Visby golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
8.4
janne.widegren
Gold
Played on: 10 May 2022 Review date: 10 May 2022Handicap: 27
clubs_1
clubs_1
18-hålsbanan
Lokal regel, en klubbas lättnad på det finklippta samt i bunkrarna. Mycket generöst, då många andra banor inte ens kommer i närheten av denna kvalité en under högsäsong.
Translate to English
visitors_1
8.6
janne.widegren
Gold
Played on: 8 May 2022 Review date: 8 May 2022Handicap: 27
clubs_1
clubs_1
9-hålsbanan
9-håls slingan var en positiv upplevelse. Istort lika bra som 18-håls. Väl värd ett besök. Det som störde var all fågelskit, som hamnade på bollar,, klubbor, vagnar och skor.
Translate to English
visitors_1
9.7
Leading Courses
Expert panel
Played on: 31 December 2021 Review date: 31 December 2021Handicap: 0.1
18-hålsbanan
In order to provide robust and credible rankings the Leading Courses Panel provides a rating based on their own experience, interviews and rankings of the most reliable sources in the industry. If you have played Visby golfklubb or if you disagree with the current rating, then please also share your opinion! Your review will help many other golfers! #bygolfersforgolfers
visitors_1
9.3
catrinenorr1
Bronze
Premium
Played on: 20 October 2020 Review date: 31 December 2020Handicap: 21
18-hålsbanan
Vi hade 2 härliga dagar på banan i slutet av oktober 2020.
Translate to English
visitors_1
9.4
Jor_el
Bronze
Played on: 25 September 2020 Review date: 19 November 2020Handicap: 17.8
18-hålsbanan9-hålsbanan
Mycket fin bana, som kan variera mycket beroende på väder. Om det är vindstilla så är det bara att spela på, men det är väldigt sällan vindstilla på kronholmen, vilket gör att banan kan bli väldigt utmanande. Enda negativa jag kan komma på är att faiwayerna kan vara lite slitna på sina ställen då det är högt tryck på banan. Samt saknar att kunna slå från gräs på rang…
Translate to English
visitors_1
5.9
oforshaga
Steel
Played on: 11 August 2020 Review date: 12 August 2020Handicap: 2.4
18-hålsbanan
Hur man tog sig upp till första plats är för mig en gåta. Man måste ju uppdatera sin veckoplanering och påvisa om man gör något vid banan. Det var hålpipat dagen innan vi spelade och greenerna helt usla. Bunkrar var en blandning av lersand och något annat?
Translate to English
visitors_1
9.0
anders.hemma
Bronze
Played on: 18 June 2020 Review date: 24 June 2020Handicap: 16.8
18-hålsbanan
Mycket rolig och underhållande bana. Fantastiskt gott skick. Härliga fairways, snabba och väl underhållna greener. Landskapet fantastisk vackert. En av de bästa banor jag spelat, väl i klass med mångdubbelt dyrare.
Translate to English
visitors_1
8.9
Stig-arneLundin
Steel
Played on: 12 November 2019 Review date: 12 November 2019Handicap: 25.7
18-hålsbanan9-hålsbanan
Det är en njutning varje gång man är där.
Translate to English
visitors_1
9.7
mattivuorinen163
Steel
Played on: 17 September 2019 Review date: 17 September 2019Handicap: 20.1
18-hålsbanan9-hålsbanan
En fantastisk bana och en fantastisk plats. Utmärkt skött bana, vacker natur nära havet och mycket trevlig personal. Det kan inte bli bättre.
Translate to English
visitors_1
9.8
jonasjohansson11
Steel
Played on: 27 August 2019 Review date: 27 August 2019Handicap: 15.9
18-hålsbanan9-hålsbanan
Fantastisk bana, värd flera besök, gärna både under sommar och höst då banan är väldigt utmanande och rolig med höstens vindar som blåser in från havet!
