El Valle Golf: Reviews

Share
visitors_1
8.7
waterlint
Silver
Played on: 22 August 2014 Review date: 23 August 2014Handicap: 18.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
El Valle Best Golf
Wat een gave baan zeg. Halverwege waan je je in het wilde westen. Gras is droog. Al 5 mnd niet geregend dus veel sproeien. Elke hole is een echte uitdaging. Nette ontvangst. Prijzen na 15.00uur zeer goedkoop. Zitten hoogte veschilen in dus slecht ter been... neem een buggy. Veel bunkers maar dat houd je scherp. Al met al.. deze baan niet overslaan op je reis door murcia. …
Translate to English
visitors_1
8.0
thewi
Gold
Played on: 23 June 2014 Review date: 23 June 2014Handicap: 13.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
El Valle Best Golf
Complex en baan als je aan komt rijden ziet er prachtig uit. Starttijd om 9:12 echter aankomst 8:20 alleen shop open. Geen koffie, geen toiletten geen kleedkalmers open. Geen birdie boekje wat je achteraf op dez mooie moeilijke baan met goed coursemanagment nodig hebt. Na teleurstellende ontvangst de baan op met buggie (remmen werkten niet dus buggie steeds op vlak stuk m…
Translate to English
visitors_1
8.7
clarence
Bronze
Played on: 5 May 2014 Review date: 11 May 2014Handicap: 17.5
El Valle Best Golf
En bana av mycket hög klass! Rekommenderas!
Translate to English
visitors_1
8.3
berit8
Bronze
Played on: 1 May 2014 Review date: 1 May 2014Handicap: 19
El Valle Best Golf
Ignorant blond dam i restaurangen fick oss att åka till annat ställe för att äta lunch. Inte första gången vi fått dålig service i den restaurangen.
Translate to English
visitors_1
7.8
thomas99
Steel
Played on: 29 April 2014 Review date: 29 April 2014Handicap:
El Valle Best Golf
För lite markeringar till next tee på hela banan och till range. Man fick fråga sig fram på en del ställen. Annars trevlig bana med härliga vyer.
Translate to English
visitors_1
8.8
gunilla2
Steel
Played on: 18 April 2014 Review date: 25 April 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Väldigt bra över lag.
Translate to English
visitors_1
9.2
brunol64
Silver
Played on: 11 April 2014 Review date: 29 January 2015Handicap: 12
El Valle Best Golf
superbe parcours avec de nombreux bunkers. on se croyait sur les parcours de l'Arizona que l'on peut voir à la télé. un superbe souvenir.
Translate to English
visitors_1
7.8
rolf7
Steel
Played on: 10 April 2014 Review date: 13 April 2014Handicap: 17
El Valle Best Golf
För många bunkrar
Translate to English
visitors_1
7.8
rune thomas
Steel
Played on: 8 April 2014 Review date: 14 April 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Hej Mycket bra och varierande bana rolig att spela . Som vanligt lite bränt gräs , lite synd så här tidigt på säsongen.
Translate to English
visitors_1
7.8
erik roger
Steel
Played on: 7 April 2014 Review date: 10 April 2014Handicap: 20
El Valle Best Golf
Varmt
Translate to English
visitors_1
Played on: 29 March 2014 Review date: 31 March 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Dåligt skyltat. Svårt att hitta mellan green och nästa tee.
Translate to English
visitors_1
7.8
ewa
Steel
Played on: 27 March 2014 Review date: 31 March 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Banan är svår och passar ej spelare med allt för hög hcp. Mkt bra skick o rolig att spela. Dyr vagnhyra. 17 euro för elvagn.
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 March 2014 Review date: 12 March 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Fee till Spanish Golfassosiation ska man inte betals. Vi har försäkring hemma som även gäller i Spanien. Vill gärna få Er åsikt om dettta?
Translate to English
visitors_1
8.2
torbjørn
Steel
Played on: 6 March 2014 Review date: 7 March 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Greenene for glatte og vanskelige. Treningsgreen var fin.
Translate to English
visitors_1
8.3
john peder
Steel
Played on: 6 March 2014 Review date: 11 March 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Golfbilen var veldig dyr - 40 euro.
Translate to English
visitors_1
Played on: 1 March 2014 Review date: 5 March 2014Handicap:
El Valle Best Golf
Flot bane Flot layout Flot stand Gode fairways og greens
Translate to English
visitors_1
8.8
bengt1
Bronze
Played on: 26 February 2014 Review date: 26 February 2014Handicap: 16
El Valle Best Golf
Trångt för husbil!
