Waldemarsviks Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
7.4
lenaannikamadleine
Steel
Played on: 25 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Skyltning och greenerna kan bli bättre
Translate to English
visitors_1
4.8
ida1
Steel
Played on: 15 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Går inte att pegga på tee, och greenerna är riktigt dåliga
Translate to English
visitors_1
6.7
esbjörn3
Bronze
Played on: 29 July 2021 Review date: 29 July 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Charmig bana. Trevligt bemötande. Men vissa saker behöver repareras och renoveras. Likväl en cool upplevelse.
Translate to English
visitors_1
6.0
per444
Steel
Played on: 18 July 2021 Review date: 19 July 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Bedrövliga greener. Ingen vidare golfupplevelse. Vi hade i varje fall tur med vädret.
Translate to English
visitors_1
6.9
karinmargareta97
Steel
Played on: 18 June 2021 Review date: 18 June 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Greenerna urusla. Banan trivsam i övrigt.
Translate to English
visitors_1
7.7
ingela558
Bronze
Played on: 2 June 2021 Review date: 3 June 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Trevlig och omväxlande bana. Lite bättre skyltat vore bra.
Translate to English
visitors_1
8.8
annika61
Steel
Played on: 24 April 2021 Review date: 24 April 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Supertrevlig personal!
Translate to English
visitors_1
8.6
ann-charlotte32
Steel
Played on: 3 April 2021 Review date: 3 April 2021Handicap:
18-holes golfbaan
Allt var bra förutom utslagsmattorna som var under all kritik.
Translate to English
visitors_1
7.9
ulrikamaria3
Steel
Played on: 25 September 2020 Review date: 27 September 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Trevlig bana, kommer säkert tillbaka!
Translate to English
visitors_1
7.2
anningeborg
Steel
Played on: 2 August 2020 Review date: 4 August 2020Handicap: 35
18-holes golfbaan
Trevlig bana som skulle få ett lyft med grästee
Translate to English
visitors_1
6.9
evalena6
Bronze
Played on: 30 July 2020 Review date: 2 August 2020Handicap: 13.5
18-holes golfbaan
Trevlig parkbana med 9 hål och olika utslag. Lite rörigt på 1:an och 10:an tee då dom på 1:an inte ser om det står någon på 10:an. Lite småtröga greener och gräs i bunkrar inte så kul. Borde framgå att det finns klockor man skall ringa i på vissa hål så man vet det redan på tee,
Translate to English
visitors_1
7.3
lilian helen
Steel
Played on: 29 July 2020 Review date: 29 July 2020Handicap: 31.2
18-holes golfbaan
Bättre skyltning så att man hittar dom olika utslagsplatserna. Vi letade oss fram på flera hål. Bra uppställningsplatser för husbilar. I omklädnings rum misstänkta doft av fukt.
Translate to English
visitors_1
5.8
larslennart0
Steel
Played on: 29 July 2020 Review date: 29 July 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Många och långa promenader mellan tee och svårt att veta vart man skulle gå.
Translate to English
visitors_1
6.9
margareta46
Bronze
Played on: 29 July 2020 Review date: 2 August 2020Handicap: 32
18-holes golfbaan
Dåligt skyltat på banan. Lätt att gå fel och framför allt svårt att veta vilken röd tee som gällde på vilket varv. Saknade nummer på resp. tee.
Translate to English
visitors_1
7.7
marianne63
Bronze
Played on: 25 July 2020 Review date: 27 July 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Trevligt bemötande Kul med variation på en 9 -hålsbana lite utmanande ibland sista nio att komma upp på tee Trevligt att stå på gräs med husbil!
Translate to English
visitors_1
7.8
mats873
Steel
Played on: 23 July 2020 Review date: 24 July 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Lite bättre skyltning på vissa hål. Litet mysigt ställe. Tur att det fortfarande finns eldsjälar som sköter sådana ställen.
Translate to English
visitors_1
6.8
suzanne elisabeth
Bronze
Played on: 19 July 2020 Review date: 22 July 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Gillar inte utslagsmattor
Translate to English
visitors_1
7.9
astridingeborgguni
Steel
Played on: 18 July 2020 Review date: 19 July 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Ingen restaurang! Tidigare toppenmackor men med anledning av Corona och folkhälsomyndighetens. Kostsamma kontroller är det inte lönsamt med den tidigare så mysiga service! Omtänksamt med dricka i kylväska, tvål och vatten handsprit och våtsevietter!
Translate to English
visitors_1
7.3
susanneviktoriae
Bronze
Played on: 12 July 2020 Review date: 12 July 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Charmig bana och plats! Men lite tröga greener!
Translate to English
visitors_1
7.8
nilspeterpirmin
Steel
Played on: 5 July 2020 Review date: 5 July 2020Handicap: 22
18-holes golfbaan
Banguider på varje tee skulle inte vara fel. Har man aldrig spelat på banan kan det vara svårt att veta bansträckningen.
Translate to English
visitors_1
7.9
bo ivar ingemar
Bronze
Played on: 1 July 2020 Review date: 2 July 2020Handicap:
18-holes golfbaan
En liten idyll, väl vård ett besök (om man förstår att det inte är top 50 klubb). Enkelt, funktionellt och inte så lätt.
Translate to English
visitors_1
8.7
charlotte87
Steel
Played on: 10 June 2020 Review date: 11 June 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Mycket trevligt! Vi kommer gärna tillbaks och då ställer vi oss med husbilen en natt eller två.
Translate to English
visitors_1
6.2
lise-lott
Steel
Played on: 24 April 2020 Review date: 24 April 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Eluttag vid husbilsplatserna
Translate to English
visitors_1
6.9
gunnel elisabet4
Steel
Played on: 15 April 2020 Review date: 16 April 2020Handicap:
18-holes golfbaan
Tidigt på säsongen men banan var väl omhändertagen
Translate to English
visitors_1
7.2
conny8
Steel
Played on: 21 September 2019 Review date: 22 September 2019Handicap:
18-holes golfbaan
Tee kunde vara att lättare att pegga på! Det vat vänner som föreslog banan pga. Två tees..
Translate to English
visitors_1
6.9
torsten99
Steel
Played on: 23 August 2018 Review date: 24 August 2018Handicap: 19
18-holes golfbaan
Mycket vänlig personal!
Translate to English
visitors_1
6.4
elinamarjukka
Bronze
Played on: 21 May 2018 Review date: 21 May 2018Handicap:
18-holes golfbaan
En udda upplevelse! Inget för folk med dåliga knän. Urusla mattor på utslagen, omöjligt att sätta fast peggen! På en del utslag fanns inte ens möjlighet att pegga utanför mattan. Tee 8 svår att hitta, inga skyltar. Mest gammal åker. En gång på denna bana räcker!
Translate to English
visitors_1
7.9
lars-göran53
Steel
Played on: 29 September 2017 Review date: 2 October 2017Handicap: 27.9
18-holes golfbaan
Banan behöver bättre märkning var nästa hål är..Ett minus för konstgräs på tee.
Translate to English
visitors_1
6.8
johnvilhelm
Steel
Played on: 11 August 2017 Review date: 11 August 2017Handicap:
18-holes golfbaan
Hemtrevligt och ett avkopplande alternativ när man bara vill promenera några hål.
Translate to English
visitors_1
5.8
annika margareta3
Bronze
Played on: 10 June 2017 Review date: 11 June 2017Handicap:
18-holes golfbaan
Ruffarna för höga och väldigt ojämna greener. Bunkrarna hade för mycket gräs i bunkerkanten.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com