Translate to English
visitors_1
8.4
andreadangiola
Bronze
Played on: 7 August 2019 Review date: 22 June 2020Handicap: 27
18-hålsbanan9-hålsbanan
Visby Gk är beläget vid vackra Kronholmen, vid havet. Den har en vacker natur som omger banan och rangen, och puttingområde som går runt hela klubbhuset. Omklädningsrummen är rena och fräscha. Bra restaurang med utsikt över havet. Drivingrangen har generöst med mattor. Fina greener och välskött bana rakt igenom. Parkeringen är stor och har utrymme för husbilar.
Translate to English
visitors_1
8.8
wiktorhanson5
Silver
Played on: 3 August 2019 Review date: 4 August 2019Handicap: 18.5
18-hålsbanan
Visby GK is een must-play als je naar Gotland komt. De baan ligt erg mooi aan de westkust in een rustige omgeving. Meer dan genoeg parkeergelegenheid en ruim opgezette oefenfaciliteiten. De horeca is betaalbaar en biedt zeer goede en gezonde lunches aan. De ontvangst was zeer gastvrij en ook onze twee medespelers (leden van de club) waren zeer vriendelijk en behulpzaam ti…
Translate to English
visitors_1
9.0
BelgianGolfer
Ambassador
Premium
Played on: 12 July 2019 Review date: 14 July 2019Handicap: 17
18-hålsbanan
I played the 18 holes course 2 days in row. On the first day we got a buggy ride before our round to do a quick tour around the course and learn about the project. Most interestingly they own property near the ocean which is available to hopefully build 4 new holes to integrate into the course. Although it's called Visby, it's actually about a 30 min drive South of Visb…
visitors_1
8.9
smet.patrick
Gold
Played on: 12 July 2019 Review date: 17 June 2022Handicap: 19.2
18-hålsbanan
20190712 + 20190713 18 holes gespeeld Welkom: Zeer zeer vriendelijk Persoonlijke rondleiding op het terrein gekregen met uitleg over de toekomstplannen Driving range vanaf matten Chipping green niet gezien Putting green had een tijdelijke plaats, ging verhuizen naar het clubhuis, niet getest Weersomstandigheden: Half bewolkt, soms zonnig, warm en winderig Tee: Met numm…
Translate to English
visitors_1
9.8
josefgunnarsson
Steel
Played on: 5 July 2019 Review date: 12 July 2019Handicap: 14.3
clubs_1
18-hålsbanan
Trevlig bana vid havet. Utmanande varierande hål.
Translate to English
visitors_1
9.8
ecmlund
Steel
Played on: 27 June 2019 Review date: 9 December 2019Handicap: 36
18-hålsbanan
Visby golfklubb är en otroligt välskött bana med en lika välskött tränings anläggning. Banan ligger på en av Sveriges vackraste platser med havet som närmaste granne. Banan är självklart svår för mig men den är även en utmaning för låg handikappade. Jag rekommenderar även klubbens restaurang som du kan besöka oavsett om du spelar eller inte, mycket god mat.
Translate to English
visitors_1
8.9
roffe51
Bronze
Played on: 31 May 2019 Review date: 11 November 2019Handicap: 11.9
18-hålsbanan
Fantastisk fin bana, kanske lite dyr greener!
Translate to English
visitors_1
9.4
pqprojektet
Steel
Played on: 29 May 2019 Review date: 2 June 2019Handicap: 28.1
18-hålsbanan
Absolut fantastisk! Välskött! Härlig stämning!
Translate to English
visitors_1
9.5
mats.alvinge
Steel
Played on: 26 April 2019 Review date: 26 April 2019Handicap: 9.3
18-hålsbanan9-hålsbanan
Slog mina första slag på denna bana 1984. Dessvärre har jag levt i exil från denna underbara ö och bana de senaste 32 åren. Spelar den varje år och förälskelsen finns kvar och ökar för varje gång. Den blir bara bättre och bättre. Men biter tillbaks om man inte vet hur man ska spela den. Och det lär man sig aldrig för den utmanar en hela tiden. I vinden och solen kan man i…
Translate to English
visitors_1
9.0
larsake.beckman
Steel
Played on: 26 April 2019 Review date: 26 April 2019Handicap: 7.4
18-hålsbanan9-hålsbanan
Underbart vackert belägen, utomordentligt skött, utmanande från alla tees. Fint klubbhus med en superb restaurang.
