Haverdals Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
8.2
KaOl
Bronze
Played on: 30 April 2022 Review date: 15 May 2022Handicap: 19.1
18-hålsbanan
Fin lantlig bana där vinden kan ställa till det. Väldigt fint skick när jag spelade där.
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 September 2021 Review date: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi kommer åter…
Translate to English
visitors_1
8.1
agneta97
Steel
Played on: 17 September 2021 Review date: 18 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mattorna under tak på drivingrange dåliga, nötta .
Translate to English
visitors_1
7.8
thomas452
Steel
Played on: 15 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycke väntan!!!????
Translate to English
visitors_1
7.9
ann-marie47
Bronze
Played on: 13 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dyr greenfee. Fairway hade skador. Svårt att hitta på banan.
Translate to English
visitors_1
8.8
larsovehenry
Steel
Played on: 13 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul omväxlande
Translate to English
visitors_1
7.8
leif504
Bronze
Played on: 13 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, lättgången bana. Bedrövlig bunkersand.
Translate to English
visitors_1
7.8
anders tommy
Bronze
Played on: 10 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Kul bana lite torr men också väldigt bra rull , greenerna jättefina
Translate to English
visitors_1
8.3
thomas951
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap: 22
18-hålsbanan
Fin bana men absolut inte värd att spela till ordinarie greenfee!
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
För dyr greenfee
Translate to English
visitors_1
8.3
ulflennart8
Steel
Played on: 30 August 2021 Review date: 31 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
För dyr greenfe
Translate to English
visitors_1
8.8
carl95
Steel
Played on: 30 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En mycket fin och utmanande bana som alltid är i bästa skick.
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket tråkigt damrum för att vara en klubb men hög förhållande hög greenfee!.
Translate to English
visitors_1
8.3
anders4207
Steel
Played on: 27 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevliga spelpartners
Translate to English
visitors_1
8.6
jonas mikael
Bronze
Played on: 26 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att inte toalett / omklädningsrum är tillhängliga innan drygt 7. Med husbil och tidig starttid blev det sådär...
Translate to English
visitors_1
8.8
svante4
Steel
Played on: 26 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mina spelkamrater blev chockade över den obefogat höga greenfeeavgiften. Vi spelar på många fina banor och förstår inte priset. Alla var supernöjda förutom priset!
Translate to English
visitors_1
Played on: 26 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap: 18.2
18-hålsbanan
För hög greenfee utan golfhäftet
Translate to English
visitors_1
8.8
eva marie93
Steel
Played on: 25 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite dyrt för en pensionär trots golfhäftet
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana o fint bemötande
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klipp gärna ner den höga ruffen så bollar hittas och spelet påskyndas
Translate to English
visitors_1
8.6
margot
Silver
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap: 30.1
18-hålsbanan
Lite dyrt att spela även med golfhäftet
Translate to English
visitors_1
Played on: 19 August 2021 Review date: 19 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Med tanke på regnet som kommit tidigare skulle kanske gf reducerats något. En annan klubb i närheten gjorde så trots att den var i bättre skick
Translate to English
visitors_1
8.8
ruth bodil
Steel
Played on: 9 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Allt bra, möjligen pilar åt vilket håll nästa tee ligger. Annars helt en bana i min smak.
Translate to English
visitors_1
8.8
lars011
Steel
Played on: 9 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana som vi gärna återvänder till
Translate to English
visitors_1
8.6
ulfkenneth
Steel
Played on: 8 July 2021 Review date: 13 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskött bana men lite platt och många liknande hål
Translate to English
visitors_1
8.6
thomas538
Steel
Played on: 8 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i bra skick. För låg bemanning i receptionen.
Translate to English
visitors_1
8.8
linda64
Steel
Played on: 8 July 2021 Review date: 8 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk välskött bana
Translate to English
visitors_1
8.8
jan-Åke07
Steel
Played on: 8 July 2021 Review date: 13 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Krögaren som ordnade en lunch efter vi kommit in fantastisk god mat och vänligt bemötande stor guldstjärna till honom ????????????
Translate to English
visitors_1
8.8
margareta015
Bronze
Played on: 7 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande i reception likväl i restaurangen. Banan är fantastiskt fin, fairway är toppen, greenerna tröga (långsamma) beroende på dressing. Restaurangen serverade en hamburgertallrik som var det godaste jag ätit på länge, krögaren var mycket trevlig. En fantastisk dag på en fantastiskt fin bana.
Translate to English
visitors_1
8.8
bo434
Steel
Played on: 7 July 2021 Review date: 8 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener och fairway.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com