review date: 22 December 2020Handicap: 21
De Leij-De Sijsten
Ondanks de vele regenval was de golf baan goed bespeelbaar.

Reply from Prise d'eau Golf — 7 January 2021

Best franstop, Hopelijk had je zelf niet in de regen hoeven golfen! Fijn om te horen dat de baan zo goed bespeelbaar was. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
Played on: 19 December 2020 Review date: 19 December 2020Handicap: 44
Par 3 course
Mooie par 3 baan.

Reply from Prise d'eau Golf — 21 December 2020

Beste petervingerhoets69, Leuk om te horen dat de Par3 baan je goed bevalt. Niet voor niets uitgeroepen tot mooiste Par3 baan van Nederland dus :). Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 December 2020 Review date: 13 December 2020Handicap: 44
Blaak-De Sijsten
Ziet er goed verzorgd uit.
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 December 2020 Review date: 13 December 2020Handicap: 44
Blaak-De Sijsten
Ziet er goed verzorgd uit.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 December 2020 Review date: 23 December 2020Handicap: 17.8
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
Mooie baan met drie gevarieerde lussen. Uitdagende par 3 baan. Geweldige driving range! Greens soms behoorlijk uitdagend met veel reliëf. Bunkers goed onderhouden.

Reply from Prise d'eau Golf — 7 January 2021

Beste dennisprinsen2, Bedankt voor je enthousiaste bericht. Dat het maar weer een mooi golfjaar mag worden en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.2
Polle
Gold
Played on: 3 December 2020 Review date: 5 December 2020Handicap: 13.1
Blaak-De Sijsten
Fairways liggen er nog oké bij, de greens vallen al bij al nog best mee! 👍🏽.

Reply from Prise d'eau Golf — 21 December 2020

Beste Polle, Onze greenkeepers doen er alles aan om de greens in goede conditie te houden en op de zomergreens helaas kan het soms niet anders. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!
Translate to English
visitors_1
8.3
abusanti
Steel
Played on: 30 November 2020 Review date: 1 December 2020Handicap: 26.3
Par 3 course
Golfclub met vriendelijke mensen, golfers en bezoekers. Goede oefen faciliteiten en altijd fijn spelen.

Reply from Prise d'eau Golf — 4 December 2020

Beste abusanti, Leuk om je recensie te lezen. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
6.2
shankyg1964
Bronze
Played on: 29 November 2020 Review date: 30 November 2020Handicap: 16.2
Blaak-De Sijsten
Blaak is de moeite waard maar Sijsten is niet echt heel uitdagend. Greens lagen er niet goed bij en een beetje baancatering kan toch in deze tijd wel een warme chocolade kunnen aanbieden? Oefenfaciliteiten (met tv-schermen met afstanden) zijn heel goed.

Reply from Prise d'eau Golf — 30 November 2020

Beste shankyg1964, Ik heb het even nagevraagd bij mijn collega's van de horeca en ze hebben gisteren wel rond gereden in de baan voor catering. Ik ben bang dat ze u net gemist hebben. Fijn dat de oefenfaciliteiten u zo goed zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
9.1
maud11
Steel
Played on: 28 November 2020 Review date: 30 November 2020Handicap: 27
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
Vandaag sijste - leij gelopen, het was behoorlijk fris maar er kon nog gewoon op zomergreens gespeeld worden. De greens lagen er goed bij en rolde goed. Verder was alles netje gemaaid.

Reply from Prise d'eau Golf — 4 December 2020

Beste maud11, Fijn om te horen dat je bezoek zo goed is bevallen. Wellicht tot een volgende keer om onze andere lus, De Blaak, te spelen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.1
tom.2000
Steel
Played on: 28 November 2020 Review date: 14 June 2021Handicap: 17.9
Blaak-De Sijsten
Mooie en goed onderhouden baan. Heerlijk gegolft!

Reply from Prise d'eau Golf — 15 June 2021

Beste Tom, Erg fijn om te horen! Hopelijk zien we u snel weer. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!
Translate to English
visitors_1
8.4
o.heberle
Bronze
Played on: 27 November 2020 Review date: 8 December 2020Handicap: 26.5
De Leij-De Sijsten
2 x maal hier. nu de leij gelopen. prachtig. Nadeel... ik woon te ver weg voor deze golfbaan :-).

