Golf La Marquesa: Reviews

Bronze
Played on: 14 October 2021
Review date: 15 October 2021
Handicap: 28.2
La Marquesa

Grundsätzlich finde ich den Platz nach dem Umbau sehr gelungen. Fair und trotzdem nicht einfach. Leider ist der Pflegezustand z.Z. sehr schlecht, hoffentlich ist das dem Ende des Sommers geschuldet. Das macht auch der ausgesprochen freundliche Umgang mit den Caddymastern nicht wett. Auch das Personal in "New Club House" ist am Tag mit zwei Leuten unterbesetzt und dadurch …

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 1 October 2021
Review date: 2 October 2021
Handicap: 15.6
La Marquesa

Voor Spaanse begrip pen langzame en zachte greens. Wel leuk met woningen om de golfbaan. Smaller fairways en goed beschermde greens. Zeker wel de moeite waard om te spelen maar eerlijkheid gebied te zeggen dat er in de omgeving mooiere (betere) golfbanen zijn.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 27 September 2021
Review date: 27 September 2021
La Marquesa

Tyvärr lite dåliga greener pga någon sorts sjuka annars ok. Första nio riktigt kassa andra nio helt ok. Riktigt trevlig personal både i baren och i reseptionen och här funkade Golfhäftet.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 27 September 2021
Review date: 27 September 2021
La Marquesa

För dålig fairway på sina ställen

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 27 September 2021
Review date: 28 September 2021
La Marquesa

Det var lite tråkigt att dom hade hålat hälften av greenerna. Och att den var bränd på väldigt många ställen. Och att golfhäftet fungerade som det skulle

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 16 September 2021
Review date: 17 September 2021
Handicap: 14.0
La Marquesa

Bra bana trevlig bemötande

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 9 September 2021
Review date: 10 September 2021
La Marquesa

Katastrofalt dåliga greener.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 24 August 2021
Review date: 24 August 2021
La Marquesa

Rangen ligger en bit från det andra tyvärr

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 19 August 2021
Review date: 19 August 2021
La Marquesa

Banen er af ældre dato og den trænger til en gang seriøs vedligehold

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 19 August 2021
Review date: 19 August 2021
La Marquesa

Banen trænger til vedligeholdelse. Der mangler generelt vedligeholdelse med en malerpensel bl. a. på bænke.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 21 July 2021
Review date: 21 July 2021
La Marquesa

En dejlig bane med afvekslende huller i både længde og sværhedsgrad. Gode fairways på næsten alle huller. Flotte greens.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 19 July 2021
Review date: 21 July 2021
Handicap: 14.4
La Marquesa

Vi fik ikke 50% rabat på den aktuelle sæsonpris ( sommer ) - de sagde at man fratrækker de 50 % fra højsæsons prisen, så rabatten var yderst minimal :-(

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 7 July 2021
Review date: 7 July 2021
La Marquesa

Inte blev det något halv Green Fee! 34 € istället för 41 är inte hälften. Att det finns dagar där dom tar 68 € är något som inte gäller idag när jag ska spela. Greener är ojämna och tröga och det gäller även de greener som inte var "hålpipade.".

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 7 July 2021
Review date: 9 July 2021
La Marquesa

Greenerna var väldigt tröga och det var lite med sand i många bunkrar

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 2 July 2021
Review date: 2 July 2021
La Marquesa

Saknar information om hålen på damtee. Det fanns ingen banguide o vi hade ingen aning om hur hålen ser ut.. inga skyltar försvårar för damer!!

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 1 July 2021
Review date: 3 July 2021
Handicap: 18.6
La Marquesa

Na grondige renovatie stuk mooier! Prijzen hoog zomer hoger dan gemiddeld in de omgeving.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 28 May 2021
Review date: 28 May 2021
La Marquesa

We, both, me and my wife liked the course and the atmosphere there in La Marquesa Golf. The greens were absolutely in fine condition. so were the fairways, too. All went well: reservation and the procedure in caddiemaster´s office. We felt to be highly welcomed to the club. High recommendations.

Helpful?
Bronze
Played on: 22 May 2021
Review date: 22 May 2021
La Marquesa

Lätt att hitta nästa hål. Trevlig golfmijö. Bra med WC på banan. Bra restaurang utbud runt klubbhus. Bra med parkeringar under tak. Trots by Garminklocka så gick det inte att använda avståndsmätning. Bansträckning och nya hål!?

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 4 May 2021
Review date: 5 May 2021
Handicap: 11.0
La Marquesa

Redelijk vlakke baan die recent is gerenoveerd. Vooral de 2e 9 holes zijn daardoor wat interessanter geworden, met o.a. een kopie van Sawgrass 17. De baan wordt goed onderhouden en ziet er prima uit. Overal om je heen zie je villa's en appartementen, maar deze zijn niet storend aanwezig. Belangrijkste pluspunt vind ik de sfeer in de baan en het clubhuis. Er is een gezell…

Translate to English
1
Helpful?
Steel
Played on: 9 April 2021
Review date: 9 April 2021
Handicap: 19.6
La Marquesa

Jeux lent, aucun Marshall sur le terrain, un scandale en haute saison pour un tarif aussi excessif.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 1 April 2021
Review date: 2 April 2021
Handicap: 19.0
La Marquesa

Tyvärr fick vi vänta en hel del pga en brittisk grupp som tävlade framför oss. Annars en mycket trevlig bana, lätt att gå och inte långt mellan hålen.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 29 March 2021
Review date: 29 March 2021
La Marquesa

Tråkig layout och banan var i dåligt skick.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 27 March 2021
Review date: 27 March 2021
La Marquesa

Hole nr 16 must be rebuilt. All top difficult for all of us.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 10 March 2021
Review date: 13 March 2021
La Marquesa

Banan är lätt att gå.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 31 December 2020
Review date: 1 January 2021
Handicap: 19.8
La Marquesa

Nyligen ombyggd bana men ej klar saknas skyltar över hål osäkra avstånd bollrengöring

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 28 December 2020
Review date: 30 December 2020
La Marquesa

Lite rörigt ang starttider, vi hade en bokad tid, trots fick flera bollar gå före, efter 9 hål, så kom de nya spelare o gick på före oss. Annars helt ok

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 1 December 2020
Review date: 1 December 2020
Handicap: 22.1
La Marquesa

Kuperad bana inne i en dal bland omgivande hus som ligger på sluttningar och på höjder. Välskött parkbana kantat med palmer och pinjeträd. Kan rekommendera ett besök för att spela en omväxlande bana i trivsam omgivning.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 26 November 2020
Review date: 2 December 2020
Handicap: 20.9
La Marquesa

Mijn eerste kennismaking met een Spaanse baan. Gelegen in Rojales en in een kom tussen de bebouwde heuvels. Fairways zijn prima, flink hoogteverschil en soms sla je in het "ongewisse". Het gras naast de fairways is duidelijk anders dan in Nederland. Het voelt "zwaar" aan, alsof het een soort compact duingras is. Zeer betaalbaar en in de herfst/winter kun je nog vaak met e…

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 19 November 2020
Review date: 19 November 2020
Handicap: 5.1
La Marquesa

Lätt spelad golfbana. Spelar gärna när jag reser till Spanien. Bra med golfbil som ingår i priset.

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 19 November 2020
Review date: 24 November 2020
Handicap: 11.8
La Marquesa

Weinig interessante golfbaan. Resortbaan van 13 in een dozijn. Ze is lang maar eentonig. Het was er ook heel druk. Tee time gereserveerd om 12u40, uiteindelijk kunnen starten om 13u20. Hier kom ik niet meer terug.

Translate to English
Helpful?
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com