Translate to English
visitors_1
8.7
kavi
Gold
Played on: 1 October 2013 Review date: 6 October 2013Handicap: 12.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
El Valle Best Golf
Schitterende golfbaan waarbij je je waant in het filmdecor van 'Once upon a time in the West'. Elke hole volop uitdaging en met grote waste area's. Kom er niet in, want de kans dat je je bal terugvindt is maar klein door de grote pollen helmgras en dichte begroeiing. De holes zijn bezaaid met bunkers dus goed baanmanagement is vereist. Een ijzer meer nemen dan gebruikelij…
Translate to English
visitors_1
8.9
hans v lund
Bronze
Played on: 18 May 2013 Review date: 18 May 2013Handicap:
El Valle Best Golf
One of my favorite courses made by Nicklaus design, Always in good condition and very fun to play with great variation of the holes, one short par 4 (11th) within range of reaching the green with the tee shot, and some other rather tricky holes.
visitors_1
7.8
tancio
Gold
Played on: 21 August 2012 Review date: 23 December 2018Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
clubs_1
El Valle Best Golf
Club house con bella terrazza ristorante. Campo pratica non comodissimo. Percorso molto affascinante. Sembra di giocare nel far west. Mancano gli indiani ed il gioco è fatto. Manutenzione buona cosi come il prezzo.
Translate to English
visitors_1
8.3
Mar
Silver
Played on: 3 June 2012 Review date: 3 June 2012Handicap: 14.7
El Valle Best Golf
Aanrader! Prachtige baan. Wij zijn hier vorig jaar ook geweest en wederom was het een geweldige baan om te spelen. Heel veel bunkers, glooiende fairways en mooie greens, echt top! Uitzicht vanaf het terras bij het clubhuis is geweldig, je kijkt uit over de 18de hole. Men serveert sinds kort ook maaltijden, zag er zeer goed uit.
Translate to English
visitors_1
8.1
Hellas
Bronze
Played on: 2 March 2012 Review date: 2 March 2012Handicap: 8.9
El Valle Best Golf
Utmanande och snygg bana. Varierat med korta och långa hål. Man har använt naturen på ett optmimalt sätt.
Translate to English
visitors_1
8.2
antoine
Gold
Played on: 27 February 2012 Review date: 27 February 2012Handicap: 14.4
El Valle Best Golf
Een echte golfbaan. Gespeeld eind februari een week voor dat hier het spanish ladies amateur wordt gespeeld dus in puike conditie. wat verwacht ng worden geen push over maar toch te spelen voor een ieder. De bunkers bepalen het beeld van de baan en eneige holes moeten tactisch gespeeld worden ipv "blind" de driver te nemen Heerlijke dag uit
Translate to English
visitors_1
8.5
pjkampie
Steel
Played on: 11 September 2011 Review date: 11 September 2011Handicap: 14
El Valle Best Golf
Top week gehad op El Valle! Course in zeer goede conditie! Overal de voorzieningen zeer goed!
Translate to English
visitors_1
8.4
bdesmit
Silver
Played on: 7 September 2011 Review date: 7 September 2011Handicap: 24.9
El Valle Best Golf
een prachtige baan in desertstijl van jack nicklaus, brede fairways maar heel,heel veel bunkers, snelle greens en veel afwisselende holes, een aanrader
Translate to English
visitors_1
8.9
milan
Bronze
Played on: 10 May 2011 Review date: 10 May 2011Handicap: 14.9
El Valle Best Golf
Prachtige, moeilijke "wasteland-achtige" baan met challenging holes, super-snelle greens en onverwachte obstakels. Heerlijk om te spelen. Wedden dat je niet met je gewoonlijke score er afkomt! Op de baan is tevens een prachtig uitzicht op de omgeving. Let op de wind speelt ook belangrijke rol. Mooi clubhuis met lekker restaurant om de dag af te sluiten.
Translate to English
visitors_1
8.1
adam safety
Bronze
Played on: 6 May 2011 Review date: 6 May 2011Handicap: 25.8
El Valle Best Golf
moeilijke golf waar elke fout afgesttraft wordt grote totale afstand met soms grote afstand tussen de holes de afstand tot de green wordt vaak op de kleine sprinklers platen genoteerd moeilijke green
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 May 2011 Review date: 5 May 2011Handicap: 13.8
El Valle Best Golf
Desert-style golfbaan. Niet al te lange baan maar vereist precisie, zowel door de baan als rond de green. Geweldig clubhuis met mooi uitzicht.
Translate to English
visitors_1
7.0
aapmanders
Silver
Played on: 5 May 2011 Review date: 5 May 2011Handicap: 6.7
El Valle Best Golf
Zeer leuke baan om te spelen. Baanmanagment is hier zeer belangrijk. Sterk aflopende fairways waardoor je bal zomaar totaal ergens anders ligt dan gepland. Zeer vriendelijk personeel.
Translate to English
visitors_1
8.4
freekreckweg
Steel
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 12.9
El Valle Best Golf
Uitstekende baan, typisch Nicklaus design, heel veel ( te veel?) bunkers, greens waar je precies moet landen anders kan de bal weer 30 m van de green eindigen, overdreven groet aftstand tussen dames en heren tees, maar ja dat schijnt bij US design resort courses te horen
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com