Translate to English
visitors_1
9.9
Stig-arneLundin
Steel
Played on: 26 April 2019 Review date: 26 April 2019Handicap: 25.7
18-hålsbanan9-hålsbanan
Den bana kan man aldrig få nog av.
Translate to English
visitors_1
9.1
jonasjohansson11
Steel
Played on: 25 April 2019 Review date: 26 April 2019Handicap: 15.9
18-hålsbanan9-hålsbanan
Fantastisk golfbana, läget är oslagbart, det tillsammans med personalens dedikation och underbara bemötande så är detta en bana och klubb i världsklass!
Translate to English
visitors_1
9.1
ljungan1962
Steel
Played on: 22 April 2019 Review date: 26 April 2019Handicap: 7.3
18-hålsbanan
En bana som måste spelas, återkommer varje år. Sveriges bästa bana.
Translate to English
visitors_1
9.5
Jor_el
Bronze
Played on: 21 April 2019 Review date: 26 April 2019Handicap: 17.8
18-hålsbanan
En riktigt trevlig bana som bör upplevas när det är varmt och vindstilla. Men eftersom banan ligger vid havet så kan det lätt börja blåsa som gör att det blir lite mer utmanande. Greener och fairway är i toppskick även om det är tidigt på säsongen, så man kan räkna med att greenerna kommer vara ännu snabbare i sommar. Väl värt ett besök.
Translate to English
visitors_1
9.4
lillis_1979
Steel
Played on: 19 April 2019 Review date: 27 April 2019Handicap: 11.8
18-hålsbanan
Det finns en anledning att denna bana är rankad bland de bästa i Sverige. Bana, atmosfär och faciliteter är toppklass oavsett tid på året när banan är öppen.
Translate to English
visitors_1
9.1
josef_brandstrom
Silver
Played on: 18 April 2019 Review date: 2 May 2019Handicap: 11
18-hålsbanan9-hålsbanan
Spelade tidig vårsäsong. Greenerna i mkt bra skick, fairways var piphålsluftade så svårt att bedömma. Bunkersanden varierade ganska mkt från en bunker till nästa vilket gjorde det svårt. Men överlag en fantastisk bana, bland de bästa i Sverige. Lägg därtill ett av de finare klubbhusen och ett riktigt bra träningsområde.
Translate to English
visitors_1
9.4
peter.skyhag
Steel
Played on: 5 July 2018 Review date: 26 April 2019Handicap: 4.8
18-hålsbanan9-hålsbanan
En fantastisk bana som är rolig att spela. Ställer krav på spelstrategi och precision. Spelytorna är alltid i toppskick. Restaurang, shop och omklädningsrum är också väldigt bra. Helt klart en av Sveriges bästa banor.
Translate to English
visitors_1
8.8
janne.widegren
Gold
Played on: 17 May 2018 Review date: 19 May 2018Handicap: 27
18-hålsbanan
Gotlands finaste bana. Saknar bara lite bättre kvalité på bunkrarna.
Translate to English
visitors_1
7.9
fia.beckman
Steel
Played on: 3 June 2017 Review date: 6 June 2017Handicap: 17
9-hålsbanan
Trevlig golfbana och lätt att ta sig till samt att få tider!
Translate to English
visitors_1
9.3
peter lindskog
Bronze
Played on: 23 September 2016 Review date: 9 October 2016Handicap: 15.7
18-hålsbanan9-hålsbanan
The most beautiful course you can find in Sweden with a fine mix of park and seaside golf.
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com