Reply from Prise d'eau Golf — 21 December 2020

Beste o. heberle, 3x is scheepsrecht zeggen ze wel eens toch? Hopelijk in 2021 tot een volgende keer om onze 3e lus te spelen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.1
ivarv72
Gold
Premium
Played on: 23 November 2020 Review date: 23 November 2020Handicap: 16
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
De Leij-De Sijsten
Heerlijke winterse ronde gelopen. Greens op de Leij zijn wel erg slachtoffer van kraaien en golfers die hun pitchmarks niet repareren. erg lekker gespeeld. tip speel de golfbaan eens van een andere tee. Helaas was er geen mogelijkheid om water te tappen omdat deur nog op slot was. ook waren nog niet alle greens geswiped.

Reply from Prise d'eau Golf — 30 November 2020

Beste ivarv72, Wij zijn ons inderdaad bewust van slecht gerepareerde pitchmarks de laatste tijd. Momenteel zijn we bezig om iedereen hier bewust op te maken door middel van nieuwsbrieven en artikelen op onze website. Hopelijk is dit (zo goed als) opgelost bij uw volgende bezoek. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.5
PimRosielle
Bronze
Played on: 21 November 2020 Review date: 21 November 2020Handicap: 19.6
clubs_1
Blaak-De Leij
Vandaag 17 holes gelopen met ANWB Kaas tournooi. Green waren lekker snel. Baan was ondanks het weer van afgelopen week goed droog.

Reply from Prise d'eau Golf — 30 November 2020

Beste PimRosielle, Fijn om te horen dat de baan je goed is bevallen. Hopelijk hadden jullie een leuke wedstrijd met de ANWB gehad. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.0
drfeenstra
Steel
Played on: 21 November 2020 Review date: 1 December 2020Handicap: 28
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
Fijne golfbaan om te spelen. Vooral de combinatie Blaak+Sijsten. Goed onderhouden en zeer goed speelbaar.

Reply from Prise d'eau Golf — 21 December 2020

Beste drfeenstra, Fijn om te lezen dat je het goed naar je zin hebt wanneer je op onze baan speelt! Op naar nog meer rondes in 2021 hopelijk. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.3
cees wirken
Bronze
Played on: 14 November 2020 Review date: 17 November 2020Handicap: 18
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
Welk weerbeeld dan ook prise deau is altijd een echte golf uitdaging voor elk niveau.

Reply from Prise d'eau Golf — 20 November 2020

Beste cees wirken, Uit je recensie maak ik op je dat je wellicht niet het beste weer had tijdens je ronde golf. Dat is jammer maar gelukkig alsnog veel uitdaging en plezier gevonden! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 November 2020 Review date: 17 November 2020Handicap: 20.6
Blaak-De Leij
Prachtige baan met 3 uitdagende lussen. Jammer dat op de greens zoveel pitchmarks aanwezig zijn.

Reply from Prise d'eau Golf — 20 November 2020

Beste peter. hillebrand, Leuk om te horen dat je onze baan uitdagend vindt. Inderdaad zijn er de laatste tijd erg veel pitchmarks aanwezig. We zijn sinds deze week gestart met nieuwsbrieven en filmpjes om iedereen er op te attenderen wat voor schade dit voor de baan geeft én hoe je ze (makkelijk) repareert. Hopelijk tot een volgende keer met gerepareerde greens! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 November 2020 Review date: 12 November 2020Handicap: 20.3
Blaak-De Sijsten
Vrij duur voor 9 holes. Op de sijster heb je best hinder van verkeerd geluid.

Reply from Prise d'eau Golf — 13 November 2020

Beste anjavanderharg, Wist u dat we na 14:00 een voordelig(er) tarief hebben voor 9 holes? Het verkeer is de ene keer beter te horen dan de andere keer. Dit heeft ook met de weersomstandigheden te maken. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.1
Zippora
Gold
Played on: 7 November 2020 Review date: 7 November 2020Handicap: 22.6
clubs_1
clubs_1
Blaak-De Sijsten
Met deze COVID 19 konden we maar 9 holes Spelen en hebben de Sijster gelopen. Dit is wel de minste alhier! Maar mooi weer doet veel en goede greens en onderhouden fairways weer fijn gespeeld.

Reply from Prise d'eau Golf — 13 November 2020

Beste Zippora, Gelukkig was het mooi weer tijdens jullie ronde. Wellicht dat een van onze andere twee lussen meer in de smaak valt. We ontvangen je graag een andere keer. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.1
johan.kools
Bronze
Played on: 6 November 2020 Review date: 13 November 2020Handicap: 27.5
De Leij-De Sijsten
Coronatijd, dus clubhuis dicht. Kon ik dus niet beoordelen. Baan prima, goed onderhouden. Driving range fantastisch.

Reply from Prise d'eau Golf — 13 November 2020

Beste johan. kools, Helaas is ons clubhuis inderdaad gesloten. Gelukkig kon je wel bij de take-away wat lekkers afhalen. Fijn om te horen dat de baan je zo goed is bevallen! Als het clubhuis weer open mag in de herhaling? Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
7.0
tomoranje
Steel
Played on: 29 October 2020 Review date: 13 November 2020Handicap: 21
Blaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
prima locatie en 15 minuten afstand van thuis.

Reply from Prise d'eau Golf — 13 November 2020

Beste tomoranje, Ideaal als je zo dichtbij woont! Tot snel dan maar weer. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.2
epeters2408
Steel
Played on: 29 October 2020 Review date: 29 October 2020Handicap: 25.7
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
Prise d'Eau is een erg mooie baan met ontzettend goede oefenfaciliteiten. Ik speel meerdere rondes per week en train er tevens ook meermaals per week. Door de goede oefenfaciliteiten kan ik elke week weer nieuwe oefeningen bedenken. Ook de banen zijn ontzettend goed onderhouden en zeer uitdagend. De ene keer wat makkelijker geprepareerd dan de andere keer waardoor ze niet…

Reply from Prise d'eau Golf — 30 October 2020

Beste epeters2408, Leuk om te horen dat je het zo goed naar je zin hebt bij Prise d'eau. Veel succes en plezier met trainen! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 October 2020 Review date: 29 October 2020Handicap: 17
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
ondanks coronacrisis zeer goede speelmogelijkheid. Prima leiding door Marshall.

Reply from Prise d'eau Golf — 30 October 2020

Beste r_vandusseldorp, Fijn om te horen dat je ondanks deze tijd genoeg ruimte kon vinden om te golfen. Graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
6.8
golfra53
Bronze
Played on: 23 October 2020 Review date: 29 October 2020Handicap: 21.7
Blaak-De Sijsten
9 holes De Sijsten gelopen. Veel lange holes. De fairways lagen er prima bij. De greens waren echter erg zacht, leek wel mos waar je in zakt als je er overheen loopt. Daardoor erg trage rol en een bal die ineens stil valt i.p.v. rustig uit te rollen. zodoende veel drie-putts.

Reply from Prise d'eau Golf — 30 October 2020

Beste golfra53, Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de greens zo zacht waren. Wij geven dit door aan onze greenkeepers. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
8.8
Woody
Bronze
Played on: 23 October 2020 Review date: 29 October 2020Handicap: 11.9
Blaak-De LeijDe Leij-De Sijsten
Baan en greens lagen eerr schitterend bij, en ook de omgeving is bijzonder prachtig.

Reply from Prise d'eau Golf — 30 October 2020

Beste Woody, Bedankt voor uw recensie. Hopelijk tot een volgende keer op onze baan! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
visitors_1
Played on: 23 October 2020 Review date: 30 October 2020Handicap: 25.6
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De Sijsten
Hele uitdagende baan die er mooi bij ligt. Greens zijn vaak erg lastig en afstanden op de holes lang. Erg mooie baan om te spelen. Horeca was gesloten ivm corona maatregelen maar ziet er wel verzorgt uit.

Reply from Prise d'eau Golf — 30 October 2020

Beste sandervanraak, Bedankt voor je complimenten over onze baan. Onze horeca is inderdaad helaas gesloten maar gelukkig kun je bij take-away toch iets lekkers te drinken of eten halen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com